Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

user posted image

medaus tortas su zele puostas beze kremu.
Atsakyti
JOLKA999-o cia tai vienetas thumbup.gif
Olesta,kempiniukas tai super lotuliukas.gif ,o tas jo draugelis sone irgi,neatsimenu as jo vardo,vaikas tai tuoj pasakytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Atnesu ir as savo ...Mascarpone su braskemis,isore grietinele ,rozyte sir lapeliai MMG ..
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kirbe - pirmasis lb elegantiskas. O jau pintines grazumas wub.gif
Olesta - lb mielas su tabiais ir Kempiniuku wub.gif
Jolka - tas vienetukas pakerejo mane wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
Visas mamytes sveikinu su mamyčių diena!

O kiek grožių vėl prikėlėt bigsmile.gif thumbup.gif nespėsiu kopintis visko blush2.gif
Mano jaunesniam vaikinui tai kempiniuko personažai labiausiai patiko,jau kelis kart klausė,kada jis tokį galės valgyt,o man dar iki tokių šedevrų 9 jūras perplaukt,9 kalnus ir miškus pereit reiktų doh.gif
vis neprisiruošiu pabandyt lipdyt marcipanines figūrėles,man taip sunku atrodo,kad net rankos nekyla pradėt blush2.gif
Dedu maišą parodyt,labai nepeikit,pirmą kart dariau,tai visas kreivas šleivas,na bet vistik maišas ax.gif biggrin.gif
sudėtyje du tortai : raudonasis velvetas ir rafaelo,dengtas saldainių mase.
user posted image

ir turiu bėdą verysad.gif
gavau užsakymą 29 gegužės pagaminti 3 arba 4 aukštų vieną tortą dviems progoms: krikštynoms 2 vaikučių ir sidabrinių vestuvių proga.Viskas viename turi būti.
Atsisakyti nelabai norisi,o idėjų pagal mano galimybes kolkas kaip ir nėra. doh.gif

ir išvis,mano nuomone,kažkaip nelabai rišasi senelių vestuvių tortas ir anūkų krikštynų tortas viename.Galvoju,gal pasiūlyt 2 tortus po 2 aukštus g.gif
Gal Jūs ką patarsit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 02 gegužės 2010 - 13:07
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 02, 13:35)
user posted image

user posted image

medaus tortas su zele puostas beze kremu.

Pameni kai nuo maniškio torto vaisius nuvalgiai? lotuliukas.gif tai vat db aš geles nuvalgysiu essen.gif labai jau skaniai atrodo thumbup.gif

Įkeliu ir aš kelis saviškius, nieko blatno ale vis šis tas bigsmile.gif

Juodas miškas puoštas šokoladu, grietinėle, apelsinais, braškėm,kokteilinėm vyšniom ir spanguolėm

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Taip pat juodas miškas puoštas grietinėle, braškės, kokteilinės vyšnios, vynuogės, koncervuoti abrikosai, apelsinais, spanguolės ir kiviai

user posted image

Atsakyti
red69- man tas maišas tai idealus atrodo thumbup.gif
O dėl gauto užsakymo, tai net nežinau ką ir patart, pats dar nedaręs tokių tortų tai negaliu nieko ir patart, gal kas iš dariusių pagelbės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir dar vienas greitai sukonstruotas maskarponės sūrio tortas su braškėmis, o vietoj plikytos tešlos biskvitų, rafaelo svajonės biskvitas puoštas braškėmis, apelsinais ir plakta grietinėle bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
oi z.stikle lotuliukas.gif .tavo tortai kaip visad isskirtiniai thumbup.gif labai apetitni,taip ir norisi atsipjauti gabaliuka thumbup.gif patinka man tavo puosyba vaisiais 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Sveikinu visas mamas su grazia svente MAMOS DIENA!

Na ir ta proga iskeptas torciukas smile.gif ir geliu puokste JUMS MAMOS 4u.gif

juodasisi miskas ir MMG...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 02, 16:29)
oi z.stikle lotuliukas.gif .tavo tortai kaip visad isskirtiniai thumbup.gif labai apetitni,taip ir norisi atsipjauti gabaliuka thumbup.gif patinka man tavo puosyba vaisiais 4u.gif

wub.gif

Dianocka, labai pavasarinis taviškis torts mirksiukas.gif
Atsakyti
dieve kokie groziai wub.gif Kada as tokius sugebesiu pagaminti g.gif Ir tais kremu pavadinimais kai papasakojat blink.gif as tuoj tik begu ieskoti is ko kaip jie daroma. Nu bet aisinga ir beze jau ismokau. tik niekur nerandu pastiliazo recepto g.gif
vakar pasigaminau sokoladine dengimo mase ( su juodu sokoladu)- cia gaminau mase gelems, bet ne toki sokolada paemiau ir gavosi per minkstas...bet torto apdengimui bus liuks( gal) , pasidejau i saldytuva. O siandien eisiu bandysiu lipdyti sokoladines geles is balto sokolado. Ziuresim kas gausis. Jau pradedu ruostis savaitgaliui mazes gimtadieniui. Mamos dienai keptas tortas ( nu tas kur rodziau.. pirmas mano gyvenime ) rafaelo, tai tobulo skonio wub.gif Galvoju koki cia kitam savaitgaliui padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 02 gegužės 2010 - 15:21