Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 06, 09:17)

tai gal vakare bus?  g.gif

nu ok.. vakare susirasom
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 06, 09:21)
Gal dar atsilaisvins?  unsure.gif Stebėk jį.

bliamba dar ir dirbt reikia doh.gif
Atsakyti
[/quote]
user posted image
http://www.macrow.co...p;BigImage=1325
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 06 gegužės 2010 - 09:29
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 06, 10:20)
user posted image

na kasdien dar darbo dienomis nuo 14 iki 17 val imeta nauju kokia 300 karoliu, bet zinokit kaip juos isgraibo, tai nespeji net paspaust reserve, o jau raso kad kitas jau rezervavo  lotuliukas.gif

o čia mūsų laiku 14-17 įmeta? g.gif
QUOTE(Sadi @ 2010 05 06, 10:26)
ir aš visai gal norėčiau kokių dviejų karolių, jei kooperuositės  blush2.gif 

man tai tokie juokingi visai patiko smile.gif

niu tai gal vakare susirašom ,a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 06, 10:32)
o čia mūsų laiku 14-17 įmeta?  g.gif

aha, kazkur po 14.15 na nuo 14 val as jau budavau prisijungus, kai bandziau gaudyt sarvuocius, niekaip nepavyko doh.gif lotuliukas.gif
BET jei tuo metu kai vyksta nauju imetimas ir rezervuojiesi is nauju, tada turi rezervacija patvirtinta apmoket per pusvalandi t.y 30 min, jei ne tada isima automatiskai is tavo dezutes karoli, na kartais pavykdavo isklaikyt rezervuota ir iki poros valandu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 06 gegužės 2010 - 09:35
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 06, 10:33)
aha, kazkur po 14.15 na nuo 14 val as jau budavau prisijungus, kai bandziau gaudyt sarvuocius, niekaip nepavyko  doh.gif  lotuliukas.gif
BET jei tuo metu kai vyksta nauju imetimas ir rezervuojiesi is nauju, tada turi rezervacija patvirtinta apmoket per pusvalandi t.y 30 min, jei ne tada isima automatiskai is tavo dezutes karoli, na kartais pavykdavo isklaikyt rezervuota ir iki poros valandu  smile.gif

aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 06, 10:25)

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 06, 10:28)

Antras dailus, kažkuo ABBA ar kurį ten iš jų primena smile.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 gegužės 2010 - 10:10
Na ka mergaites, atnesu jums savo bardakeli smile.gif 4u.gif
Vakar mano suni operavo, tai tik 22val parsinesiau savo 30kg mergaite ant ranku. Ne iki troliu buvo...
user posted image

Ant odeles jau nebetelpam, tai ryt begsiu i Mega grandineles pirkt, todel labai laukiami jusu pasiulymai kokius stikliukus rinktis 4u.gif 4u.gif
user posted imageuser posted image

Is pradziu odele rinkaus todel, kad galvojau, jog metu metus nesiosiu 3 karoliukus ant rankos ir tik PROGOMIS kazka isigysiu biggrin.gif Naivuole, negaliu doh.gif
Zeme gavau Mamos dienos proga. Ir jinai inese visiska sumaisti, bet yra be proto grazi, tad mastau gal rinkt viena melynai zalia, gal dar koki gelsva stikliuka imest...
Jei atvirai kalbant, tai isvis jau nebezinau ko noret, nes as visad uz pastele, uz ramias, svelnias spalvas. Nu kas cia su tais troliais ivyko, tai iki siol nesuprantu biggrin.gif Bet matyt toks laikas, kai noris spalvu, spavu ir dar karta spalvu cool.gif

user posted image
user posted imageuser posted image

Fontenay, dar karteli aciu tau 4u.gif Az, jau pravalyta, jei kas.
Atsakyti
Sveikos,
Nuotaikai pakelti šia lietingga diena biggrin.gif

Children healthiest when mother buys Trollbeads
U.S. News Wire Press release.

New research shows women who collect Trollbeads raise healthier children than those mothers who collect Pandora beads.

user posted image

Health News Limited says a study of more than 4,500 Australian pre-schoolers found the kids of mothers who collect Trollbeads eat less junk food, watch less television and are less likely to be overweight or obese.
The researchers conducted face-to-face interviews with mothers and measured their children's height and weight at ages 4 and 5 then again 2 years later.
The discovery's renewed calls for more women to collect Trollbeads as a means to promoting healthier lifestyles and early childhood wellbeing.

Spokesman for the department of health call these early results promising, but more research needs to be done. He cautions widespread calls for bans or recall of the other brand stating, "More studies with both mothers and pregnant women are necessary before definite conclusions can be made."

user posted image
Doctors recommend five Trollbeads and caution buying Pandora.

Planned lectures at this years National pediatrician conference here in the United States will stress the benefit of Trollbeads for mothers of young children. Dr. James Boller, predisdent of the Obstetrics and Gynecologic Physicians plans to attend and notes that his wife and office staff have seen the promising results of wearing Trollbeads for years. He says, "I'm glad to see important studies such as that done by the Australians, being taken more seriously."
Atsakyti
QUOTE(Troliene @ 2010 05 06, 13:37)

Nu žiauru... blink.gif
Atsakyti
bisky nesupratau tame psl.. ziuriu mano gintaras jau nebere4zervuotas.. ir visi kiti nebe..nors ryte puse buvo a ant rezervo.. Ar nebus cia taip,kad cia tik pavyzdyd o gausiu tik panasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 06, 13:59)
bisky nesupratau tame psl.. ziuriu mano gintaras jau nebere4zervuotas.. ir visi kiti nebe..nors  ryte puse buvo a ant rezervo..  Ar nebus cia taip,kad cia tik pavyzdyd o gausiu tik panasu  g.gif

Ką tik parašiau tau a.ž. lotuliukas.gif

Nagi įsidėjo į krepšį, bet nenupirko kelias valandas, tai grąžino atgal. Griebk, kol kiti nerezervavo cool.gif Man tas juodas kampuotas be proto gražus.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 06, 14:01)
Man tas juodas kampuotas be proto gražus.

Aš į tą juodą irgi žiūriu doh.gif , bet kol kas susilaikysiu ax.gif ax.gif
Atsakyti