Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Erwina 74 @ 2010 08 20, 21:50)
As irgi pirmadieni vaziuoju i Santariskes pas dakt. E.Butkeviciene vaisiaus vandenu tyrimui  unsure.gif
Isgirgus,kad mano kraujas rodo padidinta rizika,praziopsojau dali informacijos-daktare liepe gert vitaminus B6 3x2tabl.
Kai pradejau ieskot informacijos internete,visiskai suspainiuojau,ar tai turi but B6,ar Magnis B6
Keliose vaistinese neradus B6, nusipirkau Mg B6,o dabar galvoju...Nors iki pirmadienio 3dienos...bet gal kas neseniai susidure su tais vitaminas  ax.gif

O kaip tu supratai, kad kraujas rodo padidintą riziką. gali parašyti tuos rodiklius. O gal žinai kokia jų norma būna? man tai gine kaune visiškai nieko nepaaiškino pagal tuos tyrimus, tik parašė siuntimą genetikui.
Apie paskirtus vitaminus nežinau nieko, kiek teko skaityti ankstesnėse temose, tai gydytojai prieš vandenų tyrimą patardavo gerti Mg, nes po tyrimo susitraukinėja gimda. Tai tokios mano žinios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BalBal: 20 rugpjūčio 2010 - 21:04
QUOTE(BalBal @ 2010 08 20, 23:03)
O kaip tu supratai, kad kraujas rodo padidintą riziką.  gali parašyti tuos rodiklius. O gal žinai kokia jų norma būna? man tai gine kaune visiškai nieko nepaaiškino pagal tuos tyrimus, tik parašė siuntimą genetikui.
Apie paskirtus vitaminus nežinau nieko, kiek teko skaityti ankstesnėse temose, tai gydytojai prieš vandenų tyrimą patardavo gerti Mg, nes po tyrimo susitraukinėja gimda. Tai tokios mano žinios.

Man daktare telefonu pasake,kai skambinau del kraujo tyrimo atsakymo,kad rizikos rodikliai yra biski padidinti.Tiksliai negaliu pasakyt apieju normas,jau tai,kad kazkas yra negerai,mane tuo momentu pritrenke verysad.gif
Atsakyti
labutys,reikia gerti magni,arba yra specialiai magnesijum miltukai niestukem,1pakeli i stikline vandens istirpinti,gaunasi limonado skonio.Tai nusipirk kokius 3 pakelisu ir pagerk kasdien po 1p.ir ta diena kai darysi tyrima,gerk,ir pagulek.
Del kraujo tyrimu,tai butum akys i aki susitikus tai butu davus lapus tokius ir ten yra paskaitciuota norma pagal tavo amziu ir koks pagal krauja yra atskymas.nesigazdink man ir 1 tyrimas buvo su ryzika,2 kraujo t. buvo jau daug geresnis ir jau svarstem ar reikia to vandens tyrimo su gyd.bet kai dare 3D eko ir negalejo pamatuot dar syki kaklo rauksles,nes buvo atlosta galvyte tai ir padarem,atsakymai geri.
Tai linkiu isgirsti ir jum tokius zodzius. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija 4u.gif
Kaip tik tokie zodziai ir nueme visa panika,nes pirma diena negalejau sau vietos rast verysad.gif
Pacio tyrimo tai gal ir nebijau,nes daktare labai faina thumbup.gif ,ir echoskopu ziurejo,viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Erwina 74 @ 2010 08 21, 17:13)
Aciu uz informacija  4u.gif
Kaip tik tokie zodziai ir nueme visa panika,nes pirma diena negalejau sau vietos rast  verysad.gif
Pacio tyrimo tai gal ir nebijau,nes daktare  labai faina  thumbup.gif ,ir echoskopu ziurejo,viskas buvo gerai.

Tikarai nebijokite pačio tyrimo, aš jį dariausi ir nėra jis baisus. Stenkitės nusiteikti ramiai. Sunkiau yra sulaukti atsakymo, bet manau geriau sužinoti anksčiau apie mažiuko sveikatą, negu per vėlai. Linkiu visoms gerų ir tik gerų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
mamytes,padekit man blondynei pasidaryt ta liniuote su savaitemis,ir kiek liko ir as noriu nestuke.gif stebet cia.O kur nerandu,tik gimusiu vaiku liniuote randu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erwina 74 @ 2010 08 20, 21:50)
As irgi pirmadieni vaziuoju i Santariskes pas dakt. E.Butkeviciene vaisiaus vandenu tyrimui  unsure.gif

Gal galėsi grįžus pasidalinti savo įspūdžiais. manęs laukia rugsėjo 10 d. tokios procedūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BalBal: 23 rugpjūčio 2010 - 10:18
Sveikos smile.gif
norejau patarimo. Planavau registruotis Prisca 1 tyrimui ir ultragarsiniam tyrimui Sorpo centre. Taciau paskaitinejus pagalvojau, kad jei jau jie bus nelabai geri ir reikes daryti vandenu tyrima , tai kaip suprantu sis tyrimas pigiau man kainuotu Santariskese. Tai ir pradejau dvejoti, galbut iskarto i Santariskes ir rasytis tai pirminei konsultacijai g.gif gal patarsit mamytes kas geriau? Ar teisingai supratau, kad Santariskese nedaro Prisca tyrimo?
Ir gal kuri zino ir galetu pasakyti, kokios mazdaug eiles per VIP registratura? Man 10 savaiciu, ar jau reiketu uzsirasyti ar spesiu ir pasiskambinus veliau? smile.gif
Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusele21 @ 2010 08 23, 13:54)

Vip registranturoj eiliu nera, kokiai dienai tau reikia tokiai ir registruoja. Na nebent tu sian paskambinsi ir pasakysi ryt reikia, tada gal ir nebus... Siaip as kai skambinau, tai man pati registratore parinko, apsilankymo data, man reikejo butent 16 sav (nes vaziavau i VIP butent vandenu tyrimui).

Santariskese daro ir prisca 100 proc.
Atsakyti

Gal galėsi grįžus pasidalinti savo įspūdžiais. manęs laukia rugsėjo 10 d. tokios procedūros

Pacio tyrimo tikrai bijoti nereikia,jis nera skausmingas.Is venos ,kai ima krauja,tikrai labiau jauciasi 4u.gif
Pries ji ir pora savaiciu po jo,daktare patare pagerti Magnio.

Lieka tik sulaukt atsakymo.visiem linkiu tik geru atsakymu thumbup.gif
Atsakyti
Kaktusele21 - as dariausi Prisca1 - Santariskese pas genetikus. Labai maloni ir rupestinga gyd. Krasovskaja. Pirmiausiai atliko echoskopija, matavo vaikeliui sprando rauksle, ir kitus dar ten kazkokius ismatavimus. visa echoskopija gal kokias 20 minuciu truko, gavome nuotrauku:) PO to ejau priduoti krauja trims faktoriams - atsakymai kaip paaiskino gydytoja musu puikus , rizika kiekvieno faktoriaus apie 10.000. uz viska sumokejau apie 400litu - cia i ligonines kasa, dabar eisiu dar 22 savaite - ten jau tikrins sirdele ir visus vidaus organus - tai dabar tiesiogiai su gydytoja sutariau eit pas ja - tai manau bus daug pigiau smile.gif
jeigu nori as tau galiu duoti genetikes mob. telefoniuka - su ja galima manau susitart ir ji tikrai tave priims.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit kuri pasakyti, kokiu metu galima skambinti N. Krasovskajai? Iki kada ji dirba Santariškėse?Skambinau šiandien pusę dienos į mobilų, taip ir nepavyko prisiskambinti sužinoti savo atsakymų verysad.gif Skambinti dažnai kažkaip nepatogu, o sužinot rūpi blush2.gif
Atsakyti