Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 5 tema

QUOTE(PlayIt @ 2010 05 24, 07:48)
manau, karščius ištversim, kaip nepaaukosi dienos griuvėsiams smile.gif
o tam regione kokias dar ekskursijas siūlo?
jachtą?

Buvom Pamukalėj 2007 m. rugpjūčio vidury. Aš visiškai netoleruoju karščio, vyrui visiškai normalu, kai klaikiai karšta. Kai išlipom po 8 val. kelionės Pamukalėj, buvo +40C. Gidas paguodė, kad prieš savaitę buvo +45C ir beveik niekas iš autobuso nelipo ir niekur nėjo. Mes lipom. Ir ėjom. Prisimenu tai, kaip didžiausią išbandymą. Vyras sau eina švilpaudamas, o aš iš paskos bidzenu su vis didėjančiu siaubu suvokdama, kad man temsta akyse ir nėra nė vieno medžio, nė vieno daikto, kad būtų pavėsis, visiškai visur kepinanti žiauri SAULĖ. Kadangi tiek suplojom ir taip toli važiavom, tai buvo ne lygis gi VISKO neapžiūrėti, kiekvieno šūdgriuvėsio kažkokiuose atkampiuose žolynuose, kurie bados iki kraujo... Tąsėmės kokias geras 3 val., pabaigoj sulindom į tuos Kleopatros baseinus, tai šiek tiek atsigavau, nes rimtai maniau, kad man bus viskas. Būčiau žinojus, kad bus taip baisu, nebūčiau aš niekur važiavus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(riniene @ 2010 05 24, 14:42)
vaziuojam į Simeną. Dabar gavau pranešimą, kad skrydžio laiką nukėlė. Skrisime per pietus.

Mes į Simena Sun Club skrendam 06 09, kol kas skrydis 5 val. ryto. O jums ir išvykimą pavėlino?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 05 24, 17:17)
Buvom Pamukalėj 2007 m. rugpjūčio vidury. Aš visiškai netoleruoju karščio, vyrui visiškai normalu, kai klaikiai karšta. Kai išlipom po 8 val. kelionės Pamukalėj, buvo +40C. Gidas paguodė, kad prieš savaitę buvo +45C ir beveik niekas iš autobuso nelipo ir niekur nėjo. Mes lipom. Ir ėjom.

As birzeli buvau, bet irgi buvo virs 40 biggrin.gif man tko, tik kvailai padariau, kad uzsidejau maikute su sleikutem. o drauge protinga, uzsimete lengvucius marskinukus su ilgom rankovem, taip daug smagiau sauleje vaikscioti. Siaip man tiko, buvo gerai, bet 3 val tikrai nebuciau atvaiksciojusi, mes greit susisukom, nes rusiukai pradejo triuksmauti, kad per toki karsti tai tik kankyne biggrin.gif todel lekem jau paleisti travertinu ziureti ir baseine pliuskentis.
Siaip mes pries uzkildami i virsu, apacioje pavalgeme kavinukeje ir daugelis tualete slapino kepures ir dejosi ir rubus irgi nusiiminejo ir slapino, greze ir dejosi slapius. smagumelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 05 24, 16:35)
As birzeli buvau, bet irgi buvo virs 40  biggrin.gif  man tko, tik kvailai padariau, kad uzsidejau maikute su sleikutem. o drauge protinga, uzsimete lengvucius marskinukus su ilgom rankovem, taip daug smagiau sauleje vaikscioti. Siaip man tiko, buvo gerai, bet 3 val tikrai nebuciau atvaiksciojusi, mes greit susisukom, nes rusiukai pradejo triuksmauti, kad per toki karsti tai tik kankyne  biggrin.gif  todel lekem jau paleisti travertinu ziureti ir baseine pliuskentis.
Siaip mes pries uzkildami i virsu, apacioje pavalgeme kavinukeje ir daugelis tualete slapino kepures ir dejosi ir rubus irgi nusiiminejo ir slapino, greze ir dejosi slapius. smagumelis  biggrin.gif

mes irgi birželį buvom, nieko ten baisaus smile.gif tik laiko nedaug buvo, nes per 3 val. viską apeiti ir pasimaudyti per mažai...
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 05 24, 17:37)
mes irgi birželį buvom, nieko ten baisaus smile.gif tik laiko nedaug buvo, nes per 3 val. viską apeiti ir pasimaudyti per mažai...

Ziurint kiek laipsniu buvo smile.gif siaip tikrai man visai nieko buvo, tik tasytis ten po tas dulkes tikrai nenoreciau ilgiau blush2.gif Gaila, kad per savo durna galva ir prisiskaiciusi visokiu atsiliepimu, vietiniu agenturoje trepsejau kojele, kad tikrai butu didelis autikas. Paskui, kitoje kelioneje, tas pats gidas vaziavo ir juokesi, kad diena pries i Pamukale vare su maziuku autobusiuku (naujutelis, gerutelis, kondiske normaliai veikia) ir jau 6 val vakaro buvo Kemere. Daugiau sakiau, jei teks dar su agentura vaziuoti, tai klausiu, ar yra galimybe su maziuku vaziuoti.
Atsakyti
Sveiki
Šiandien grįžom iš Turkijos. Sakyčiau su orais nelabai pasisekė. Nes gal tik 3dienos saulėtos buvo, kitos debesuotos ir dar su lietum doh.gif aišku tas lietus ilgai netrukdavo, bet po jo per tas šlapumas nelabai jau norėjosi kur eiti. Vaikai visai nenudegę, mes su vyru tik truputį. Šiaip rinkomės gegužę, nes labai bijojom karščių, bet gavosi atvirkštinis variantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 05 24, 17:40)
Laukiam nuotrauku ir komentaru  bigsmile.gif

dar pati nežiūrėjau foto, o kol sukelsiu į netą doh.gif šiaip tai net nežinau ar bus ką labai rodyt, nes pagrinde viešbutį tupėjom. Buvom tik hamame, nerealiai patiko, bet iš ten foto neturim, nes rasojo doh.gif nu ir dar plaukėm laivuku į Antaliją, buvo košmaras doh.gif
Atsakyti
LAbukas,

Grizome ir mes vakar is rojaus lotuliukas.gif i realybe lotuliukas.gif
Fotoreportaza pasizadu padaryt, kai tik baigsiu atsakinet i laiskus ax.gif
Oras buvo tinkamas, kadangi as nepernesu dideliu karsciu, o 31- 25 dienos metu- man pats tas. Visi idege, grazus lotuliukas.gif mergickos gal net ir per daug doh.gif
Pamuke aplankeme ir tikrai labai dziaugiuosi, jog nebuvo ziauriai karsta, pakako tos silumos... tik laiko mazai ax.gif
Daugiau - veliau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledas @ 2010 05 24, 18:54)
dar pati nežiūrėjau foto, o kol sukelsiu į netą doh.gif  šiaip tai net nežinau ar bus ką labai rodyt, nes pagrinde viešbutį tupėjom. Buvom tik hamame, nerealiai patiko, bet iš ten foto neturim, nes rasojo doh.gif  nu ir dar plaukėm laivuku į Antaliją, buvo košmaras doh.gif

g.gif kur jus buvot, kad negalejot iseiti is viesbucio

O mane hamamas nesuzavejo schmoll.gif Tas turku lindimas i akis net atsipalaidavimo- kaifo minute nerealiai siutino gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 24, 19:35)
LAbukas,

Grizome ir mes vakar is rojaus lotuliukas.gif i realybe lotuliukas.gif
Fotoreportaza pasizadu padaryt, kai tik baigsiu atsakinet i laiskus ax.gif
Oras buvo tinkamas, kadangi as nepernesu dideliu karsciu, o 31- 25 dienos metu- man pats tas. Visi idege, grazus lotuliukas.gif  mergickos gal net ir per daug doh.gif
Pamuke aplankeme ir tikrai labai dziaugiuosi, jog nebuvo ziauriai karsta, pakako tos silumos... tik laiko mazai ax.gif
Daugiau - veliau mirksiukas.gif
Papildyta:

O mane hamamas nesuzavejo schmoll.gif Tas turku lindimas i akis net atsipalaidavimo- kaifo minute nerealiai siutino gun_bandana.gif

Labutis 4u.gif Sveiki sugrįžę iš rojaus ir smagu,kad patiko kelionė thumbup.gif Kaip ten Simena laikosi?Tikriausiai sezonas jau pilnai įsibėgėjo?Ar daug poilsiautojų?Ar lankėtės a la carte? ax.gif
Nesupratau,kuriam hamame lankėtės ir ko tie turkai lindo į akis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 05 24, 19:58)
Labutis 4u.gif Sveiki sugrįžę iš rojaus ir smagu,kad patiko kelionė thumbup.gif Kaip ten Simena laikosi?Tikriausiai sezonas jau pilnai įsibėgėjo?Ar daug poilsiautojų?Ar lankėtės a la carte? ax.gif
Nesupratau,kuriam hamame lankėtės ir ko tie turkai lindo į akis? g.gif

Taip, Simena jau dirba pilnu pajegumu thumbup.gif Buvome ala carte, bet nepasakyciau, kad ten kazkas ypatingo nei pagrindiniame restorane. Labai puiki animatoriu komanda thumbup.gif As stengiausi dalyvauti visuose Oksanos uzsiemimuose. Esu laabai patenkinta. Turiu priekaistu kambariu aptarnavimui, bet Simenos aplinka, zaluma bei puikus animatoriai visak atpirko lotuliukas.gif
Hamama daremes Kemero pirtyje. Ten jie suinteresuoti tau isiulyti kuo daugiau proceduru, masazistas vietoj to,kad masazuotu ir tyletu (dievinu toki atsipalaidavima), visa laika man aiskino kiek as turiu sveikatos ir kaip nesirupinu sveikata, nes nesutikau papildomai uz 40 $ masazuoti koju lotuliukas.gif Poto dar ilindo kitas, kuris masazavo mano dukra. Tas taip pat pradejo aiskinti, kad mano dukrai reikia papildomo masazo. O kur dar visokie pedikiuru, manikiuru ir kt pasiulymai doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledas @ 2010 05 24, 19:47)

O kodel nenorejot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 24, 18:19)
Hamama daremes Kemero pirtyje. Ten jie suinteresuoti tau isiulyti kuo daugiau proceduru, masazistas vietoj to,kad masazuotu ir tyletu (dievinu toki atsipalaidavima), visa laika man aiskino kiek as turiu sveikatos ir kaip nesirupinu sveikata, nes nesutikau papildomai uz 40 $ masazuoti koju lotuliukas.gif Poto dar ilindo kitas, kuris masazavo mano dukra. Tas taip pat pradejo aiskinti, kad mano dukrai reikia papildomo masazo. O kur dar visokie pedikiuru, manikiuru ir kt pasiulymai doh.gif  lotuliukas.gif

siaubas,man irgi reikia,kad tyletu,nes norisi atsipalaiduoti....man kai dare masaza tai taip ir buvo,bet...ilindo mano vyras su fotiku ir stovu mat mane nufotkinti .....masazistas varyt nevare,bet paprase laikytis tylos,nekalbeti,neiskente maniskis pats isejo uz poros minuciu lotuliukas.gif o as toliau galejau megautis wub.gif beje masazavo visiskai atskirame kambaryje-nedidukas,jaukus,zvakes ir smilkalai wub.gif
Beje sveika sugrizusi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 24 gegužės 2010 - 19:24
Gal kam teko buti Turkijoje rugpjucio men.pirmoje puseje? Ar nera visiska beprotyste ten vykti tuo metu? Broliene labai nori i Turkija, o kadangi teko liepa ten buti, tai bandome atkalbeti del numanomos oro temperaturos
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 24, 20:20)
Taip, Simena jau dirba pilnu pajegumu thumbup.gif Buvome ala carte, bet nepasakyciau, kad ten kazkas ypatingo nei pagrindiniame restorane. Labai puiki animatoriu komanda thumbup.gif As stengiausi dalyvauti visuose Oksanos uzsiemimuose. Esu laabai patenkinta. Turiu priekaistu kambariu aptarnavimui, bet Simenos aplinka, zaluma bei puikus animatoriai visak atpirko lotuliukas.gif
Hamama daremes Kemero pirtyje. Ten jie suinteresuoti tau isiulyti kuo daugiau proceduru, masazistas vietoj to,kad masazuotu ir tyletu (dievinu toki atsipalaidavima), visa laika man aiskino kiek as turiu sveikatos ir kaip nesirupinu sveikata, nes nesutikau papildomai uz 40 $ masazuoti koju lotuliukas.gif Poto dar ilindo kitas, kuris masazavo mano dukra. Tas taip pat pradejo aiskinti, kad mano dukrai reikia papildomo masazo. O kur dar visokie pedikiuru, manikiuru ir kt pasiulymai doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Oksana tikra šaunuolė-man ji irgi patiko thumbup.gif Dar buvo šauni moldavų porelė-Vladas ir jo mergina (vardo ir nepamenu),kuri su vaikais užsiimdavo.O Alekso turbūt tarp animatorių jau nebuvo? ax.gif Mums kambarius tai gerai tvarkė,bet ir turistų gi nedaug buvo smile.gif
Užjaučiu,kad neleido pasimėgauti hamamu. verysad.gif Viešbučio spa tai masažistas nė pusės žodžio be reikalo nepratarė ir vis draugiškai šypsojosi biggrin.gif
Atsakyti