QUOTE(Oriflaim @ 2013 04 22, 11:12)
SOOOS!
Esu naujoke, reikia pagalbos

ka rinktis G.Papecki ar S Viksraiti?
As rinkciausi Papecki... Bet manau tam kad pasirinkti-apsilankyk pas abu daktarus konsultacijose, pasisnekek su jais, aptark busima operacija, visus niuansus...Ir iskart manau pasirinksi tau artimesni gydytoja
Papildyta:
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 04 18, 10:59)
Sveikos, Planuoju didintis krūtinę arba pas Papečkį, arba pas Tautrimą A. Tautrimas siūlo daryti per pažastį, o Papečkis po krūtine. Taip pat ir dydžius siūlo skirtingus. Sunku apsispręsti. Vienas 440 dvisluoksnius, kitas max 370.. Ar girdėjote apie implantus dvisluoksnius? Mane tas pjūvis per pažastį baugina dėl galimo pasisukimo ir dėl galimo sunkesnio gijimo.
As asmeniskai po krutine nedaryciau (aisku cia skonio reikalas

)
As pati turiu dvisluoksnius implantus. Visai patenkinta, nera jie kieti ir pan.
Pasisukimas ir pjuvis nera susije dalykai... Jei labai bijai pasisukimo vertetu rinktis apvalius(o ne anatominius) implantus. Del gijimo-nepasakyciau kad per pazasti gija sunkiau. Aisku tas gijimas individualus dalykas
Papildyta:
QUOTE(tigrotina @ 2013 04 08, 16:35)
sveikos merginos,
norečiau paklausti Jūsų nuomonės, Jūs nuo kada pradėjote miegoti pvz ant pilvo??
esu pati pasidariusi krūtinės didinimo operaciją prieš 2 mėn., ir ant pilvo vis baisoka miegoti, ant šono miegu, bet va ant pilvuko taip norisi, bet kažkos baimės jausmas, kad va dar pasisilinks ar ką.... Bandžiau gultis ant pilvo, keistas jausmas nes jauciu krutinę, ar Jums merginos yra toks pats jausmas, ar čia yra nesąmonės?
Man dabar apie 6 sav po operacijos. Pradejau miegoti pusiau ant pilvo praejus 4 sav. As manau pati turi jausti kada gali miegoti ant pilvo- t y kai nejauti nemaloniu pojuciu, skausmo diskomforto