Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Šaulys

QUOTE(Meilė @ 2007 02 25, 12:54)
Matai, dėl ko klausiu... Aš irgi Kristina rolleyes.gif  ax.gif
Geras sutapimas bigsmile.gif

Tikiuosi vyras ne Edgaras... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 25, 13:46)
Tikiuosi vyras ne Edgaras...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai ne... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as saulyte jis raguotasis avinasius
kabinejuos visa laik tik as jam visad viskas tinka kas su manim susije
galiu isskirti kad uzknisa neregetas nepunktualumas (tai jis vadina spontaniskumu) ir dienos nei is nei is to klaikios nuotaikos (gal vyriski PMSai)
siuo metu as ramesne jis visur mane tempia, bet cia del to kad truputi gyvenimo budas mano toks kad labai pavargstu ir man reikia poilsio, siaip as irgi lakstanti:)
Atsakyti
As avinas mano vyras saulys As su juo jau gyvenu 11metu .Tai jau kaip ir apsipratome, jis su mano oziais as su jo bambejimu, i viska ziurim ramiau .O is pradziu buvo labai sunku nes visur jautemes teisus, nemokejom , o ir nenorejom nusileisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lulida @ 2007 05 05, 21:06)
As avinas mano vyras saulys As su juo jau gyvenu 11metu .Tai jau kaip ir apsipratome, jis su mano oziais as su jo bambejimu, i viska ziurim ramiau .O is pradziu buvo labai sunku nes visur jautemes teisus, nemokejom , o ir nenorejom nusileisti. mirksiukas.gif

Acha labai sunku nusileisti, nes abu būnam teisūs lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi abu teisus...visad
kai pradejom draugaut iki ryto prasigincydavom
dabar jau retai, nes poilsio kartais norisi ir vistiek zinom kad ne vienas nenusileis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos biggrin.gif as taipat avinuke,o manasis sa....ulys smile.gif turim suneli,kartu esam daugiau nei du metai,bet kaip sauliui ir priklauso vesti jisai kazko bijo,bijo prarasti savo laisave g.gif jisai didelis bambeklis ir megstantis irodineti savo tiesa,bet galiu pasakyti kad sutariam visai neblogai,gal todel kad dazniausiai man tenka nusileisti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano vyras avinas, o as saule. per penkis bendravimo metus ir 4 bendro gyvenimo metus kaip ir jau apsislifavome biggrin.gif As esu tokia kad greitai užsiplieskiu ir turiu būtinai išsikalbėti, o ji kaip tiks supykes nutyla, tai po to žodį išpešti sunku būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2005 12 20, 16:14)
Kažkur skaičiau, kad šaulys vienintelis ženklas, kuris aviną gali paimti plikomis rankomis. Ką tai reiškia, geriau paaiškinti gali tu, mercedes.

Cia tikra tiesa, auksiniai zodziai smile.gif as esu avinuke, o mano busimas vyras saulys. Kai mudu susipazinom ta vakara jis mane nuginklavo, as netgi leidau, kad jis mane pabuciuotu...., ko per pirma pasimatyma sau neleisdavau niekada
Atsakyti
Sveikutes, as irgi avinas, o vyras - saulys. Bet pas mus kitaip, nei pas daugeli jusu. Vyras labai prisirises prie seimos, ir nesirauna i laisve. Ir po treju metu draugystes, jis pasiule tuoktis, o as dar 2 metus tempiau laika, nenorejau.
Ir seimoje dazniausiai viska turiu spresti as, jam gerai, kaip as nuspresiu, mane net nervina kartais. Siaip jau bendraujam virs 10m., 5 vede, tai sakyciau visai gerai sugyvenam.
O sesers draugas (uz 2 sav jau bus vyras), irgi saulys, gimes kita diena po mano vyro, bet charakteriai skiriasi visiskai, jam patinka, kai apie ji sokineja, paguodzia, palaiko tik jo nuomone ir t.t. Labai daznai gincijasi, nors ir neteisus buna, po to kur nors issiaiskina tiesa ir tada juoko forma prisipazista, kad buvo neteisus.
Atsakyti
as avinas,o jis saulys smile.gif buna,kad jis del kazko supyksta ir pradeda mane ignoruoti. tada as klausiu kas yra,o jis neatsako.tada as paimu ir supykstu biggrin.gif tada jis pradeda atsiprasinet ir tt. reziume buna,kad jis manes atsipraso,uz tai,ko nepadare ir dar pazada taisytis smile.gif ir nieko as sau negaliu padaryt,nes esu uzsispyrus kaip velnias smile.gif)) o siaip tai man labai patinka musu santykiai.labai aistringi zmones abu. mane zavi,kad jis toks romantiskas ir supratingas. zeuriai stengiasi daryti santykius geresniais,daznai nustebina miegamajame smile.gif nori visur but geriausias,megsta kai ji giriu smile.gif ir isvis reik sakyt,kad jis mane valdo,tada bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

kaip jums sekasi sugyventi tokioje seimos sudetyje ? smile.gif
Atsakyti