QUOTE(Nikole82 @ 2010 05 16, 15:11)
Sveikutes, as irgi isimylejau Turkija, 2009 08 buvau Crystal de luxe viesbutyje, tai man labai patiko, bet buvome 2. Dabar kita savaite ruosiames skristi 4 suauge ir mano 2 metu dukryte, bus 2 mociutes ir as su sese, noriu gero viesbucio su viskas iskaiciuota uz 1500 lt, man svarbiausia, kad butu ka veikti mazylei, ji labai megsta vandeni, bet visi geresni viesbuciai apie 2000 lt kainuoja, gal galetumete ka pasiulyti? Ir kokia kaina bus vaikui? tikiuosi pilnos nereikes moketi
Aciu is anksto uz atsakymus
Kaip tik šiandien atėjo pasiūlymas iš easytravel.lt 05 28,29,30 d. į Simena Sun Club važiuot už nerealiai mažą kainą. Nagus nusigraužiau, nes pati sumokėjau daugiau kaip 400 lt daugiau už žmogų (nors data dviem savaitėm vėliau)... Pasižiūrėkit
čia.
QUOTE(justeka @ 2010 05 17, 20:45)
Sveiki,siandien grizom is Turkijos. Gyvenom Simenoj ir paime mus 05.30val, o skrydis 9.25val. Atvykom prie registracijos beveik paskutiniai.
Papasakokit daugiau apie Simeną. Bent pagrindinius trūkumus ir pliusus. Ar yra kambaryje virdulys elektrinis? Ar dar įmanoma rasti gultą prie baseino ar jau atsikėlus kaip normaliems žmonėms 9 val. be šansų?
Mus pernai Tezai iš Marti Myros paėmė 1,5 vėliau nei buvo sutarta. Kaip debilai su kūdikiu kėlėmės 4 vla. ryto, stypsojom toje registratūroje, lauke liūtis beprotiška, o jie nei pranešė, kad vėluos nei ką. Jau buvo panika suėmus, kad mus paliko... O pasirodo kitam viešbutyje ilgai laukė kažkokių idiotų, kurie iš vakaro tiek prisigėrė, kad neatsikėlė, o kai gidė pati juos surado ir pažadino, tai pasakė, kad patys atlėks su taksi, valinkit iš čia... Visa tai suprantama, bet gidė mums galėjo parašyti bent kokią sumautą sms, bet ne nusispjaut buvo.