Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 5 tema

QUOTE(Benukas @ 2010 05 17, 14:35)
Nu galiu pasakyt siemet mus is pacio galinio Kemero puses viesbucio Amara Dolce Vita surinko 5.45h ryte. Skrydis buvo 10.00h. Oro uoste buvom patys pirmieji is viso lektuvo  biggrin.gif
Is kitu viesbuciu dar veliau paeme. Taip kad visai normaliai manau.  bigsmile.gif

O aš manau, kad gerokai per anksti, paskui kaip užknisa trintis ten oro uoste vos ne 3 val. doh.gif Mūsų skrydis irgi 10, tai tikėjausi, kad bent 6:30 paims g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 17 gegužės 2010 - 14:13
QUOTE(Martyna @ 2010 05 17, 15:12)
O aš manau, kad gerokai per anksti, paskui kaip užknisa trintis ten oro uoste vos ne 3 val.  doh.gif Mūsų skrydis irgi 10, tai tikėjausi, kad bent 6:30 paims  g.gif

Atsimenu pries pora metu, mumis is Laros paeme 6 ryto, nors skrydis buvo 9:25 tai tikrai gerokai per anksti doh.gif
O praeitais metais sumaise viesbucius autobuso vairuotojas su gidu (kazkoks ten turkas buvo is akay) tai panikoj jie buvo kai mumis veze i orouosta is beleko, atvaziavom patys paskutiniai biggrin.gif bet gerai, iskart ilaipino ir isskridom, nereikejo maltis po orouosta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 17 gegužės 2010 - 14:54
Sveiki, ketvirtadieni nusileidom Vilniuje is sauletosios Turkijos. Cia ne reklama, bet jei busite kas Kemere isbandykite pasiplaukiojima jahta ,, Antalija". Nepigus malonumas bet tikrai verta, mums su vyru labai patiko. Kaina 2 suaugusiems visai dienai, su gerimais, pietais, pramogomis .t.y sokiais ant denio, ir visokiais zaidimais 150 doleriu. Tikrai ispudziu paliko neblogu, o ir foto labai daug pasidareme. Jahta statyta preitais metais, kainavo 10 milijonu, 3 aukstu, 1 ir 3 aukstas atviri, 2 aukstas visiskai izoliutas jei kam per karsta galima eiti i kondicionieriu vedinama patalpa.
Dar tiesa, buvo sustoje 2 kartus maudemes atviroje juroje, vyrai aisku narde nuo denio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijosius @ 2010 05 17, 12:03)
mes irgi jau ruosiames i Turkija,pirma kelione mums su vyru.labai laukiam.23 geguzes jau kilsim  wub.gif Nusipirkom i AK-KA ALINDA.gal kas yra buves?agenturoj sake labai neblogas viesbutukas. thumbup.gif

Mes buvę, viskas gerai tame viešbutyje. Neturėjau jokių pretenzijų, nors ir nesame baisiai išrankūs ax.gif . Jei kas konkrečiai domina, rašyk až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nusipirkome siandien kelione i MAJESTY MIRAGE PARK RESORT viesbuti, gal kas buvote jame, nesu labai isranki, man svarbiausia, kad mano mazylei patiktu, jei jau 2 metai yra, gal kas kokiu atsiliepimi parasysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole82 @ 2010 05 17, 17:29)
Sveikos, nusipirkome siandien kelione i MAJESTY MIRAGE PARK RESORT  viesbuti, gal kas buvote jame, nesu labai isranki, man svarbiausia, kad mano mazylei patiktu, jei jau 2 metai yra, gal kas kokiu atsiliepimi parasysite  4u.gif

Na jau dvieju metu vaikui, tai turetu patikti ax.gif Visur biggrin.gif Na nebent sugalvosit i Pamukale ir Kapadokija nusibaladoti su ja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 05 17, 15:35)
Nu galiu pasakyt siemet mus is pacio galinio Kemero puses viesbucio Amara Dolce Vita surinko 5.45h ryte. Skrydis buvo 10.00h. Oro uoste buvom patys pirmieji is viso lektuvo  biggrin.gif
Is kitu viesbuciu dar veliau paeme. Taip kad visai normaliai manau.  bigsmile.gif

Anksti. Ale kas cia su jais pasidare g.gif cia tezai, ane? mus irgi tezai sitaip isverte is lovu rudeni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 17, 13:39)
a ko taip anksti? jei oro uoste reikia būti prieš dvi valandas, tai kur tas viešbutis tui būti, kad važiuoti apie 5 val.  g.gif

mūsų skrydis bus 11 val., tai išvis vidury nakties tada paims  doh.gif

Mus iš Kemero Beldibio paėmė 7.30( tai ir pusryčius spėjom pavalgyt) skrydis 10.50 , atvažiavom pirmieji, gidas sakė skirsto , kad nesuvežtų žmonės visi kartu ir nereikėtų eilėse stovėt. Mums pats tas buvo laiko po duty free prasisukt blush2.gif

Kai praėjusiais metais gyvenom Simenoje tai paėmė apie 5 h pirmus doh.gif skrydis apie 9h
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2010 05 17, 21:24)

Kai praėjusiais metais gyvenom Simenoje tai paėmė apie 5 h pirmus  doh.gif  skrydis  apie 9h

Sveiki,siandien grizom is Turkijos. Gyvenom Simenoj ir paime mus 05.30val, o skrydis 9.25val. Atvykom prie registracijos beveik paskutiniai.
Atsakyti
QUOTE(Nikole82 @ 2010 05 16, 15:11)
Sveikutes, as irgi isimylejau Turkija, 2009 08 buvau Crystal de luxe viesbutyje, tai man labai patiko, bet buvome 2. Dabar kita savaite ruosiames skristi 4 suauge ir mano 2 metu dukryte, bus 2 mociutes ir as su sese, noriu gero viesbucio su viskas iskaiciuota uz 1500 lt, man svarbiausia, kad butu ka veikti mazylei, ji labai megsta vandeni, bet visi geresni viesbuciai apie 2000 lt kainuoja, gal galetumete ka pasiulyti? Ir kokia kaina bus vaikui? tikiuosi pilnos nereikes moketi  g.gif
Aciu is anksto uz atsakymus  4u.gif

Kaip tik šiandien atėjo pasiūlymas iš easytravel.lt 05 28,29,30 d. į Simena Sun Club važiuot už nerealiai mažą kainą. Nagus nusigraužiau, nes pati sumokėjau daugiau kaip 400 lt daugiau už žmogų (nors data dviem savaitėm vėliau)... Pasižiūrėkit čia.

QUOTE(justeka @ 2010 05 17, 20:45)
Sveiki,siandien grizom is Turkijos. Gyvenom Simenoj ir paime mus 05.30val, o skrydis 9.25val. Atvykom prie registracijos beveik paskutiniai.

Papasakokit daugiau apie Simeną. Bent pagrindinius trūkumus ir pliusus. Ar yra kambaryje virdulys elektrinis? Ar dar įmanoma rasti gultą prie baseino ar jau atsikėlus kaip normaliems žmonėms 9 val. be šansų?

Mus pernai Tezai iš Marti Myros paėmė 1,5 vėliau nei buvo sutarta. Kaip debilai su kūdikiu kėlėmės 4 vla. ryto, stypsojom toje registratūroje, lauke liūtis beprotiška, o jie nei pranešė, kad vėluos nei ką. Jau buvo panika suėmus, kad mus paliko... O pasirodo kitam viešbutyje ilgai laukė kažkokių idiotų, kurie iš vakaro tiek prisigėrė, kad neatsikėlė, o kai gidė pati juos surado ir pažadino, tai pasakė, kad patys atlėks su taksi, valinkit iš čia... Visa tai suprantama, bet gidė mums galėjo parašyti bent kokią sumautą sms, bet ne nusispjaut buvo.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 05 17, 23:12)
Kaip tik šiandien atėjo pasiūlymas iš easytravel.lt 05 28,29,30 d. į Simena Sun Club važiuot už nerealiai mažą kainą. Nagus nusigraužiau, nes pati sumokėjau daugiau kaip 400 lt daugiau už žmogų (nors data dviem savaitėm vėliau)... Pasižiūrėkit čia.

Paziurejau. Negrausk nagu, cia kita simena.

Simena Hotel & Villas HV-2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 gegužės 2010 - 21:23
Mums ir panašiai buvo, bet su sofa travel doh.gif iš Alanijos turėjo paimt prieš 5 ryte, o vėlavo beveik valandą doh.gif Mes ten stypsom, laukiam, jau išsigandom, kad mus pamiršo, nes buvo vieninteliai lietuviai tam viešbuty biggrin.gif o pasirodė, kad lėktuvo laiką valanda nukėlė, tai ir autobusą pavėlino, o mums niekas nepasakė... unsure.gif
Atsakyti