QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 04, 13:44)
Labas
Gal padėsite ir patarsite?
Planuoju pirkti nešiojamą kompiuterį, bet kadangi stotsiu į architektūrą, manau, reikia tam tikrų dalykėlių visokioms 3D programoms
Iš karto sakau, kad apie kompiuterių techninius dalykus nieko nenusimanau.
Čia mano paprasto kompiuterio duomenys, su kuriais visos man reikalingos programos puikiai veikia, todėl, manau, reikėtų orentuotis į tai, ar klystu?
Processor: Intel® Core(MT)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66Hz 2.67GHz
RAM: 8.00 GB
System type: 64-bit Operating System
Hard drive: 1.00 TB
Jei klystu, gal galite pataisyti ir paaiškinti į ką reikia kreipti dėmesį? Taip pat, gal patarsite į kokius modelius žiūrėti. Norėčiau patvaraus ir patikimo, todėl pinigų šiuo atveju nepagailėsiu.
Iš anksto dėkui

Gal padėsite ir patarsite?

Planuoju pirkti nešiojamą kompiuterį, bet kadangi stotsiu į architektūrą, manau, reikia tam tikrų dalykėlių visokioms 3D programoms

Iš karto sakau, kad apie kompiuterių techninius dalykus nieko nenusimanau.
Čia mano paprasto kompiuterio duomenys, su kuriais visos man reikalingos programos puikiai veikia, todėl, manau, reikėtų orentuotis į tai, ar klystu?
Processor: Intel® Core(MT)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66Hz 2.67GHz
RAM: 8.00 GB
System type: 64-bit Operating System
Hard drive: 1.00 TB
Jei klystu, gal galite pataisyti ir paaiškinti į ką reikia kreipti dėmesį? Taip pat, gal patarsite į kokius modelius žiūrėti. Norėčiau patvaraus ir patikimo, todėl pinigų šiuo atveju nepagailėsiu.
Iš anksto dėkui

procesorsius turetu buti arba i5 arba i3, jei pinigu negaila galima ir i7
o toliau kaip ir viskas gerai
pastaba: jei perki i5 ar i3 atitinkamai turi buti ir motinine su atitinkamu chipsetu...
jei i7 atitinkamai ir RAM...

"patvaraus ir patikimo" tokio nera .... ypac laptope ...
patikimuma kelia disku masyvai ... RAID 1, RAID 5 ar kiti ... o tam tesiog reikia laptope vietos hardams ideti