QUOTE(PlayIt @ 2010 05 24, 07:48)
manau, karščius ištversim, kaip nepaaukosi dienos griuvėsiams 
o tam regione kokias dar ekskursijas siūlo?
jachtą?

o tam regione kokias dar ekskursijas siūlo?
jachtą?
Buvom Pamukalėj 2007 m. rugpjūčio vidury. Aš visiškai netoleruoju karščio, vyrui visiškai normalu, kai klaikiai karšta. Kai išlipom po 8 val. kelionės Pamukalėj, buvo +40C. Gidas paguodė, kad prieš savaitę buvo +45C ir beveik niekas iš autobuso nelipo ir niekur nėjo. Mes lipom. Ir ėjom. Prisimenu tai, kaip didžiausią išbandymą. Vyras sau eina švilpaudamas, o aš iš paskos bidzenu su vis didėjančiu siaubu suvokdama, kad man temsta akyse ir nėra nė vieno medžio, nė vieno daikto, kad būtų pavėsis, visiškai visur kepinanti žiauri SAULĖ. Kadangi tiek suplojom ir taip toli važiavom, tai buvo ne lygis gi VISKO neapžiūrėti, kiekvieno šūdgriuvėsio kažkokiuose atkampiuose žolynuose, kurie bados iki kraujo... Tąsėmės kokias geras 3 val., pabaigoj sulindom į tuos Kleopatros baseinus, tai šiek tiek atsigavau, nes rimtai maniau, kad man bus viskas. Būčiau žinojus, kad bus taip baisu, nebūčiau aš niekur važiavus

Papildyta:
QUOTE(riniene @ 2010 05 24, 14:42)
vaziuojam į Simeną. Dabar gavau pranešimą, kad skrydžio laiką nukėlė. Skrisime per pietus.
Mes į Simena Sun Club skrendam 06 09, kol kas skrydis 5 val. ryto. O jums ir išvykimą pavėlino?