Įkraunama...
Įkraunama...

Minkštų žaislų valymas/skalbimas

QUOTE(*mamaite* @ 2007 06 06, 14:56)
Bet  ištraukus iš kameros vistiek plaut reikia.

istraukus is kameros gali su dregna sluoste tik dulkes apvalyti , nes dulkiu erkutes jau buna zuvusios. Aisku jei zaislas per daug murzinas ,tai geriau isskalbti. Mano vaikas su minkstais zaislais net nezaidzia beveik ,jie tik dulka, bet ismesti tai nemesiu ,nes visi dovanoti.
Atsakyti
Skalbiu skalbiankej biggrin.gif
Atsakyti
atsimenu toki dideli pliusini shuni grudom i skalbianke. igrust tai igrudau, o po to shlapia kol ish ten ishlupau... doh.gif blink.gif pasunkejo 8 kartus , ishsipute visas mirksiukas.gif
bet tapo svarus
arteja vel jo skalbimo diena, baisu net pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi skalbiu skalbiamo mašinoj
Atsakyti
Mažesnius skalbiam skalbiankėj, didesnius- rankomis mirksiukas.gif
Atsakyti
skalbiu skalbiankėj ax.gif
Atsakyti
Na, nezinau, skalbiu ir mazus ir didelius skalbimo masinoje, neaukstoje temperaturoje, programa kaip vilnoniams drabuziams bigsmile.gif jeigu labai dideli tai dedu po du, viena, i koki maisa, kad nesugadinciau bugno ir ipilu skysu skalbiamu milteliu, kurie skirti vilnai thumbup.gif Tik jie labai ilgai dziuna, tai tokia procedura stengiuos daryt kai geras oras mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai didelius pliušinukus galima nunešti į cheminį valymą 4u.gif
Atsakyti
Sumetu į skalbimo mašiną ,įberiu vaikams skirtų skalbimo miltelių,nustatau švelnią programą ir skalbiu.
Atsakyti
As nusprendziau visus minkstus mazus ir didelius zaislus atiduoti i kaima,tegu vaikai tampo,nes prasmes jokios,vaikai nezaidzia su jais,stovi ir dulkes renka doh.gif Anksciau tuos zaislus,su kuriais vaikai zaisdavo mazesnius kisdavau i skalbimo masina ax.gif
Atsakyti
as irgi pastebejau, kad vaikai nemegsta zaisti su minkstais zaislais... isskalbiau ir sudejau i dezes, gal kai bus vietos daugiau, tai istrauksiu...arba gal prades zaisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 03 29, 15:06)
as irgi pastebejau, kad vaikai nemegsta zaisti su minkstais zaislais...  isskalbiau ir sudejau i dezes, gal kai bus vietos daugiau, tai istrauksiu...arba gal prades zaisti g.gif

na aš su vaikais atrinkus pačius idomiausius ir gražiausius išskalbiu skalbyklėje o likusius nuvežiau i vaikų namus
rolleyes.gif
Atsakyti