Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Dollilytė, kartais minimalizmas labai gerai smile.gif , žaviuosi tokiais darbais, nes pati nemoku palikti tuščių paviršių biggrin.gif
Atsakyti
Raseleb nematytos man tokios orchidejos wink.gif idomus ir grazus prendimas thumbup.gif

Dollilyte man labai mieli tie meskiai wub.gif tik as buciau apacia dariusi irgi balta su pilkais itrinimais blush2.gif nes virselis pasakisko grazumo bigsmile.gif ir ta bantuka bent jau aplink spynele gal kaip kitaip padaryti: bantuka daryti grynai ant spyneleje esanciu skyluciu, o juostele kad uzsibaigtu/palystu krasciukai po spynele 4u.gif

Sobieska nu ka as galiu pasakyti biggrin.gif labai gerai draugauji su vienkomponenciu thumbup.gif as jau pamirstu kartais ji panaudoti, o cia tikrai graziai ziurisi, ir labai tinka, grazus skeldejimas, zodziu super darbelis wub.gif ir tie padekliukai labai faini, labai geras spalvu derinys, zodziu liuks wink.gif

beje lapai patiko ir versus ir dziugos VINTAGE darbeliai, saunuoles thumbup.gif

Versus... cia biski off topic, bet... kokiu zmoniu yra siaubas doh.gif uzsisako ir po to nebereikia, nemoka net atsisakyti... baisu blink.gif o tuos taskiukus pati taskavai ant dezutes? su kuom tai darei? kokiu korektorium ar plonu teptuku? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 23 gegužės 2010 - 08:07
QUOTE(campari* @ 2010 05 23, 09:04)
Dollilyte man labai mieli tie meskiai  wub.gif tik as buciau apacia dariusi irgi balta su pilkais itrinimais  blush2.gif nes virselis pasakisko grazumo  bigsmile.gif ir ta bantuka bent jau aplink spynele gal kaip kitaip padaryti: bantuka daryti grynai ant spyneleje esanciu skyluciu, o juostele kad uzsibaigtu/palystu krasciukai po spynele  4u.gif

kaip aciu uz pastebejimus ir patarimus smile.gif 4u.gif
ta juostele yra perverta per spyneles skylutes...reiks pabandyt paslept krastelius,paziuresiu kaip atrodys:)
Atsakyti
IRR, Dovė*, DOLLILYTE, campari*, bus_ka, ohara, dėkui Jums už gražius žodelius yu.gif
karsta.gif privargau kol visus klingeliukus nupiešiau, o šiaip servetėlė iš Kriese mirksiukas.gif didis.gif
DOLLILYTE šauni dėželė, tik man asmeniškai meškiukas per vienišas verysad.gif
Atsakyti
Jeigu priimsite ir aš su savo mini dekupažu pasirodysiu ax.gif

"Aguonėlės" wub.gif
user posted image

"Rugiagėlė" wub.gif wub.gif
user posted image

"Mikrobalionai" wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 05 23, 19:39)
Jeigu priimsite ir aš su savo mini dekupažu pasirodysiu  ax.gif