QUOTE(Fregata @ 2010 05 07, 10:46)
Man vel sukrito vaisine duonele... Nesuprantu

Kai iskyla, viskas normaliai buna, ale tik pradeda kept, virsus sukrenta
Sorry, kad tik dabar pamačiau

Viskas priklauso nuo vaisių drėgnumo, jei minkšti, šviežesni, tada vandens kiekį reikia pamažint, jei per sausi, perdžiuvę-reikia padaugint
QUOTE(laurriukas @ 2010 05 07, 13:38)
Man su ja irgi mistika. Jei įdedu daugiau vaisių ir riešutų, vidurys lieka neiškepęs, toks lipnus. O taip norisi, kad daugiau vaisių jaustųsi. Teko iš paskutinės džiūvėsius daryt.
Kame problema?
Ko daugiau vaisių, to mažiau vandens dėkit
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.