Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

Sveikos, pleputės. biggrin.gif

Gal kas patartumėt dėl monitoriaus kalibravimo? Dabar turiu priėjimą prie kelių visiškai beviltiškų monitorių. Visgi norisi matyti kokybiškesnį vaizdą. Galvoju, gal nusipirkti kalibratorių? Kaip ten yra su tais kalibratoriais - ar jie patys atlieka savo darbą, ar visgi vis tiek viską pačiam reikia nustatinėti? Tokiu atveju gal geriau išsikviesčiau žmogų, kad sukalibruotų. Radau vieną kontaktą Kūdroj, sutvarko su Spyder3Pro už 50 Lt. Bet Kaune, neaišku, kada atvažiuos į Vilnių. Gal kas turit kontaktų Vilniuje?
Atsakyti
Nikke, patarciau paciai nusipirkti Spyder3Pro. Kas is to , kad sukalibruos viena karta....laikui einant issireguliuoja vistiek. Mano Spyder programa kas menesi man primena pasitkrint ir persikalibruot. Verta paciai namie turet ta vora 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 08, 14:03)
uzjauciu..  unsure.gif  unsure.gif  (sorry o koks tavo fotikas? )

as va is viso turiu atsisakyt vienos galimybes nes turiu tik 50 tuka.. o ten su juo prapulciau  verysad.gif  verysad.gif

Ačiū smile.gif Mano Canon 450 + Tamron 17-50mm f2,8

QUOTE(inesaS @ 2010 05 08, 14:11)
Sadi,as krepsinio varzybas fotkinu su 50 tuku blush2.gif ISO 1000,F nuo 2.Puse velnio zinok nuotraukos.Aisku blogu daugiau negu geru,bet kai pripyskini bilekiek kadru tai yra is ko isirinkti blush2.gif

nu va, matai vistik reik mokėt smile.gif koks maždaug išlaikymas būna?
aišku galėčiau salę apkaltint - viena siena langai, kita po balkonu, tai fotkint ėjo tik nuo langų pusės, o apdovanojimai, medalių teikimai aišku vyko po balkonu, prieš saulę...... nu bet čia jau iš serijos "blogam šokėjui......" Kitą kart skolinčiaus blykstę g.gif

QUOTE(c-girl @ 2010 05 08, 18:04)
Nikke, patarciau paciai nusipirkti Spyder3Pro. Kas is to , kad sukalibruos viena karta....laikui einant issireguliuoja vistiek. Mano Spyder programa kas menesi man primena pasitkrint ir persikalibruot. Verta paciai namie turet ta vora 4u.gif

o tai jis pats viską padaro ar reikia kažkiek ir pačiam įsikišt (na kaip tos rankinės "stumkit slankiklį kol langeliai netaps vienodi")?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 08 gegužės 2010 - 19:59
QUOTE(Sadi @ 2010 05 08, 19:57)
Ačiū smile.gif Mano Canon 450 + Tamron 17-50mm f2,8

aa, aisku.. tai manau nesitvarko labai gerai su triuksmais.. unsure.gif

maniskis su tokiu ISO tai taip pavarytu kad nematyciau kamuolio pro triuksma verysad.gif
Atsakyti
o gal kas fotografuoja su Nikon D300S? triuksmauja prie 320 ISO man labai unsure.gif kazi, cia mano tik, ar tiesiog jau toks modelis triuksmadarys? doh.gif
Atsakyti
Mano kašė čia http://www.flickr.co...57624024278850/

Flickre visai padoriai atrodo, gal tik užkontrastinta labai. Pasižvalgiau kitų krepšinio nuotraukų, tai radau ir su iso 800, dafragma 8, o išlaikymas 1/500, shutter priority. Tai vis tik mano atveju šviesos buvo mažoka, ane?

Puke - dėl triukšmų dpreview pažiūrėk gal. Mano bendradarbis užsisakė, bet kada gaus nežinau.
Atsakyti
Sadi - kad normalios tos foto thumbup.gif , bent jau flickery ax.gif
Atsakyti
mjo, paskaičiau jau galvojau bus kaip kad man būna biggrin.gif - nepataisomai, o čia...na tikrai kur kas geriau atrodo nei pasakojimas.

Krizė...nebesugebu iš pelkės išlipt...tai DAsigyvenau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 gegužės 2010 - 20:10
Sveikutes, na ka gi... pirmas vestuviu bandimas padarytas rolleyes.gif Kas gavosi nesigavo parodysiu kai bent kazkiek sutvarkysiu blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2010 05 07, 10:56)
Vasaraite - kad neteko dar  ax.gif  šiaip tai visada numatom kažkur lįst - arčiausiai Rotušės yra viešbutis/restoranas Daugirdas - tai jame yra toks foje - ar kaip ten pavadint - su stiklinėm lubom smile.gif

Visais metų laikais blgom oro sąlygom vestuvininkai važiuoja į Botanikos sodo oranžeriją - bet šį savaitgalį kiek žinau ten bus paroda - tai žmonių gali būt daug  unsure.gif

Daugirda zinau, ten mano brolio vestuves buvo
Apie botanikos soda irgi masciau, kol nete neperskaiciau apie rengini, na bet neprireike, lietaus taip ir nebuvo bigsmile.gif

QUOTE(Sadi @ 2010 05 08, 13:09)
Fotkinau krepšio varžybas...

Isivaizdavau daug daug baisiau is pasakojimo blush2.gif Visai sauniai, tik man gal erdves truputi truksta g.gif

smile.gif+2010 05 09, 20:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 09, 20:31)
O mes vakar balionėlį turėjom...tai kažkas

Man paskutine pati paciausia wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už paguodos žodžius.... Na atrinkus iš 100 nuotraukų 10, gal ir nieko vaizdelis smile.gif Reabilitacijai pasiprašiau kad sekantį kartą mane į halę pasiimtų smile.gif

Hi - paskutinės smagios, su karve ir vandeny. Pirmos man kiek žemesnio kampo norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 09, 20:42)
Sveikutes, na ka gi... pirmas vestuviu bandimas padarytas rolleyes.gif 

Klausssyk, o kiek tu visko tom vestuvėm turėjai? Kortelių, batkių ir pan.? unsure.gif Ar po ranka laptopą išsikraut?
Atsakyti
smile.gif+2010 05 09, 19:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 09, 19:31)
Krizė...nebesugebu iš pelkės išlipt...tai DAsigyvenau

tai cia idek 4u.gif

Puke, kad neturetu triuksmau tiek daug, nes gi turetu buti su ta nauja triuksmu sistema.. g.gif
Atsakyti