Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2010 08 28, 22:25)
Frederica, - fotopro priešais makdonaldą - savanorių pr. smile.gif ir para ant voko reik, kad nedarytų korekcijų smile.gif

Oi, dėkui labai, patogi vieta:))) pavargau jau su ugmergiškiais kovot, jie sugeba net j/b rudas padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 08 28, 22:41)
Oi, dėkui labai, patogi vieta:))) pavargau jau su ugmergiškiais kovot, jie sugeba net j/b rudas padaryt biggrin.gif

į sveikatą wink.gif jetus apsimiegojus jau rašiau - prarijo klaviatūra pusę žodžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2010 08 23, 23:37)
Dedu dar kelias.

Duoma, man dvi paskutinios wub.gif

QUOTE(FairyLady @ 2010 08 25, 08:01)
Kodel siose foto atrodo toks geras apsvietimas, nors aiskiai yra vakaras? ar cia tik paprasta blykste? ar fotosopas? ar dar kazkas?? man lb patinka tokio tipo foto ir vis kankina klausimas, kaip tokias poadaryt  biggrin.gif
Aciu lb uz atsakyma wink.gif

Mano nuomone uz nugaros yra pastatytas papildomas sviesos saltinis ir zinoma naudota blikste, ko gero net dvi g.gif
Atsakyti
Sveiki, kreipiuos į kolegas 4u.gif . Ar kas nors norėtų/galėtų fotografuoti krikštynas Panevežio raj. šeštadienį, rugsėjo 4 d.? P.s. Būtų gerai su savo transportu.
Kaina buvo tartasi 300 Lt. ir kalbėta apie kelionės išlaidas iš Vilniaus.
Atsakyti
sveiki ir sveikos smile.gif

ar kas nors fotografuojat su Canon EOS 300D? lygtais Peperoni? ar aš maišau? gal dar kas?

noriu paklausti, kokio dydžio korteles naudojat?

aš iki šiol turėjau dvi po 1 Gb, mažai, bet sukdavausi. kartą didesniam renginiui pasiskolinau draugės 8 Gb, susiformatavau fotike, lyg ir viskas tvarkoj, mato, fotkina. bet pasiekus kažkur 4 Gb, fotikas pradėjo nebeįrašinėti vaizdų - nufotkina, rašo, rašo, palūžta. rezultate - like failai suformuoti, bet 'corrupted' ir 0 dydžio. na, nurašiau, kad fotikas senas, gal 8 Gb ne jam.
dabar turiu 4 Gb kortelę ir vėl atsirado ta pati problema - maždaug per pusę kortelės, 2,2 Gb ėmė vėl nebeįrašinėti informacijos. failus suformuoja, bet dydis 0. paėmiau, pratryniau kokias 10 foto iš kortelės (fotike), tada fotkino toliau, bet nepastrigo ties 2,2 Gb. pastrigo ties kokiais 2,4 Gb gal.

gal kas turit minčių, kodėl taip? ir ką daryt, kad pagerėtų?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galetu ir noretu pafotografuoti krikstynas Vilniuje spalio 30 d? Darbo butu pora valandu, pries ceremonija, pati ceremonija ir po jos nedidele fotosesija lauke. Del atlyginimo susitartume. Rasyti i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Ski @ 2010 09 09, 11:03)
Sveiki,
gal kas galetu ir noretu pafotografuoti krikstynas Vilniuje spalio 30 d? Darbo butu pora valandu, pries ceremonija, pati ceremonija ir po jos nedidele fotosesija lauke. Del atlyginimo susitartume. Rasyti i AZ.

as galeciau kaip antras nemokamas fotografas, jeigu domintu wink.gif arba kaip trecias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ski @ 2010 09 09, 12:03)
Sveiki,

as galiu ir kaip pirmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2010 09 08, 23:43)
ar kas nors fotografuojat su Canon EOS 300D? lygtais Peperoni? ar aš maišau? gal dar kas?

seniau fotkinau su 350d smile.gif bet didesnių nei 2 gb kortelių su juo neesu naudojus... tai net ir nežinau, kame čia problema galėtų būt... g.gif
Atsakyti
sveiki ir sveikos smile.gif

aš iki šiol turėjau dvi po 1 Gb, mažai, bet sukdavausi. kartą didesniam renginiui pasiskolinau draugės 8 Gb, susiformatavau fotike, lyg ir viskas tvarkoj, mato, fotkina. bet pasiekus kažkur 4 Gb, fotikas pradėjo nebeįrašinėti vaizdų - nufotkina, rašo, rašo, palūžta. rezultate - like failai suformuoti, bet 'corrupted' ir 0 dydžio. na, nurašiau, kad fotikas senas, gal 8 Gb ne jam.
dabar turiu 4 Gb kortelę ir vėl atsirado ta pati problema - maždaug per pusę kortelės, 2,2 Gb ėmė vėl nebeįrašinėti informacijos. failus suformuoja, bet dydis 0. paėmiau, pratryniau kokias 10 foto iš kortelės (fotike), tada fotkino toliau, bet nepastrigo ties 2,2 Gb. pastrigo ties kokiais 2,4 Gb gal.

gal kas turit minčių, kodėl taip? ir ką daryt, kad pagerėtų?

aš fotkinu su 350d ir turėjau panašią problemą, kai nusipirkau 4gb kortelę. Šiek tiek pafotkinus ji tiesiog užstrigdavo ir išvis nieko neberodydavo, fotkių nuimti įprastu būdu irgi neįmanoma doh.gif Pirmiausia reikia patikrinti kokio MAX dydžio kortelę konkretus fotoaparatas priima, jei dydis tinkamas, tuomet kortelę reikia suformatuoti ne fotike, o prijungus prie kompo. Kai taip padarėm, visos problemos baigėsi thumbup.gif
Atsakyti

Pas mane EOS 400D. Esu naudojus korteles nuo 500 KB iki 8 GB. Visas formatuodavau fotike. Ir niekad nebuvo kilusių jokių problemų. Prifotografuodavau iki pat viršaus.

Esu girdėjusi, kad formatuotos kompiuteriu kortelės fotikas gali nepriimti. Formatuoti reikia tik fotiku. Bet kaip matau, tai gali būti ir netiesa. g.gif
Atsakyti
ačiū labai už atsakymus smile.gif

QUOTE(Will @ 2010 09 10, 22:59)
jei dydis tinkamas, tuomet kortelę reikia suformatuoti ne fotike, o prijungus prie kompo. Kai taip padarėm, visos problemos baigėsi  thumbup.gif

vat vat, man tai ir padėjo. ačiū smile.gif FAT32 reik formatuoti kompe, nes fotikas senas, jis 4 GB mato, bet jau negerai formatina.

QUOTE(Lauružė @ 2010 09 16, 20:21)
Formatuoti reikia tik fotiku. Bet kaip matau, tai gali būti ir netiesa.  g.gif

aš irgi taip galvojau, pasirodo, seniems fotikams tai jau nebegalioja.
400D - naujesnis.
Atsakyti