Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 5 tema

Benukas, jei nesunku, pasidalink dar naudinga informacija apie Amara Dolce Vita.
Pvz., ar kambaryje yra arbatinukas?
kaip tas vaikų meniu?
Ar metinukę rasiu kuo pamaitinti?
Kuriam korpuse gyvenot? Kur prašyt kambarį?
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Pelytte koks viesbutis? Ar buvo imanoma rinktis? Ar tik vienas pasiulymas?
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2010 05 14, 20:08)
Pelytte koks viesbutis? Ar buvo imanoma rinktis? Ar tik vienas pasiulymas?

Ciklomena, rinktis, ne, viesbutis, alanijoi, my aytap, esu maciusi ji, kai praeitais metais buvome. zodziu kai 400 ir dar viskas iskaiciuota tai ash ishvis neturiu preteziju thumbup.gif
Atsakyti
Pasiulymas buvo toks:
Pasiūlymas porai – kelionė į Turkiją dviems asmenims tik 798 Lt!
Tad čiupk draugą ar draugę ir Jūsų laukia 5 nakvynės Alanijos kurorte, 3* viešbutyje MY AYTAP su „viskas įskaičiuota“ maitinimo tipu

Kaip uz dyka, tai labai gerai biggrin.gif

P.S. upsss, ne uz dyka, o uz 798 litus smile.gif nu vis tiek neblogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 14 gegužės 2010 - 20:31
QUOTE(justukė @ 2010 05 14, 21:07)
Benukas, jei nesunku, pasidalink dar  naudinga informacija apie Amara Dolce Vita.
Pvz., ar kambaryje yra arbatinukas?
kaip tas vaikų meniu?
Ar metinukę rasiu kuo pamaitinti?
Kuriam korpuse gyvenot? Kur prašyt kambarį?
Iš anksto dėkoju.

Gyvenom Stambulo korpuse, nieko nieks nedave, bet kambari gavom puiku, arti visu centriniu korpusu, su vaizdu i pieva biggrin.gif Man tik Roma korpusai pasirode truputi paprastesni, langai vienu i teniso kortus, kiti toleliau nuo restoranu ir papludimio. Bet cia kaip paziuresi, siaip visur kambariai erdvus ir geri. Jei turit nusipirke su vaizdu i jura kambari, tai gyvensit kituose korpusuose manau bigsmile.gif
Mes vaiku restoranu nesinaudojom praktiskai. Buvom nueje paskutine diena, bet nieko kito kaip bendram restorane ar grill restorane ten nera. Musiskis 3.5m puikiausiai maitinosi kaip mes. Aisku nevalge ten jokios egzotikos, bet kepta ant konvekcinej eriuka, kotletukus ant grilio, makaronus kirto net zandai lapsejo. Maistas tikrai sviezias buvo ir patiekalai keiciami bent jau didele dalis kasdien buvo.
Arbatinukas kambaryje yra, papildo kasdien arbatos, kavos, tiesa tirpios. Mini baras irgi niekad tuscias nebuna biggrin.gif
Viesbuti yra parduotuve su visokiom hipp tyrelem, jei prireiktu, bet ten nelabai jau pigu viskas. Nezinau ka jusiske valgo, tai man sunku pasakyti.
Jei kyla kokiu klausimu, visada manau galima parasyti i viesbuti ir jie ten atsako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 14 gegužės 2010 - 21:22
Aiskiai panikuoju. Ka ne atsalimas - tik 24 g.gif
O sivakar tikrai panika buvo kai vyras paso nerado. Po ilgu ieskojimu atsirado, maniau gun_bandana.gif as ji mad.gif
Kiek jus lagaminu vezates? Gal as per daug visko deduosi g.gif Siaip ne taip i viena dideli, viena maza sugrudau, dukros zaislai jos lagaminiuke. Dar fotiko tase ir mano rankine (o pas mane rankines kaip puse lagamino). Nors skrendam tik pirmadieni labai anksti, bet jau susikroviau prakiskai viska, nes ryt ir sekmadieni kiti reikalai.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 05 14, 23:00)
Aiskiai panikuoju. Ka ne atsalimas - tik 24  g.gif
O sivakar tikrai panika buvo kai vyras paso nerado. Po ilgu ieskojimu atsirado, maniau  gun_bandana.gif as ji  mad.gif
Kiek jus lagaminu vezates? Gal as per daug visko deduosi  g.gif  Siaip ne taip i viena dideli, viena maza sugrudau, dukros zaislai jos lagaminiuke. Dar fotiko tase ir mano rankine (o pas mane rankines kaip puse lagamino). Nors skrendam tik pirmadieni labai anksti, bet jau susikroviau prakiskai viska, nes ryt ir sekmadieni kiti reikalai.

Mes tai 3 nusivezem. Visiems pagal svori biggrin.gif
Vaikas su maziuku lagaminuku ir mes turejom dar 2. MB prisikrove praktiskai visa lagamina batu, nes jam reikia tenisui kedu, laisvalaikiui keliu poru batu, kad tiktu prie drabuziu, o kur dar slepetes, sandalai ir t.t doh.gif . As tai panikavau isvaziuodama, kad praeitume oro uoste. Sake +keli kilogramai turkai nieko nesako.
rankinis bagazas 8kg/zmogui, cia gide taip sake.
Dar galiu pasakyt, kad i lektuva prasinesem grizdami pora buteliuku vandens kuprinese, nieks is musu neatiminejo nieko.
Atsakyti
Kazkaip neradau kainu pramogu g.gif kazi kiek koks raftingas kainuoja. praeitais metais patiko. siemet gal ir noretusi g.gif
Atsakyti
na ka grizom mes is turkijos. turiu pasakyti kad kasdein buvo ne maziau 27, nors cia orai rodo kitaip, viena diena buvo 33 tai buvo belekaip karsta smile.gif vanduo vbaseinuose tai jau siltas, juroje pirmom dienom buvo vesokas, o dabar jau kokias tris dienas maudemes tikrai siltesnis eni musu baltijoj, priprast taip atrodo salciau, bet paskui galima mirkti ilgai smile.gif

musu viesbutis buvo super, buvom saphirt resort & spa 5 zv. teritorija didele, jura ant kranto, hamakai, minksti suolai prie juros, baseinas labai didelis, nu vien zo super. naujuas viesbutis, niekas nenudrengta. gaila nebuvo ledu, nes ledai tik nuo 15 dienos prasideda
bet jau buvo super atsotogos smile.gif silta tirkai, nebijokit del oro. viena diena bande lyt is ryto, bet buvom su maike ir trumpom rankovem, ir pasiemem megstukus, nes vaziavom i kita miestuka, tai nereikejo megstuku, silta tikrai, net ir tas lietus bivo baisiai trumpai ir vel sviete saule.

Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 05 15, 10:16)

musu viesbutis buvo super, buvom saphirt resort & spa 5 zv.

Prieš kelis metus ten buvau, neblogas viešbutelis.
Atsakyti
gal maisot su saphir viesbuciu, nes jie yra du, tik vienas 4 zv kitas 5, nes sitas dar tik pernai pirma karta sezona dare, tik pernai vaziavo ir gal dar 2008m. gale sezono.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 05 15, 10:16)
na ka grizom mes is turkijos. turiu pasakyti kad kasdein buvo ne maziau 27, nors cia orai rodo kitaip, viena diena buvo 33 tai buvo belekaip karsta smile.gif vanduo vbaseinuose tai jau siltas, juroje pirmom dienom buvo vesokas, o dabar jau kokias tris dienas maudemes tikrai siltesnis eni musu baltijoj, priprast taip atrodo salciau, bet paskui galima mirkti ilgai smile.gif

musu viesbutis buvo super, buvom saphirt resort & spa 5 zv. teritorija didele, jura ant kranto, hamakai, minksti suolai prie juros, baseinas labai didelis, nu vien zo super. naujuas viesbutis, niekas nenudrengta. gaila nebuvo ledu, nes ledai tik nuo 15 dienos prasideda
bet jau buvo super atsotogos smile.gif silta tirkai, nebijokit del oro. viena diena bande lyt is ryto, bet buvom su maike ir trumpom rankovem, ir pasiemem megstukus, nes vaziavom i kita miestuka, tai nereikejo megstuku, silta tikrai, net ir tas lietus bivo baisiai trumpai ir vel sviete saule.

Kaip smagu,kad puikiai pailsėjot thumbup.gif
Man įdomu,kiek jūsų viešbutyje buvo vandens kalnelių ar jie aukšti?Pajūry smėlis buvo? ax.gif
Atsakyti