Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

3D
Rožių laiškas... user posted image
user posted image

Papildyta:
Campari, Raseleb, Pievužėlė, darbai skirtingi, bet kiekvienas su savo cinkeliu ir dvasia, šaunuolytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Raselab, TOBULA dezute, man cia visi darbeliai akiai mieli be galo. O as taip ir nedristu pradeti, supirktos serveteles guli dezej.
Atsakyti
Bus_ka...grazu, o dar tos iskilios gelytes wub.gif ...o kodel kreivai rankena primontavai,a tongue.gif cia ale, toks navarotas biggrin.gif

Mamukas I... tavo papuosalai wub.gif , vien ju demonstravimas ko vertas thumbup.gif , vis dar apsalus nuo grozio ir papuosalu, ir...moteriskiu cool.gif

Raselele grazios dezulytes...tokios saldzios, saldzios mmmmm wub.gif

Pievuzele patiko tavo mergaitiska taupyklele, jau pati servetele is saves miela, o tu ja graziai apguldei medinuke mirksiukas.gif

Tikrai smagu, kad rodotes yra ka veikt lietingais vakarais biggrin.gif ...visoms sio skyrelio dalyvems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Efauto biggrin.gif prazuvele, labukas...nu tai rodykis, rodykis-nejau taip ir tusciomis sugryzai, kur galingas BUMMMMM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 06 03, 20:17)
3D
Rožių laiškas...

Kaip man grazu 3D wub.gif bus_ka tikrai saunus darbas, matosi kad teko padirbeti nemazai 4u.gif

Aciu ir uz mano pastebeta darbeli ir bus_ ka ir sobieskai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievuzele: 03 birželio 2010 - 20:40
Pievuzele grazi, saldi mergaitiska taupyklele, bet manau kad mazoms mergytems jos tokios ir turi buti vaikiskos, su svajonem, fejom ir pan wink.gif tik man nelabai tas little angel kad juodai apvestas.. blush2.gif geriau be to apvedimo butu 4u.gif Mano darbeliai vaikiski irgi tokie (saldus) buna kartais, na siek tiek pati stengiuosi nuo to issisukti, bet jeigu taip uzsako tai tada darau kaip reikia uzsakovui biggrin.gif saunuole!

bus ka niu fainai wub.gif tik kazkaip viduj dezute kur atidarai ir kur tas laiskas man ir ten 3d rozytes noretusi wink.gif o seip tikrai grazu, subtilu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 06 03, 21:57)
Pievuzele grazi, saldi mergaitiska taupyklele, bet manau kad mazoms mergytems jos tokios ir turi buti vaikiskos, su svajonem, fejom ir pan wink.gif tik man nelabai tas little angel kad juodai apvestas..  blush2.gif geriau be to apvedimo butu  4u.gif Mano darbeliai vaikiski irgi tokie (saldus) buna kartais, na siek tiek pati stengiuosi nuo to issisukti, bet jeigu taip uzsako tai tada darau kaip reikia uzsakovui biggrin.gif saunuole!

bus ka niu fainai  wub.gif tik kazkaip viduj dezute kur atidarai ir kur tas laiskas man ir ten 3d rozytes noretusi wink.gif o seip tikrai grazu, subtilu  thumbup.gif

Labai aciu campari* uz pastebejima wink.gif
Bet as specialiai apvedziojau juodai ta uzraseli, kadangi uzrasas buvo is kitos serveteles, o is pirmos serveteles maza mergyte-angeliukas apvedziota juodai tai apvedziojau ir uzraseli kad taip nesiskirtu serveteles. kazkaip taip pasirode kad bus graziau ir vienodziau rolleyes.gif

Labai sauni tavo berniukiska taupykle su Bakuganais (tikiuosi gerai parasiau biggrin.gif ) cia turbut spausdintas paveiksliukas? labai graziai padaryta, toks vaizdas kad viskas nupiesta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 06 03, 10:52)
Na su dekupazo draugauju jai ilgokai, ir bent man tai darbeliai isbaigti... Nemegstu tu visu seseliu. blush2.gif

na, cia tavo teise rinktis wink.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 06 03, 12:32)
Laukiu kritikos  blush2.gif

labai grazi dezute thumbup.gif kritikos jai nelabai ir surasi wink.gif tik as, manau, jau buciau numurzinusi ta dezute 4u.gif

QUOTE(Pievuzele @ 2010 06 03, 18:56)
Va as tai tikrai tikiuosi sulaukti kritikos ir patarimu  rolleyes.gif

gerai padirbejai smile.gif svarbu, kad "nenukandai" fejos veido, uzlenkdama ji i sona smile.gif ir sendinimas pavykes 4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 06 03, 19:17)
Rožių laiškas...

kaip grazu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 06 03, 19:55)
Efauto biggrin.gif  prazuvele, labukas...nu tai rodykis, rodykis-nejau taip ir tusciomis sugryzai, kur galingas BUMMMMM biggrin.gif

sveikute mirksiukas.gif nu geda prisipazint, bet tusciomis blush2.gif ilga laika sedejau be motyvu, dabar sedziu be kliju lotuliukas.gif kita menesi - pazadu, pasitaisysiu - sujungsiu klijus su motyvais bigsmile.gif bus bum cool.gif
Atsakyti
Dėkui visoms išreiškusioms nuomonę apie mano darbelius wub.gif
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 06 03, 15:16)
mini mini dekupazas ax.gif

Vaje kaip subtilu, gražu thumbup.gif
QUOTE(Pievuzele @ 2010 06 03, 19:56)
P.S. norejau paklausti o kuo klijuojat juostele (kokiais klijais)?

Įkeliu ir savo nedidelį darbelį

Šauniai pasidarbavai 4u.gif
Klijavau pieštukiniais klijais, laikosi tikrai super

QUOTE(bus_ka @ 2010 06 03, 20:17)
3D
Rožių laiškas...

Labai labai gražiai dekoravai arbatinę bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(efauto @ 2010 06 03, 23:32)
labai grazi dezute  thumbup.gif  kritikos jai nelabai ir surasi wink.gif tik as, manau, jau buciau numurzinusi ta dezute  4u.gif

Buvo mintis murzinti, bet po to pagalvojau kažkaip vestuvėms norisi tokios tyros, švarios, naujos blush2.gif
Atsakyti
Truputuka...

user posted image
Atsakyti
Sobieska, fantastiniai padėkliukai wub.gif wub.gif wub.gif aš bandžiau daryti, tačiau nulakavus jų reikia nesukti į ritinėlį kadangi lakas suskilinėjo verysad.gif O kaip tu darai??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 06 04, 05:55)
Buvo mintis murzinti, bet po to pagalvojau kažkaip vestuvėms norisi tokios tyros, švarios, naujos  blush2.gif

aha, as pamaciusi, taip pagalvojau, paskui perskaiciau, kad vestuvems smile.gif na, po keliu metu jie gales tau atnesti, kad pamurzintum lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Di72 @ 2010 06 04, 07:40)
  O kaip tu darai???  blush2.gif

pamegink purskiama laka, manau turetu neskylineti g.gif

sobieska, jau gyriau buteli wink.gif dabar giriu padekliuka 4u.gif
Atsakyti
vis ateinu, norisi kažką pasakyti, bet kad tik girti irgi neįdomu. Tai šiaip pastebėsiu, kad įkvėpimas užpuola pssižiūrėjus. Labai smagūs ir klasikiniai dekupažo darbeliai pasipylė. ( Vienas, toks su anime išškyrus biggrin.gif neklasikinis, bet vis tiek smagus )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 birželio 2010 - 08:52