QUOTE(trojana @ 2010 06 14, 15:12)
Labutis, griztu pas jus mokytis toliau. Nugi atsibodo mieles, priaugau raugo gaminimui, uzmaisiau Tierros rauga su rupiais miltais. Skaitineju receptus, bet nesuprantu kaip jus ta rauga pasveriat

Kiek cia mazdaug 100 gr raugo, be svarstykliu kazkaip imanoma nustatyt? ar labai svarbu tiksliai ta rauga pamatuoti? Gal ir kvaili klausimai, bet niekad nedariau....Lyg kazkas sake, kad kazkiek procentu turi buti nuo...miltu kiekio berods

?
As ir mastau kanors issikepus su mielem,gal koki receptuka butu galima?
As dar raugui nepribrendau
Tvarkydama spinta radau uzsimetusi giros pakeli,MB megsta darytis gira is tu pakeliu.Kaip supratau ten yra salyklas (sudetis: mieziu salyklas,ryziu salyklas,apiniu ekstraktas) Jei neklystu kaskur skaiciau kad kepant duonele galima deti salykla vietoj raugo.Ar sitas tiktu?
P.S.
Atsiprasau kad taip kvailai paklausiau,bet sukirbejo mintis ir tiek