maximoj pirkau zydincioms gelems, tai ir palieju visas geles, ne tik petunijas, tik as trasu pilu truputi daugiau nei parasyta ir roze jom palieju, tai ir ta ziedu prikrovus begale
paziuresiu veliau kokios ten trasos, nes lauke jos, o dabar lyja, tai tingiu eit
Na mano petunijos pagaliau tuoj žydės, ryt poryt. Tik kažkaip augindama blogai nugnybau, nes nesišakoja, tai gnygsiu gal kai nužydės pirmi žiedai. MAn jų vistiek sulaukt norisi.
siaip ir mano ne visos svyra.... preitais metais stacios buvo
Stai
Papildyta:
Beje, tokios stacios isbuvo visa vasara, atlaike visasa liutis ir uraganus
.......................................................................................... Sielvarto negalima išreikšti ašaromis. Tikrasis liūdesys - tylėjimas, kai niekas nežino, kaip kenčia tavo siela...
Šakės, kokia graži
Aš kitais metais maišysiu pilnavidures alyvines vvyrančias su paprastom baltom ir dar pilius su pilnavidurėm nesvyrančiom alyvinėm baltais krašteliais, tik reik kur užsirašyt va
Bet tokių kaip Evilkos ir noriu
Labai grazus ziedelis , tiek parduotuviu su seklytemis perknisusi, bet tokiu neteko matyti. Muset labai greitai isgraibsto
O sakykit prasau, i indeli kiek daigeliu sodinate?
neskaiciavau kazkaip Papildyta:
beje, jos ne i indelius pasodintos , o i lovelius. Vienas turbut metro ilgio, o kitas siek tiek trumpesnis
.......................................................................................... Sielvarto negalima išreikšti ašaromis. Tikrasis liūdesys - tylėjimas, kai niekas nežino, kaip kenčia tavo siela...