Nerealus jus zmones - maniau visi atostogauja ir ats nesulauksiu iki rudens tai ir klausima formulavau ne itin gudriai - operatuvus burelis
Visu pirma apie
CNET, tai as jokia ne zinove

, ir to pavadinimo nesugalvojau, istraukiau ji is straipsnio:
http://blog.itmix.lt...masis-zingsnis/Pasiziurejau tam paciam straipsnyje apie NETbook, kad juose nera optikos - tai kaip suprantu info i diskus neisirasyciau? Ir siaip kaip ziuriu tai normalaus NETbook nera - vis kazko truksta
Siaip man nebutinai NETbook, man svarbu svoris ir istrizaine kad butu kuo patogesni kelionem(12-14coliu, svertu iki 2.2 kg) bet kad parametrai nebutu labai apkarpyti. Paziurejau butent
Dell Vostro V13, tai procesorius
Celeron - turbut geriau i ji neziureti (straipsnio info)?
Ka reiskia "su ekranu 1366x768"?
Ir jei noresiu tureti galimybe pasijunti bevieli interneta, ko kompui reikia? skaiciau kad 3g modemo - tik nezinau ar butent jo, ir jei jo nera ar tai reiskia kad tik su laidu vaiksciot po namus galesiu?
Baterijos laikas man nelabai svarbu, nes nebuna (kolkas bent jau) situaciju kad reiktu kompo o elektros lizdo nera
Brolis primygtinai siulo dell del ilgo garantijos laiko, o as ir link samsungu linkstu, o dar siandien pirma karta isgirdau apie Lenovo varda, tai sunku apsisprest, bet gal ne i gamintojo varda vis tik reikia ziuret?
Papildyta:Siuo metu turiu Toshiba satellite A200-1CJ NB Core Duo T2080 1.73GHZ, 15.4 istrizaine, 1GB ...

Is manes ji mama pajams, o man reikai naujo, nes vaziuoju i kelione, tai va - sitas man lug ir neblogas tai jau jei pirkt tai tik geresni, bet jauciu dabar jau bet kuris bsu geresnis, nes 3 metai ir visos technlogijos patobuleje