Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 3 tema

QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 02 21, 17:22)
kiekvienam savo  4u.gif  cia jau individualus reikalas  mirksiukas.gif

Nu tai kam tada gincijates jei norit tik savo nuomone iperst,mano pasiulyti kompai bent pigesni ir ne maziau ne blogesni uz ta DELLA kur pirmais siule,o paskutinis mano siulytas isvis nei arti stovet negali su Dellu to biggrin.gif o kaina 41 tik brangesnis smile.gif
nesuprantu pagal ka jus renkates kompiuterius,turbut pagal kaina didziausia ir pacius blogiausius parametrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 21 vasario 2011 - 17:42
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 02 21, 18:26)
nesvarbu kainu skirtumas esme tame, kad jus teigiate kad pasiulyti kompai tikrai nera blogesni uz ta Gandi issirinktaji Dell'a, bet toli grazu tiem pasiulytiems kompams iki Dell'o, na nebent tam vieninteliam su i3 CPU  biggrin.gif  beje su matematika jum irgi prastokai, kainu skirtumas tikrai ne 40 litu  biggrin.gif

Aš ir kalbėjau tik apie tą vienintelį modelį su i3, ką čia jūs bandote man prikergti. smile.gif Jis ne tas žodis kaip spartesnis už DELLą, tą sakiau ir dar kartą galiu pakartoti.
O dėl kainų skirtumo tai tikrai apsirikau, ne 40 Lt skirtumas, o visi 41 litai bigsmile.gif Oi čia žiauriai susimoviau. biggrin.gif Tik įdomu jei centus suapvalinčiau ar prisikabintumėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 02 21, 18:45)
Aš ir kalbėjau tik apie tą vienintelį modelį su i3, ką čia jūs bandote man prikergti.  smile.gif  Jis ne tas žodis kaip spartesnis už DELLą, tą sakiau ir dar kartą galiu pakartoti.
O dėl kainų skirtumo tai tikrai apsirikau, ne 40 Lt skirtumas, o visi 41 litai  bigsmile.gif Oi čia žiauriai susimoviau.  biggrin.gif Tik įdomu jei centus suapvalinčiau ar prisikabintumėt?  biggrin.gif

tai ponia, kuria jus taip smarkiai ginate, galejo ir parodyti tuomet tik ta viena vieninteli varianta, o ne dar kruva slamsto prie to paties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 02 21, 18:59)
tai ponia, kuria jus taip smarkiai ginate, galejo ir parodyti tuomet tik ta viena vieninteli varianta, o ne dar kruva slamsto prie to paties  bigsmile.gif

Bet tai ir jūs, ponas, galėjot pasakyti, kad tarp krūvos "šlamšto" yra kai kas vertas dėmesio. rolleyes.gif

Pacituosiu : "nei vienas is jusu numestu kompu nera geresnis, kalbant apie ju konfiguracijas".

Beje, seseriai išrinkau tą Dell N5030, tik jis mums kainavo 1350 Lt. 1550 litų kažin jis ar bevertas, be to jis neturi skaičių klavos, kas Gandi aktualu, tai jo nesiūlyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Firefox: 21 vasario 2011 - 18:32
kokia Jusu nuomone apie plansetes? Man atrodo, kad labai patogu veziotis.
Atsakyti
Kokios nuomonės apie šį?
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2011 02 22, 00:02)
Kokios nuomonės apie šį?

Nuomonė labai priklauso nuo to, ką jūs su tuo laptopu ruošiatės daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2011 02 22, 00:02)
Kokios nuomonės apie šį?

Duomenis kaip laptopui labai netgi geri,ir procesorius ir vaizdo plokste super smile.gif ir ekranas didelis smile.gif ramu aisku per akis jame imontuota (uztektu ir 4 pilnai) bet kitkas aukstam lygi kaip laptopui smile.gif
ten yra su 4 ramais uz 2699 analogas smile.gif http://dellshop.lt/i...-640gb-dos.html tai siulyciau toki jei 300 litu jums nesimeto smile.gif,uz jos licenzine windows 7 galit paimt jei aisku naudojat windows smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 22 vasario 2011 - 11:18
Didelis dekui visiems uz patarimus. Jus man tikrai padejot susigaudyti kas ir kaip, buvau visiska nemoksa blush2.gif , o dabar be vargo issirinksiu puiku loptopa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2011 02 22, 11:32)
Didelis dekui visiems uz patarimus. Jus man tikrai padejot susigaudyti kas ir kaip, buvau visiska nemoksa  blush2.gif , o dabar be vargo issirinksiu puiku loptopa  4u.gif

Laptopą su geromis charakteristikomis išsirinkti yra labai lengva. Daug sunkiau yra išsirinkti tą laptopą, kurio jums išties reikia (dažnu atveju tai net ne laptopo žmonėms reikia). Pvz. nusiperka laptopą ir jis 99% laiko stovi ant rašomojo stalo. Arba nusiperka brangų, galingą laptopą ir naudoja jį išimtinai tik WWW panaršymui. Ir t.t. ir pan.
Dėl to ir klausiau jūsų ką jūs planuojate su tuo laptopu veikti.
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2011 02 19, 15:48)
o man tai pats pačiausias yra šitas, nusipirkau neseniai ir nesigailiu
http://dellshop.lt/l...-320gb-dos.html
Toks labai moteriškai gražus, manau pigaus ir kokybiško optimalus derinys, ir paprastam darbui, naršymui internete, bei serialų per kompą žiūrėjimui visiškai užtenka. Ekranas 15,6 colių tai nei per didelis, nei per mažas, pats tas. Jaučiuos komfortiškai  ax.gif
Niu bet labai gražus.. ledinis  thumbup.gif

blizgus ekranas vargina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvytė: 22 vasario 2011 - 15:29
QUOTE(veiducka @ 2011 02 22, 11:07)
Duomenis kaip laptopui labai netgi geri,ir procesorius ir vaizdo plokste super smile.gif ir ekranas didelis smile.gif ramu aisku per akis jame imontuota (uztektu ir 4 pilnai) bet kitkas aukstam lygi kaip laptopui smile.gif
ten yra su 4 ramais uz 2699 analogas smile.gif http://dellshop.lt/i...-640gb-dos.html  tai siulyciau toki jei 300 litu jums nesimeto smile.gif,uz jos licenzine windows 7 galit paimt jei aisku naudojat windows smile.gif

Aišku, ačiū, aš noriu, jog būtų bent šiek tiek į ateitį, kad prireikus kokiam galingesniam žaidimui ar programai, nereikėtų vėl galingesnio ieškot smile.gif
Atsakyti