Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 5 tema

QUOTE(eskimute @ 2010 05 16, 20:27)
sveiki  4u.gif
Aš 05 13 grįžau iš Sidės (Crystal Admiral Resort).. aj aj aj, betrūko tik paukščių pieno, žinokit smile.gif Superfantastiškai patiko. Viešbutis tikrai vertas dėmesio, aptarnavimas puikus, veiklos viešbutyje tiek mažam, tiek vyresniam yra daug. Apie maisto skanumą ir jo kiekį net nekalbu, priaaugau 3kg  blush2.gif biggrin.gif
Dar labai patiko vakariniai pasirodymai amfiteatre, animatoriai gerai atlieka savo darbą, plius puikūs pasirodymai kviestinių svečių: kinų cirkas, kenijos akrobatai, šokėjai, čigonų šokiai ir dainos ir t.t  thumbup.gif

Bet šiaip, rekomenduočiau tikrai nuvykti. Nėr ką lygint su tuo viešbučiu, kur buvau pernai (Bodrumas, Club Bargilya ).

thumbup.gif Labai šaunu,kad viešbutis patiko ir gerai pailsėjot thumbup.gif
Šitą viešbutį jau esu nusižiūrėjusi pasirinkti kitąmet ax.gif Būtų šaunu,jei daugiau parašytumėt apie vandens kalnelius(mano berneliui šitai labai aktualu mirksiukas.gif )O pajūry kiek matau yra akmenukų?Šalia viešbučio,kiek teko skaityti,praktiškai plyni laukai,nė vienos parduotuvės.Ar teisybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 05 16, 20:54)
Šalia viešbučio,kiek teko skaityti,praktiškai plyni laukai,nė vienos parduotuvės.Ar teisybė? g.gif

Teisybe smile.gif Musu viesbutis bus netoliese (~2 km). Uz tvoros nebus nieko. Juodoji skyle. Blogiau nei Lara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 16, 20:40)
Kaip nukeliavot i Side ?  Poilsiausim netoli Crystal Admiral, tai irgi turim planu iki Side palekt  ax.gif

Reik su dviem dolmušais važiuoti smile.gif Nuo viešbučio iki Manavgato miesto (3dol žmogui) ir nuo Manavgato iki Sidės (1dol žmogui). Bet labai nesunkiai ir greit nuvažiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2010 05 16, 21:00)
Reik su dviem dolmušais važiuoti smile.gif Nuo viešbučio iki Manavgato miesto (3dol žmogui) ir nuo Manavgato iki Sidės (1dol žmogui). Bet labai nesunkiai ir greit nuvažiuoja smile.gif

mums pirmyn atgal gautusi 24 dol.... O neklauset kaip su taxi pravaziuot marsrutu ? Galvoju apie toki varianta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 05 16, 20:54)
thumbup.gif Labai šaunu,kad viešbutis patiko ir gerai pailsėjot thumbup.gif
Šitą viešbutį jau esu nusižiūrėjusi pasirinkti kitąmet ax.gif Būtų šaunu,jei daugiau parašytumėt apie vandens kalnelius(mano berneliui šitai labai aktualu mirksiukas.gif )O pajūry kiek matau yra akmenukų?Šalia viešbučio,kiek teko skaityti,praktiškai plyni laukai,nė vienos parduotuvės.Ar teisybė? g.gif

Kalnelius galiu parodyt:
user posted image
Ir dar yra vaikiški, vaikų baseine.
Pajūry akmenukų tikrai yra, bet tik visai prie pat kranto ir jūroj, tad aš maudžiausi su tais vandens batukais, nors basam irgi įmanoma - masažas neblogas smile.gif
Teisybė, viešbutis laukuose, bet aplinkui veikia 3 marketai, vienas visai neblogas vietinių turgiukas, nebrangiai pardavinėja ir suvenyrus ir vaisius. Bet, kad praktiškai mum net neprireikė už viešbučio ribų niekur eiti, nes visko ir viešbutyje užteko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 16, 21:04)
mums pirmyn atgal gautusi 24 dol....  O neklauset kaip su taxi pravaziuot marsrutu ? Galvoju apie toki varianta  ax.gif

Aha, klausėm, pirmyn ir atgal iki Sidės su nusiderėjimu- 50 dolcų biggrin.gif Tai mum tryse pigiau buvo su dolmušais.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 16, 20:59)
Teisybe smile.gif Musu viesbutis bus netoliese (~2 km). Uz tvoros nebus nieko. Juodoji skyle.  Blogiau nei Lara  lotuliukas.gif

blink.gif Tai baisu-savo noru pakliūti į juodąją skylę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 16, 18:59)
Teisybe smile.gif Musu viesbutis bus netoliese (~2 km). Uz tvoros nebus nieko. Juodoji skyle.  Blogiau nei Lara  lotuliukas.gif

o kuom Lara blogai ax.gif Laroje isejus is viesbucio parduotuviu rasi ir cia pat Antalija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2010 05 16, 21:06)
Kalnelius galiu parodyt:
Ir dar yra vaikiški, vaikų baseine.
Pajūry akmenukų tikrai yra, bet tik visai prie pat kranto ir jūroj, tad aš maudžiausi su tais vandens batukais, nors basam irgi įmanoma - masažas neblogas smile.gif
Teisybė, viešbutis laukuose, bet aplinkui veikia 3 marketai, vienas visai neblogas vietinių turgiukas, nebrangiai pardavinėja ir suvenyrus ir vaisius. Bet, kad praktiškai mum net neprireikė už viešbučio ribų niekur eiti, nes visko ir viešbutyje užteko biggrin.gif

Ačiū už informatyvų ir greitą atsakymą 4u.gif
O tais dideliais kalneliais kažin vaikams neleidžia,ar amžius ten ribojamas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 16 gegužės 2010 - 20:12
QUOTE(eskimute @ 2010 05 16, 21:06)
Aha, klausėm, pirmyn ir atgal iki Sidės su nusiderėjimu- 50 dolcų biggrin.gif Tai mum tryse pigiau buvo su dolmušais.

Pigiau tai pigiau smile.gif O kazi uz tuos 50 USD galetu Side kuri laika palaukti, kol griuvesius apeitume, dar atgal vaziuojant i Manavgato krioklius uzsuktumem ? ax.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 16, 21:07)
o kuom Lara blogai ax.gif Laroje isejus is viesbucio parduotuviu rasi ir cia pat Antalija ax.gif

tai ir sakau, kad blogiau nei Lara. O siaip cia lyg ir kaip sinonimas 'nieko nebuvimo uz viesbucio tvoros' buvo nuo pernai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 05 16, 21:11)
Ačiū už informatyvų ir greitą atsakymą 4u.gif
O tais dideliais kalneliais kažin vaikams neleidžia,ar amžius ten ribojamas? g.gif

Žinokit nežinau, bet man rodos, kad visia mažiukams tai negalima, bet vyresni mačiau čiuožinėja. Aš kai vaikų neturiu, tai kažkaip nepasidomėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 16, 21:12)
Pigiau tai pigiau smile.gif O kazi uz tuos 50 USD galetu Side kuri laika palaukti, kol griuvesius apeitume, dar atgal vaziuojant i Manavgato krioklius uzsuktumem ?

Abejočiau, žinokit smile.gif Mum pradžiai tik į vieną pusę siūlėsi už 50usd smile.gif Palauktų gal kažkiek, mum sakė max valandą biggrin.gif O tie krioklaii, tai ne visai Manavgate dar, tai neaišku, ką pasakytų, na, reikia derėtis ir rast sukalbamą taxistą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 05 16, 21:33)
visada dar galima ir paciam isdristi pavairuoti  tongue.gif

Siulai man is viesbucio esancio laukuose masina nuomotis ? biggrin.gif Jeigu stebuklingu budu ir butu ~20 USD pigiau, tai patogumo delei rinksiuos asmenini vairuotoja smile.gif
Siaip vis dar neesu tikras del mano vairuotojo pazymejimo, kuris yra to senojo 'iskart po nepriklausomybes atkurimo' pavyzdzio unsure.gif Tinka jis ar ne unsure.gif o dar foto jame yra mazdaug dvigubai neatitinkanti realaus atvaizdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 16, 22:45)
Siulai man is viesbucio esancio laukuose masina nuomotis ? biggrin.gif  Jeigu stebuklingu budu ir butu ~20 USD pigiau, tai patogumo delei rinksiuos asmenini vairuotoja smile.gif
Siaip vis dar neesu tikras del mano vairuotojo pazymejimo, kuris yra to senojo 'iskart po nepriklausomybes atkurimo' pavyzdzio  unsure.gif  Tinka jis ar ne  unsure.gif  o dar foto jame yra mazdaug dvigubai neatitinkanti realaus atvaizdo  lotuliukas.gif

Negarantuoju, bet pamenu, kai as irgi kazkada labai domejausi, kazkas mestelejo, kad reikia vistik naujo pavyzdzio. Kazkodel man vaidenasi, kad ir gide taip sakiusi buvo, bet vat galvos guldyti nedristu. As pasikeiciau, nes man reikejo, tai dabar ramu.
del isinuomavimo, tai anokia problema siais internetiniais laikais - imi ir susirasai, kad tau masiniuka atgabentu iki viesbucio, anokia cia naujiena. Bet jei vaziuoti tik iki Sides, tai neverta. O kiek supratau, tai planai nera dideli.
Atsakyti