Džiuga+ - Su visa pagarba tavo talentui ir padarytiems darbeliams. Stebiu tave ir džiaugiuosi, bet esu už pozityvią kritiką ir tik toms, kurios gali tobulėti, tai (po visų atsiprašymų ir, be abejo, tai tik mano asmeninė nuomonė
) padaryk švelnius šešėliukus aplink mergaitę. Taip ji įgaus daugiau gilumo ir išbaigtumo. Juk tavo gėlytės tai su šešėliukais.
QUOTE(Anilė @ 2010 06 01, 17:30)
Džiuga+ - Su visa pagarba tavo talentui ir padarytiems darbeliams. Stebiu tave ir džiaugiuosi, bet esu už pozityvią kritiką ir tik toms, kurios gali tobulėti, tai (po visų atsiprašymų ir, be abejo, tai tik mano asmeninė nuomonė
) padaryk švelnius šešėliukus aplink mergaitę. Taip ji įgaus daugiau gilumo ir išbaigtumo. Juk tavo gėlytės tai su šešėliukais. 
Tai kad yra ten ta linija, tik ne tokia ryski kaip geliu, o geles tai is virsaus augantis roziu krumas, todel seseliai stipresni. Mergyte kaip ir po juo.
P.s. dar norejosi, kad ji butu kaip sustingusi laike - viskas tikra, o ji kaip is kitos vietos.
pasidarbavo merginos
,čia susitarę, ar kaip vienodu motyvu pasirodėt? beje, o motyvas servetėlė?
QUOTE(Lachesė @ 2010 06 01, 20:19)
pasidarbavo merginos
QUOTE(Lachesė @ 2010 06 01, 20:19)
pasidarbavo merginos
Jei ka tai serveteles buvo tokios:
QUOTE(Raseleb @ 2010 06 01, 20:55)
O kur pirkot ta servetele su vaikais.?
Raseleb, nuostabi dezute
Ne, na, merginos, jūs susitarę
Abi dėžutės labai labai mielos ir dailios. Džiugos įdomi kompozicija, rožės "sukritę" link centro. Bet labai gražiai žiūrisi.
Ir viduje labai
Raseles fonas labai gražus, išplaukęs toks. Roželių išdėstymas toks "savas". labai dailu! Balsuoju už abi - po dešimtuką
Merginos kausėt su kuo rašiau užrašą - rašikliu (kanceliariniu). O servetėlių parodyti jau nebeparodysiu, nes liko tik keli gabalėliai.
Merginos kausėt su kuo rašiau užrašą - rašikliu (kanceliariniu). O servetėlių parodyti jau nebeparodysiu, nes liko tik keli gabalėliai.
sveikos 
kiek paziuriu, temele, kazkodel silpnoka pasidare
nors gal ir gerai, tyla tyla, o paskui nuostabus darbeliai
saunuoles, visu labai grazus ir kruopstus darbai
senai ka begyriau, tai butu sunku visas isvardinti
todel siunciu po
kiek paziuriu, temele, kazkodel silpnoka pasidare
Dovė*, baltė, efauto dėkui kad nepagailėjote žodelių
Nu šakis servetėles užsakinėju pati iš lenku, kurios iš ten ir atkeliavo. Vieninteliai žodžiai su Džiuga buvo kad tiek ji tiek aš jau esame sumastę ką su jomis darysime. Viskas, jokio tarimosi
QUOTE(baltė @ 2010 06 01, 23:01)
Nu šakis servetėles užsakinėju pati iš lenku, kurios iš ten ir atkeliavo. Vieninteliai žodžiai su Džiuga buvo kad tiek ji tiek aš jau esame sumastę ką su jomis darysime. Viskas, jokio tarimosi
QUOTE(Raseleb @ 2010 06 02, 06:00)
Viskas, jokio tarimosi 
npergyvenk