QUOTE(Erika20 @ 2010 05 13, 21:27)
 netyčia
 netyčia   naminiai žiedai kiek kitokie,tai ir neatrenku
 naminiai žiedai kiek kitokie,tai ir neatrenku   

netyčia
 netyčia   naminiai žiedai kiek kitokie,tai ir neatrenku
 naminiai žiedai kiek kitokie,tai ir neatrenku   

bet tie dendrobiai dar dabar pries akis stovi... nzn ar ryt susivaldyiu
 pagaliau mano dendrobis neziniukas pradejo skleistis
  pagaliau mano dendrobis neziniukas pradejo skleistis   rytoj jau turetu visiskai prasiskleist, galvojau, kad dendrobius sunkiau auginti....o sis isleido du ziedstiebius ir dar trecias kalasi
  rytoj jau turetu visiskai prasiskleist, galvojau, kad dendrobius sunkiau auginti....o sis isleido du ziedstiebius ir dar trecias kalasi   
  nespejau dar nufotografuoti besiskleidziancio

pagaliau mano dendrobis neziniukas pradejo skleistis
  pagaliau mano dendrobis neziniukas pradejo skleistis   rytoj jau turetu visiskai prasiskleist, galvojau, kad dendrobius sunkiau auginti....o sis isleido du ziedstiebius ir dar trecias kalasi
  rytoj jau turetu visiskai prasiskleist, galvojau, kad dendrobius sunkiau auginti....o sis isleido du ziedstiebius ir dar trecias kalasi   
 sakykit ar labai sunku auginti sios rusies orchideja?kaip ten su tuo ramybes laikotarpiu,persodinimu?ar reikia ka karpyti,kai jau nuzydi ziedstiebi turbut?
  sakykit ar labai sunku auginti sios rusies orchideja?kaip ten su tuo ramybes laikotarpiu,persodinimu?ar reikia ka karpyti,kai jau nuzydi ziedstiebi turbut?  as dar naujoke siame reikale,tad nesupykit uz klausimus
  as dar naujoke siame reikale,tad nesupykit uz klausimus  

puse dienos praeina
 puse dienos praeina   

sakykit ar labai sunku auginti sios rusies orchideja?kaip ten su tuo ramybes laikotarpiu,persodinimu?ar reikia ka karpyti,kai jau nuzydi ziedstiebi turbut?
  sakykit ar labai sunku auginti sios rusies orchideja?kaip ten su tuo ramybes laikotarpiu,persodinimu?ar reikia ka karpyti,kai jau nuzydi ziedstiebi turbut?  as dar naujoke siame reikale,tad nesupykit uz klausimus
  as dar naujoke siame reikale,tad nesupykit uz klausimus 
 gavau uz simboline kainyte is vienos forumietes, aciu jai
  gavau uz simboline kainyte is vienos forumietes, aciu jai  jis man stovejo ilgai nei augo nei ka... gal ir buvo tada tas ramybes laikotarpis rudeni-ziema. bet laisciaus taip pat kaip ir visas orchidejas karta i 10 ar siek tiek daugiau dienu
 jis man stovejo ilgai nei augo nei ka... gal ir buvo tada tas ramybes laikotarpis rudeni-ziema. bet laisciaus taip pat kaip ir visas orchidejas karta i 10 ar siek tiek daugiau dienu   

reikės peržiūrėt albumą
 reikės peržiūrėt albumą   )
 )