QUOTE(Fergie @ 2010 05 26, 20:41)
Sveikos. SugarLips, o kodėl pati manot, kad virš 300cc jau nenatūraliai atrodo. Aš manau, tai labai priklauso nuo moters ūgio, kūno konsistencijos. Man pačiai įdėta 350cc ir tikrai negaliu pasakyti, kad atrodytų nenatūraliai. Iš mano aplinkinių absoliučiai nė vienam nekritau į akis su savo pasikeitimais.
Teisybe sakau

Labai priklauso nuo viso kuno vizualiai! as esu 167cm,49kg, o man siule 370cc

Nius tai butu ohoho =)
Jau isklausinejau chirurga kas cia del to dydzio darosi lietuvoje, tai jis paaiskino, kad ji atejo is anglijos. Ten studentai dedasi po 500cc standartiskai. turiu omeny studentai chirurgai
Na. mada tokia. bet nepamirskit mielos moterys kad mada praeinantis dalykas, padidint visada galime speti, o pamazinti tai jau tik su pakelimu, o tai akivaizdus randai.
Dziaugiuosi, kad esi patenkinta savo krutine, valio!
Turiu ir pastebima dar toki. mano kutys pries operacija buvo nevienodos, na asimetrija akivaizdi. Tai galiu perpeti visas kas mano kad po implantu kazkas pasikeis. asimetrija deja liko ta pati tik pacios krutys didesnes. na del to tai labai nusivyliau. Sekasi toms, pas kurias abi krutys stovi tiesiai, jums implantukai atrodys idealiai!
Jei yra tokiu kurios turejo asimetrija pries ir po parasykit savo atsiliepimus. aciu
Taip pat del to leidimosi, ar implantai visada vienodai nusileidzia? mano anatominiai tad kolkas neturi jokios formos ir yra nevienodama aukstyje. noreciau aisku kad man TA isaiskintu viska, bet labai juo nusivyliau, jis visai zmogus neinformatyvus, i klausimus konkreciai neatsako, jokiu paaiskinimu zodziu. man atrodo kad chirurgas turetu benrauti siek tiek kitaip.
Papildyta:
tad gal kas smulkiau papasakos kaip yra pati pradzia ir visa kita,kokia prieziura buciau labai paneles dekynga
[/quote]
Is esmes pirmos dienos skausmingos, po savaites judesi savarankiskai, jausi tik lengva tempima, lemenele uzteks nesioti kokius 2 menesius. miegoti ant sono ar nugaros galesi po 2 savaiciu.
sakyciau krutines darymas daug paprastesnis po operacinis gyjimas nei maniau anksciau. per pirmaja savaite pajausi kaip valandom jautiesi geriau. jei reiketu nedvejodama ir vel daryciau
Tiesa, pirmaja diena mano zodziai buvo: nejaugi visos panos yra iskentusios toki skausma?! bet cia kaip ir su gimdymu, atkenti ir greit pamirsti, sunku net papasakoti ar skaumingas jis buvo ar ne, bet nedvejodamos gimdome ir antra ir trecia karta...tai va taip va