QUOTE(LinaGustė @ 2010 05 07, 20:15)
Vieno šaukštelio gal mažoka
Aš tai daugiau dedu.
Na ką, bandau kept kvietinę duoną su kvietiniu raugu. Kadangi neturėjau rupių kvietinių miltų, tai vietoj jų įmečiau kelis šaukštus ruginių
O raugas kvietinis tai man kažkoks skystas gavosi, nors vakar, kai jį pagaminau, normalios konsistencijos buvo, o va po paros kažkaip suskystėjo
Na žiūrėsiu, kas čia man gausis
Beje, to duonos mišinio "Tamsusis" ir aš norėčiau kokių 2-3 kg, jei Kaunui irgi galima jungtis

Na ką, bandau kept kvietinę duoną su kvietiniu raugu. Kadangi neturėjau rupių kvietinių miltų, tai vietoj jų įmečiau kelis šaukštus ruginių



Beje, to duonos mišinio "Tamsusis" ir aš norėčiau kokių 2-3 kg, jei Kaunui irgi galima jungtis

kvietinis ir yra skystas, kai užmaišysit tešlą, sudėkit į formą, nes kai kildinsit ištiš ir nelabai gražiai gausis