Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Merginos, nu labai gražu, pasaka, tikros auksarankės wub.gif wub.gif wub.gif . Nepykit, bet jau neverta net vardais išskirti, visi darbeliai įpatingi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 05 18, 22:12)
campari * dėkoju  4u.gif  4u.gif

žiūriu, dekupažo temos visai neaktyvios, - bandau gaivinti su savo pačios darbelio kopija :
Dėžutė "Buldogiukas" 12x12x5 cm :
user posted image

Super dezute, kaip ir visi kiti darbai. As nedaznai giriu, bet uztat daznai sedziu ir kaifuoju ziuredama i graziuosius darbus.

Jei cia uzsakymas, tai turbut ta pati moteryte, kuri man imete sios dezutes foto ir paklause ar galiu padaryti, ar turiu tokia servetele laugh.gif Mane is tiesu pribloskia, kai nesikreipia i autoriu, o su jo darbo foto iesko, kas padarytu analoga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 05 19, 08:31)
Super dezute, kaip ir visi kiti darbai. As nedaznai giriu, bet uztat daznai sedziu ir kaifuoju ziuredama i graziuosius darbus.

Jei cia uzsakymas, tai turbut ta pati moteryte, kuri man imete sios dezutes foto ir paklause ar galiu padaryti, ar turiu tokia servetele  laugh.gif Mane is tiesu pribloskia, kai nesikreipia i autoriu, o su jo darbo foto iesko, kas padarytu analoga  cool.gif

Ačiū visoms pagyrusioms 4u.gif
Džiuga, taip, čia užsakymas, bet ne tos moterytės, apie kurią šneki doh.gif Toji taip pat buvo užsakius pas mane, kad padaryčiau tokią dėžutę, tačiau vėliau paaiškėjo, kad užsakė ir dar pas vieną dekupažuotoją , o mane informavo , kad jau nebereikia , tik tuomet , kai jos paklausiau..... na, visokių žmonių pasitaiko,- nelabai smagi, bet kartu ir komiška istorija gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 19 gegužės 2010 - 08:49
QUOTE(versus* @ 2010 05 19, 09:43)
Ačiū visoms pagyrusioms  4u.gif
Džiuga, taip, čia užsakymas, bet ne tos moterytės, apie kurią šneki doh.gif  Toji taip pat buvo užsakius pas mane, kad padaryčiau tokią dėžutę, tačiau vėliau paaiškėjo, kad užsakė ir dar pas vieną dekupažuotoją , o mane informavo , kad jau nebereikia , tik tuomet , kai jos paklausiau..... na, visokių žmonių pasitaiko,- nelabai smagi, bet kartu ir komiška istorija gavosi doh.gif

Oho nieko sau.... as jai parasiau, kad cia spausdintas paveiksliukas ir tik autore darbo toki turi, o ji matyt toliau ieskojo... keistai.
Atsakyti
Rodau dar vieną savo darbo antrininkę 4u.gif
Dėžė papuošalams "KERAI II" - 9 skyreliai, 24,5x22x8 cm:
user posted image
primenu, kaip atrodė pirmtakė rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
versus, nu labai grazus, vis groziuosi jusu darbeliais, nuostabi si dezute wub.gif
Atsakyti
Versus, nemačiau antros dėžutės, labai gražus siužetas ir atlikimas
P S Man irgi rašė, atrašiau tą patį, ką ir Džiuga biggrin.gif
Atsakyti
versus* wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif
vėl čia bigsmile.gif ,kiek grožybių pas jus ..vis ir vis šaunulės wub.gif

PACIOS kokie rožiniai wub.gif ,tikra švelnuma wub.gif

Džiuga koks grooožis to šviestuvėlio wub.gif ,man kaip tiktų namei tokis biggrin.gif rolleyes.gif

Versus meenas ir wub.gif

Campari gražuuu mirksiukas.gif

bus ka įdomus kūrinys bigsmile.gif

Jennifer thumbup.gif

sobieska meniškai kaip rolleyes.gif

capniux kokia miela su pėdukėm wub.gif

DOLLILYTE thumbup.gif dėžukė

ir visų kitų ko nepaminėjau saviti grožiai wub.gif

Papildyta:
pasirodau kur buvau biggrin.gif

"Hortenzijų gaiva"

user posted image