Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba smile.gif
DOVIS, aš dramblio kaulo ten taip pat ieškojau, bet man visi jie kažkokie ne tokie, įtartini smile.gif
Laukiu savo pasipildymo smile.gif Noriu nugesinti savo tamsius kankolus, na niekaip dar nepavyksta doh.gif

RIMAZ, labai daili wub.gif
Atsakyti
Niu man irgi vat kazko per daug ant ju. O taip norisi ir bandau save itikinti,kad gal visai nieko biggrin.gif Kur Erszebeth dingus, juk ji dramblio kaulo nori. Gal jos akys geriau ivertintu bigsmile.gif
Va dar vienas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 06 gegužės 2010 - 15:51
Dovis, paskutinė jaučiu taikliausia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vos speju skaityti ir seiles varvinti tame macrow, baisus tatai reikalas doh.gif Dovis kelk i albumeli viska 4u.gif Rimaz labai daili, tokia grazuole 4u.gif Dovis as imciau paskutine 4u.gif
Atsakyti
Nedingus, tik truputį kitkuo užsiimu blush2.gif Nu negali vien troliais gyvenime rūpintis lotuliukas.gif Dovis, aš irgi nuolat apžiūrinėju dramblio kaulo variantus, kartu dairausi ir juodų. Iš dramblio kaulo man labai patinka "akies" tipo unikos, kaip šitoj foto:

user posted image

Buvau tokių radusi berods daniškame puslapyje. Šiaip žiūrint su kuo komplektuosi. Žydrai raudoni ant dramblio kaulo irgilabai gražu, kaip va čia:

user posted image

Bet aš greičiau rinkčiau (ir renku, ko gero) į rudą, tamsiai raudoną, pilką atspalvius, šitas variantas būtų artimesnis:

user posted image

Iš tavo įdėtų jamčiau gal šitas:

user posted image
user posted image
user posted image

Ir būtinai išknisčiau tą akį.

Ale kur gaut pinigųųųųųųų? biggrin.gif
Atsakyti
Dovis paskutinei unikutei tada dar 5 jei ziurint is eiles i kompanija tiktu thumbup.gif . na ta spalva dramblio kaulo gal daugiau siu dvieju, kitos i baltuma, pilkuma... g.gif
Atsakyti
Mergytes, jei kas pirktumet is vieno ar kito psl parasykit i AZ. Noresiu poros uniku ax.gif
Papildyta:
Erszebeth, as bisku sumaiciau, juk Erilukaha irgi dabar del to kolorito apyrankes pamisus lotuliukas.gif Ar cia visos uzsikrete.
O ta aki kazkur maciau, bet kur g.gif Reikia eit koki banka apvogti doh.gif sakiau ilgai nieko nepirksiu doh.gif
Tai nuotraukoj vienas atspalvis, o kai gausi dar kazi koks butu. Jei butu masinis pirkimas, prisijungciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 06 gegužės 2010 - 16:23
Va dar kokie galimi nesiojimo variantai.
http://www.diamonds4...es-p-25094.html
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 05 06, 17:20)

Erszebeth, as bisku sumaiciau, juk Erilukaha irgi dabar del to kolorito apyrankes pamisus lotuliukas.gif Ar cia visos uzsikrete.

Aaa, na bet ir mane pataikei lotuliukas.gif Tik aš jau beveik surinkus tokią pusiau rudą. Bet gal atskirsiu nuo jos juodus, ir darysiu juodą apyrankę, o ant rudosios papildysiu dramblio kaulo naujokais.

Va radau panašią į akį, tik reikėtų su raudonai žydrai margintais derinti smile.gif
user posted image
O kitas akis išpirko, neberandu doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi dar neuzknisau su savo radiniais biggrin.gif Na cia ne trolis kiek suprantu, bet prie troliu aksesuaru ideta g.gif Mintis man visai patiko smile.gif user posted image
Atsakyti
Ta virvelė kaip batraištis lotuliukas.gif Iš MB kerzo reikės išvert lotuliukas.gif

O į žiedus tai jooo, mes čia kažkada buvom susižavėję, kokias dešimt temų atgal. Tik kažkokiam kitam puslapyje naršėm.
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Kiek pamenu, tai anu ziedu karoliuko tvirtinimo principas kitoks buvo g.gif
Papildyta:
Ar dar galiu patersti tema savo radiniais? Gal kam ir matyti variantai, bet gal dar kam idomu butu g.gif
Atsakyti