Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

Viena vertus kai žiūriu į savo vaiką, kai apie visa tai skaitau iš šono, tai lupimas tikrai atrodo baisu. Tikrai sutinku su viskuo kas parašyta, kaip lupimas gali traumuoti vaiką. Viskas logiška, apgalvota, viskam pritariu. Su dukra problemas išsprendžiame be to. Tačiau, kai pagalvoju apie save - nu nejutau aš tokio žvėriško streso, baimės ir kt. kaip teoriškai turėtų būti. Na neprisitaikė man ta teorija, kuria aš pati tikiu, nors tu ką.

Pačiu konflikto momentu bet kuriuo atveju nemalonu abiems pusėms. Ar tai vaikas lupamas ar tai baramas ar šiaip jaučiasi kaltas. Tačiau kas bus po to manau labai priklauso nuo paties vaiko. Vienas vaikas to visai nesijaus nei pažemintas, nei nuskriaustas, o kitam tai įsimins visam gyvenimui. Mano tėvai retkarčiais lupdavo, bet net negalėčiau pasakyti, kad už tai turiu jiems atleisti, nes net mintis neateina už tai pykti. Ar būčiau paklausius nelupta - nežinau, nežinau blush2.gif Kaip ir Carvel rašė į tai žiūriu su šypsena. Ir nemanau, kad esu kuo nors geresnė už tuos, kurie tai įsimena. Man įstrigo kiti dalykai, kuriuos gal būt kitos jau seniai pamiršo ir nekreipia dėmesio.

Matyt kiekvienam yra skirtingos silpnos vietos ir mes jaučiamės blogai ir įsimename jei tėvai (kartais nežinodami) užlipa būtent ant tos silpnos vietos.

Atsakyti
,ale uzaugau reto gerumo zmogum.na negiriu tikrai saves,bet visi aplinkiniai taip sako.
pirmiausia nukopijuokit viska kas parasyta.o toliau as patylesiu.o tai vel ka nors leptelsiu.bet jus tai tikru tikriausios lietuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 01 27, 18:47)
,ale uzaugau reto gerumo zmogum.na negiriu tikrai saves,bet visi aplinkiniai taip sako.
pirmiausia nukopijuokit viska kas parasyta.o toliau as patylesiu.o tai vel ka nors leptelsiu.bet jus tai tikru tikriausios lietuves mirksiukas.gif



Velute, bet tu taip gerai apie save parašai, kad tikrai nori nenori kelia šypseną smile.gif . Mano šypsena ne sarkastiška, ką aš žinau ar patikėsi, bet ji nuoširdi ir tiesiog apstulbusi nuo tokios savimylos... Aš iš pradžių neperskaičiau tavo posto, na, bet po to tiesiog suprunkščiau. Gal tu pati atidžiau paskaityk, ką apie save rašai. Visi aplinkiniai sako, kad esi reto gerumo? Tai ką jie tau sakys? Nu, ir man sako, kad esu tiesiog "čystas" gėris, nes auginu du nebiologinius vaikus. Bet kažko aš labai "gėriu" savęs nelaikau... Kiekvienas žmogus save myli ir kažkiek giriasi, bet nedaro to tiesiogiai, o iš tavo postų tiesiog plūsta labai didelis gėrėjimasis savimi. Nu, mes su viena drauge tai nuolat pasišaipome iš savęs, kad esam reto grožio, reto gerumo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mes taip šaipomės iš savęs. O čia taip rimtai kažkas pareiškia, kad "esu reto gerumo"... biggrin.gif
Atleisk, už šią tiesą, bet giri save ir dar kaip. Tačiau aš visai nenoriu pasakyti, jog manau, kad esi negera mirksiukas.gif . Pykstame mes dažniausiai už tiesą. Kviečiu tave nepykti už mano mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 01 27, 20:01)
Velute, bet tu taip gerai apie save parašai, kad tikrai nori nenori kelia šypseną  smile.gif . Mano šypsena ne sarkastiška, ką aš žinau ar patikėsi, bet ji nuoširdi ir tiesiog apstulbusi nuo tokios savimylos... Aš iš pradžių neperskaičiau tavo posto, na, bet po to tiesiog suprunkščiau. Gal tu pati atidžiau paskaityk, ką apie save rašai. Visi aplinkiniai sako, kad esi reto gerumo? Tai ką jie tau sakys? Nu, ir man sako, kad esu tiesiog "čystas" gėris, nes auginu du nebiologinius vaikus. Bet kažko aš labai "gėriu" savęs nelaikau... Kiekvienas žmogus save myli ir kažkiek giriasi, bet nedaro to tiesiogiai, o iš tavo postų tiesiog plūsta labai didelis gėrėjimasis savimi. Nu, mes su viena drauge tai nuolat pasišaipome iš savęs, kad esam reto grožio, reto gerumo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Mes taip šaipomės iš savęs. O čia taip rimtai kažkas pareiškia, kad "esu reto gerumo"...  biggrin.gif
Atleisk, už šią tiesą, bet giri save ir dar kaip. Tačiau aš visai nenoriu pasakyti, jog manau, kad esi negera  mirksiukas.gif . Pykstame mes dažniausiai už tiesą. Kviečiu tave nepykti už mano mintis  4u.gif

prie ko cia globojami vaikai,grozis.nesu nei super grazi,nei super protinga,nei issilavinus.ale ir saves visai nemyliu,na jums ir nerasysiu uz ka myli mane aplinkuniai,o tai vel sakysit giriuosi.bet patikekit jusu zodziai ir mintys visai neatitinka realybes.ir visai jus ne apie tai galvojat.na su viena is sio forumo tkriausiai susitiksiu,na labai noreciau ir tikiuosi.gal parasys jums kokia mane pamate ir koki vaizda susidare is siu rasineliu,o ir visai nepykstu,nes nera uz ka pykti.pykciau jei tai ka paraset butu tiesa.pykciau tada ir ant saves ir ant jusu.zodi gerumas galima apibudinti daugeliu zodiu.deja ne vieno is cia jusu pasakyto nebuvo apie mane.jus garsiai nusijuoket is mano parasytu zodziu,na gal jie ir kitaip galejo biski nuskambet.bet paprasciausiai parasiau tai kas buvo pasakyta.nu ir vel as kvaile,nemoku savo liezuvio biski suplonint,kad paprasciau rasyt.ale einu su vyru pasipliurpt,na bent tas zinau tikrai mane supras.nes jo petys sugere tiek mano asaru,kad matyt geras ezeras iseitu.o ir verkiau ne del saves...jis man ir vyras,ir ramstis,ir pati geriausia drauge.kazkaip turejau gyvenime tiek draugiu kad dabar prisiminus issivemt norisi.na viskas uzteks cia apie mane.sutikot ir uzmirskit.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 01 27, 19:47)
,ale uzaugau reto gerumo zmogum.na negiriu tikrai saves,bet visi aplinkiniai taip sako.
pirmiausia nukopijuokit viska kas parasyta.o toliau as patylesiu.o tai vel ka nors leptelsiu.bet jus tai tikru tikriausios lietuves mirksiukas.gif


Reto gerumo zmoniu pazistu, nes jie buvo mano ankstesniuose darbuose. Bet ju yra vienetai. Uztektu mano vienos rankos pirstu ir dar liktu, kad juos suskaiciau. Bet jie nepritapdavo prie musu kolektyvo. Jie gerieciai. Jie kitaip mastydavo. Tad tokiems zmonems reikia apsisarvoti tik kantrybe... Kad tu tik Velute zinotum, esu reto bjaurumo zmogus, nes tokia padare aplinka... Ir labai dziaugiuos, kad esu bjauri, gyventi man lengviau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 01 27, 16:41)
  . Jau koks beryšinis nebūtų tas serialas "Nekviesta meilė" vienas dalykas ten geras yra- kaip Justės mama bendrauja su ja . Visai neblogas patarėjas.


Justės mama manau neteisingai elgiasi. Ji leidžiasi žeminama dukros- įvairiai, dažnai, be reikalo, iš to išplaukia, kad Justė ne tik mamą žemina, bet visus aplinkui. Yra labai nemaloni mergaitė, šalta, netaktiška, pasipūtusi, tikrai ne visi paaugliai tokie, ir tai tikrai nepaaugliškas elgesys, tai neišauklėjimo pavyzdys. Čia kaip apie personažą kalbu. Bet manau, kad Justė panaši ir gyvenime. Kiek žinau ji visko pertekusi verslininkų dukra.
Man labai patinka Vytė, saulės spindulėlis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar: 28 sausio 2008 - 09:06
QUOTE(Dar @ 2008 01 28, 10:06)
Justės mama manau neteisingai elgiasi. Ji leidžiasi žeminama dukros- įvairiai, dažnai, be reikalo, iš to išplaukia, kad Justė  ne tik mamą žemina, bet visus aplinkui. Yra labai nemaloni mergaitė, šalta, netaktiška, pasipūtusi, tikrai ne visi paaugliai tokie, ir tai tikrai nepaaugliškas elgesys, tai neišauklėjimo pavyzdys. Čia kaip apie personažą kalbu. Bet manau, kad Justė panaši ir gyvenime. Kiek žinau ji visko pertekusi verslininkų dukra.
Man labai patinka Vytė, saulės spindulėlis.


artimoj aplinkoj ir giminėj tokių paauglių turiu nemažai. Labai neretas elgesys,paauglio ir nieko nepertekusio. O žeminama dukros, galvoju kad dažnai reikia užsikimšti tėvams savo ausis, kai vaikams paauglystė prasideda. Ji , mergina, už savo kovoja. Šiaip jau sakyčiau, kaip išsiskyrusios šeimos paauglio jos vaidmuo beveik tipinis.
Džiuga yra labai aiškiai įžengęs į taip vadinamos slaptosios paauglystės periodą. Tai oj oj oj kas laukaikai jau bus nebe slapta ta paauglystė smile.gif .Tokiais atvejais prisimenu dažnai save, ką aš darydavau, ką galvodavau ir labai gerai prisimeu kiek iš tiesų tik pozos visame tame buvo. Tai man tikrai kelia tik šypseną tos audros stiklinėj. Praeis visa tai, kaip blogas sapnas. Viską reikia leisti įvykti savo laiku, o tai paskui visvien užeis, kaip mūsų sesės dukrai.
Dvidešimt jau, tai kai užėjo tai neduok ,Dieve. Pusmetį savarankiškai pagyveno ir padirbėjo, kiekvieną gyvenimo dabar pamokyt gali. Gali sau leisti su motina nebendrauti, išjunginėti tel., į laiškus neatsakinėti ir t.t.Jai tai suaugimo požymis, o mums tai atrodo jog užsitęsusios paauglystės ir absoliutaus vaikiškumo. Nes kol kas gyvenimo matymo ir jo perspektyvų nėra.
Žodžiu geriau būtų kokios trylikos tai užėję tai ir laiku, ir patarimą ir pamokymą kai šalia duosi, o va kai toli( ji U.K) tai jau sunkiau.
Dėl neaiškaus plauko kompanijų- tai čia gi vėl yra tokių dalykų- mokykloj ne visi sugeba laikytis neutraliai ir būti neliečiami- ypač berniukai. Ne kiekvienas labai sąmoningai rinksis būti atstumtuoju, dažnas labai jau norės būti artimas tiems krūtiems, bet irgi nebūtinai jis jam vidui pritars ir elgsis kaip tas krūtas- gal jis tik šiaip šliesis visai dėl savsaugos. Mes jau erzindavomės mokykloj, o kaip dabar yra.
Vaikui, berniukui paaugliui parėjusiam ir prisivaišinusiam alaus nieko nesakyčiau, nu pirma tegu išsiblaivo, o paskui jau pagal situaciją.
Nenoriu čia dabar kokiu proto bokštu atrodyti, tiesiog yra tokie mano pamąstymai iš gyvenimo patirties, nuostaitos kai kurios ir viskas. Juk kiekvienaimums atrodo kad mūsų gyvenimo būdas yra mums priimtiniausias. Tai reiškia taip ir yra, bet kitam žmogui tai gali ir visai netikti.
a, ką dar norėjau- apie asmeninį gėrį ir blogį. Man tai taip visada atrodė ir atrodo, kad geras yra ne tik neapibrėžta, bet turi tiesioginių sąsajų kaip ir su labai protingu. Kai nėra ką apie žmogų pasakyt daugiau- sakai , nu protingas, geras ir t.t.Gerai, jei spėji išgirsti ką tau tuo sako- pasidarai išvadas, jei ne žiūrėk tuo ir įtiki, ir nustoji žmogus augti ir tobulėti, save karts nuo karto gerai perkratyti ir sukratyti. O kokia aš, nu sudėtingas žmogus, labai tikiuosi jog įvairiapusis. Ir dar aišku labai tiesmuka būnu mirksiukas.gif .
O atrodo norėjau apie serialą atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 01 28, 14:57)
artimoj aplinkoj ir giminėj tokių paauglių turiu nemažai. Labai neretas elgesys,paauglio ir nieko nepertekusio. O žeminama dukros, galvoju kad dažnai reikia užsikimšti tėvams savo ausis, kai vaikams paauglystė prasideda. Ji , mergina, už savo kovoja. Šiaip jau sakyčiau, kaip išsiskyrusios šeimos paauglio jos vaidmuo beveik tipinis.
Džiuga yra labai aiškiai įžengęs į taip vadinamos slaptosios paauglystės periodą. Tai oj oj oj kas laukaikai jau bus nebe slapta ta paauglystė smile.gif .Tokiais atvejais prisimenu dažnai save, ką aš darydavau, ką galvodavau ir labai gerai prisimeu kiek iš tiesų tik pozos visame tame buvo. Tai man tikrai kelia tik šypseną tos audros stiklinėj. Praeis visa tai, kaip blogas sapnas. Viską reikia leisti įvykti savo laiku, o tai paskui visvien užeis, kaip mūsų sesės dukrai.

  O atrodo norėjau apie serialą atsakyti smile.gif


Artimoj aplinkoj ir giminėj turiu paauglių toli gražu tikrai taip nesielgiančių. Turiu ir išsiskyrusių, ten dar geresnės mergaitės. Mano sūnus tuoj bus paauglys, tikrai taip nesielgia. Net nesiruošiu užsikimšti ausis kai mane žemins mano vaikas, nei kai bus mažas, nei kai paauglys. Kiek galima teisinti ir teisinti, trimesčio krizė, slaptosios paauglystės periodas (tokio dar negirdėjau), tikroji paauglystė ir t.t. , o vaikai jau nežino kur riba. Tas vis besaikis tėvų teisinimas savo vaikų, nematymas, kad vaikas jau per daug sau leidžia. Dukros grupėje keturmetis auklėtojas pyz... , ***... vadina, pasako mamai, o ji nuolaidžiai, na mažas, prisiklausė, išmoko darželyje, ir nieko nedaro, o auklėtojos ir toliau kasdien visaip vadinamos. Mano kažkodėl dukra nevadina, nors irgi gali prisiklausyti.
Nepatinka tokių mamų pozicija, kurios nemato, kad jų vaikas jau akiplėša auga.
Seriale Justės elgesys tai ne paauglystė, tai spraga auklėjime. Griežtumo trūksta, atsakomybės už savo elgesį, juk pagaliau per ją nukentėjo niekuo dėti žmonės ir skaudžiai, (kai vogė iš mamos). Mergaitė niekada nebuvo dorai nubausta, niekada neatsakė už savo elgesį,nejautė pasekmių, o juk nemažutė jau. Tokia tik vartotoja, o ką gero per serialą padarė. šalta, abejinga, nemaloni.
Užauga tokie žmonės ir tikrai netampa brandžiomis asmenybėmis. Oi kiek teko sutikti. Nemoka patylėti kai reikia,nemoka taikiai išsakyti nuomonės, nemoka priimti kito nuomonės, negerbantys kitų, tokie savanaudžiai, ir blogiausia, kad jie nesuvokia, kad reikia pasikeisti, kad jie nėra pasaulio bambos.
Ir tie pasakymai , kad oi čia tik paauglystė, išaugs, nieko ten jie neišauga, kaip būna tokie storžieviai, tokie ir lieka, gal tik kiek aprimsta.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2008 01 28, 15:47)
Artimoj aplinkoj ir giminėj turiu paauglių toli gražu tikrai taip nesielgiančių. Turiu ir išsiskyrusių, ten dar geresnės mergaitės. Mano sūnus tuoj bus paauglys, tikrai taip nesielgia. Net nesiruošiu užsikimšti ausis kai mane žemins mano vaikas, nei kai bus mažas, nei kai paauglys. Kiek galima teisinti ir teisinti, trimesčio krizė, slaptosios paauglystės periodas (tokio dar negirdėjau), tikroji paauglystė ir t.t. , o vaikai jau nežino kur riba. Tas vis besaikis tėvų teisinimas savo vaikų, nematymas, kad vaikas jau per daug sau leidžia.  Dukros grupėje keturmetis auklėtojas pyz... , ***... vadina, pasako mamai, o ji nuolaidžiai, na mažas, prisiklausė, išmoko darželyje, ir nieko nedaro, o auklėtojos ir toliau kasdien visaip vadinamos. Mano kažkodėl dukra nevadina, nors irgi gali prisiklausyti.
Nepatinka tokių mamų pozicija, kurios nemato, kad jų vaikas jau akiplėša auga.
Seriale Justės elgesys tai ne paauglystė, tai spraga auklėjime. Griežtumo trūksta, atsakomybės už savo elgesį, juk pagaliau per ją nukentėjo niekuo dėti žmonės ir skaudžiai, (kai vogė iš mamos). Mergaitė niekada nebuvo dorai nubausta, niekada neatsakė už savo elgesį,nejautė pasekmių,  o juk nemažutė jau. Tokia tik vartotoja, o ką gero per serialą padarė. šalta, abejinga, nemaloni.
Užauga tokie žmonės ir tikrai netampa brandžiomis asmenybėmis. Oi kiek teko sutikti. Nemoka patylėti kai reikia,nemoka taikiai išsakyti nuomonės, nemoka priimti kito nuomonės, negerbantys kitų, tokie savanaudžiai, ir blogiausia, kad jie nesuvokia, kad reikia pasikeisti, kad jie nėra pasaulio bambos.
Ir tie pasakymai , kad oi čia tik paauglystė, išaugs, nieko ten jie neišauga, kaip būna tokie storžieviai, tokie ir lieka, gal tik kiek aprimsta.


skiriasi supratimas nuo pateisinimo. Kai aš sakau , kad šiandien mano vaikas aiškiai išgyvena slatą paauglystę( paskaityk literatūrą- rasi), tai ne jo elgesį teisinu, o man jį lengviau suprasti- kas vyksta.Tai nereiškia kad aš jo neauklėju mirksiukas.gif . Vyksmą galėsi įtakoti tik žinodamas jo priežastis. aplink tave nėra- aplink mane yra. Ir ką dabar. Man svarbu yra ne nubausti už elgesį- o suprasti vaiko elgesio motyvus, duoti jam laiko pačiam suprasti jog nusikalto ir duoti laiko atsiprašyti. Nepaisant viso mano sūnaus gerumo, meilumo, tokio visiško naivumo- ta prasme jokių užpakalinių minčių neturėjimo, visgi yra dar ir užsispyręs, ir jautrus vietom, ir gale turi tokį galima sakyi- prigimtinį lygybės jausmą. Be užsispyrimo nelaiku ir nevietoj daugiau nieko sunervinančio ir nenuveikia- tai jei aš dabar už tai bausiu, barsiuos su juo dėl to - tai greitu laiku visas mūsų bendravimas pavirs tiesiog į nesibaigiančias rietenas. Kaži kam nuo to bus geriau g.gif . Vat nekeliu tokio reikalavimo visur aklai manęs kalusyti ir be paliovos gerbi . Kas man iš to, aš jį ne sau auginu- man svarbiau yra, kad jis gerai sutartų patssu savim ir aplinka, kad jis išmoktų pritapti prie žmonių. O tas jam sekasi. Jis stiprus lyderis iš prigimties, ir lyderio vietą užsiima ne smurtu ar šiaip pašaipa , o tuo kad jis yra pakantus, draugiškas mokantis daug ir galintis pamokyti pats. Jam yra nesunku užkalbinti vyresnius už save vaikus mokykloj, jis moka patraukti į save kitus. Galų gale moka suprasti kokią pašaipą , nu niekas skaudžiai iš jo ir nesišaipė, ir pasijuokti drauge. Ir mane visa tai džiugina labiausia,o visokių nesutarimų nefiksuoju ir neprisimenu, neaštrinu jų su visokiais pamokymais, ypač kai pykstu aš ir jis, arba tik jis. Viską kuo puikiausia prisimena apie ką mes kalbėjomės. Ar bando kartoti- bando ir bandys, jis yra vaikas, ir juo bus ir visada bandys ir bandys ribas.O kas čia keisto.
O kur visokie keikiasi, vadina- nu tai čia yra jau visai kita tema, ir ne apie vaiką o apie pačius tėvus. Vaikai yra mūsų veidrodžiai- visai nesvarbu biologiniai jie ar ne.Kodėl aš savo vaiką turėčiau mokyti nesikeikti- jei jis nesikeikia ir šiaip. Jam neįdomu, ir mes tai net nenagrinėjam.
Brandžiom asmenybėm užauga visi. Visi jos turi tiek, kiek kiekvieno asmeniniam gyvenimui reikia. Yra labai lengva pasakyti- va jis nebrandus, va šitas durnas- o kas nustatė, kur tie kriterijai jau tos brandos g.gif . Iš kur tu žinai už kitą, kad jam reikia to ar ano, ar jam tas būtų naudinga , o tas ne. Čia yra tik tavo subjektyvi nuomonė. Gal tu kitam irgi atrodai ir nebrandi ir durna ir dar kažkokia, bet ne pagal jį tu tą gyvenimą formuoji, gyveni su tuo su kuo sugyveni.Auga pas kitus akiplėšos, galima pamanyt, kad tik dabar tokie atsirado- visais laikais jų buvo, visais bus, pasaulio tvarkos nepakeisim. Aš nesuprantu ko tu taip akcentuojiesi ant jų, kam tu juos taip pastebi ir matai. Nė aš juos matau, nei aš į juos žiūriu, nei lyginuosi. Kai dar paauglystėj pati supratau jog su to kiais man nepakeliui ir nebematau jų. Viskas. O tu per kelias temas tą patį- kažkokia atsakomybė iš vaikų, dėkingumas dar kažkas. Aš tau galiu paskyti profesionaliai- viso to ko tu reikalauji dasbar, sakai - pas žmogų pilnai susiformuoja ir smegenų centrai atsakingi už tuos ir panašius jausmus pradeda funkcionuoti pilnai tik nuo dvidešimt dviejų metų, panašiai, kada jie jau gali veiksmais ir žodžiais pilnai formuluoti kas yra dėkingumas tėvams. Nors man skamba kvailai būti dėkingam už atliktas prigimtines pareigas iš esmės.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 01 27, 23:33)
prie ko cia globojami vaikai,grozis.nesu nei super grazi,nei super protinga,nei issilavinus.ale ir saves visai nemyliu,na jums ir nerasysiu uz ka myli mane aplinkuniai,o tai vel sakysit giriuosi.bet patikekit jusu zodziai ir mintys visai neatitinka realybes.ir visai jus ne apie tai galvojat.na su viena is sio forumo tkriausiai susitiksiu,na labai noreciau ir tikiuosi.gal parasys jums kokia mane pamate ir koki vaizda susidare is siu rasineliu,o ir visai nepykstu,nes nera uz ka pykti.pykciau jei tai ka paraset butu tiesa.pykciau tada ir ant saves ir ant jusu.zodi gerumas galima apibudinti daugeliu zodiu.deja ne vieno is cia jusu pasakyto nebuvo apie mane.jus garsiai nusijuoket is mano parasytu zodziu,na gal jie ir kitaip galejo biski nuskambet.bet paprasciausiai parasiau tai kas buvo pasakyta.nu ir vel as kvaile,nemoku savo liezuvio biski suplonint,kad paprasciau rasyt.ale einu su vyru pasipliurpt,na bent tas zinau tikrai mane supras.nes jo petys sugere tiek mano asaru,kad matyt geras ezeras iseitu.o ir verkiau ne del saves...jis man ir vyras,ir ramstis,ir pati geriausia drauge.kazkaip turejau gyvenime tiek draugiu kad dabar prisiminus issivemt norisi.na viskas uzteks cia apie mane.sutikot ir uzmirskit.


Na, žinoma, jei viena kitą pažintumėm, būtų kitaip. Ir forume jaučiasi, kuri viena kitą pažįsta. Gal tai tik mano vienos nuomonė, bet tolesnis bendravimas forume susipažinus vis vien įgauna kitas spalvas. Žinoma, kad nepažinodamos žmogaus, matome viena kitos tik mažą dalelę.

O aš irgi remiuosi tik į vyrą, nors tikrai turiu keletą nuostabių draugių, patikrintų laiko. Tačiau kažko paskutiniais metais mane akivaizdžiai traukia tik į šeimą. Savaitgaliais kad ir lovos režimu galiu pabūti, kad tik su jais... Ir niekur nenoriu eiti. Gal darbe išsisemiu... Gal dar blogiau... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti