Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mamile @ 2010 05 05, 08:16)
Aš kažkaip neprisijaukinu fantazijos. Porą kartų buvau užsidėjus, bet...Gal kam reikia, pas mane metrinė. Perleisčiau dar ir fantazijos pakabuką elfą. Pigiai biggrin.gif

Gundot, ania g.gif Ir būtinai tada, kai nėr už ką pirkt blush2.gif

Dasha, imk 4u.gif gal su mūsų palaikymu nors truputėlį lengviau ant dūšios bus mirksiukas.gif

P.S. Erszebeth 4u.gif už gražią tema su gerom citatom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 05 gegužės 2010 - 08:40
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 04, 22:48)

Todėl, kad amerikonai nežino čia tų Europos šalių smulkiai, jie žino Rusiją ir Europą, dvi šalis iš viso biggrin.gif
O šiaip dauguma gintaro gi ir realiai iš Kaliningrado vežama... Nu to, kur mūsų gintarininkai dirba...

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 08:50)
Bet paziurekit, kaip zmonos ziuri tolerantiskai i tokius vyru pomegius, galvoja, ai tegul, svarbu negeria, nevalkatauja...

Taigi va. Užtai mes irgi negeriam ir nevalkataujam, bet kuriam PC mus aišku kur rast - prie troll taško biggrin.gif Ot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 05, 08:30)
Gundot, ania  g.gif Ir būtinai tada, kai nėr už ką pirkt  blush2.gif

Dasha, imk  4u.gif gal su mūsų palaikymu nors truputėlį lengviau ant dūšios bus  mirksiukas.gif

P.S. Erszebeth  4u.gif už gražią tema su gerom citatom  biggrin.gif

Ačiū wink.gif Kaip nors įveiksim tuos sunkius laikotarpius, svarbu palaikymas yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 05, 09:32)
Taigi va. Užtai mes irgi negeriam ir nevalkataujam, bet kuriam PC mus aišku kur rast - prie troll taško biggrin.gif Ot biggrin.gif

Jau tikrai...dar kava mest reik gert...nors as tik puodeli i diena, ir tai silpna...Nu jo ant to nesutaupysi schmoll.gif ... Reik pagalvot ko cia dar atsisakius... Valgyt negaliu mest, ba tada pieno neduosiu... g.gif Reik pagalvot...ka pasiulytumet bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 05 05, 09:43)
Ačiū wink.gif Kaip nors įveiksim tuos sunkius laikotarpius, svarbu palaikymas yra  rolleyes.gif

Tau nuo manes dauk balionu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 05 gegužės 2010 - 08:57
Labukas smile.gif
vaij kaip jus cia isibegejat greitai, net nesuspeju skaityt doh.gif
vakar kaip pastaciau baltarusei ant bairio, tai nubidinau 5 beadsus doh.gif , tik siandien pamaciau kad laimejau, ir supratau kad man perdaug antsyk tiek g.gif , tai va pasidalinciau visai su kuom nors ir visai pigiai thumbup.gif
galeciau perleist troli su brangakmeniais 52 USD (turiu jau toki) ir du stiklinius po 19,50 usd zydrieji purslai ir fashion flower (juodos geles) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Dasha, na kas per mintys... Susitvarkys viskas 4u.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 04, 19:05)
Sveikinam pasiekus jubiliejini zinuciu skaiciu birthday.gif

Net grįžau pasižiūrėti, koks ten skaičius lotuliukas.gif Dėkui 4u.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 05 04, 23:51)
kazkaip uzsimaniau turet va tokia sviesia. Na,kad nebepirkt beleko smile.gif Bet taip nesigauna biggrin.gif o uz kiek ebejuje imanoma tuos glastounus, pilka sarvuoti gauti? kazkaip mazai dabar tokiu atspalviu karoliu.

Aš pilką šarvuotį pirkau už 49 $. Glass stounai irgi panašiai kainuoja.

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 08:50)
Ir tegu nesupranta, ko tu suki galva, svarbu tu supranti.. mirksiukas.gif As pvz gal irgi nesuprantu kokiu "filatelistu"...nu ir ka nuo to ju maziau nebus...jie juk neina ir nepasakoja kiek markem isleidzia, o patikek kiek kainuoja seni rinkiniai, kolekcininkai didziulius pinigus atiduoda, o monetas kas renka...Mama pazystamai skambina, klausia kur vyras, ta sako ai i Ryga isleke...aukcijonas monetu kazkokiu...tai zmogus lekia net  Ryga...Nu mes tai nevaziuojam i Danija kokia retirintu pirkt... Ir kiek tokiu isprotejusiu, tik jie niekam nesako, neaiskina, o kam...Bet paziurekit, kaip zmonos ziuri tolerantiskai i tokius vyru pomegius, galvoja, ai tegul, svarbu negeria, nevalkatauja...Nors atlyginima visa pakloja .... O kai moteriskes susigalvoja koki pomegi, tai jau durnos...As manau, kad durni tie kurie yra netolerantiski zmoniu pomegiams... Reiskia vyrai gali turet pomegiu, o meterys ne...  g.gif

Va būtent drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Erzebeth, susitvarkyt tai nesusitvarkys, tenka kai ką aukot, bet gal susitvarkysiu pati kaip nors. Ai. Čia tokia tema, kad net kalbėt nenoriu. unsure.gif Jūsų palikt ir trolių išsižadėt tikrai nesiruošiu, o tas svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 05, 09:12)
Labukas  smile.gif
vaij kaip jus cia isibegejat greitai, net nesuspeju skaityt  doh.gif
vakar kaip pastaciau baltarusei ant bairio, tai nubidinau 5 beadsus  doh.gif , tik siandien pamaciau kad laimejau, ir supratau kad man perdaug antsyk tiek  g.gif , tai va pasidalinciau visai su kuom nors ir visai pigiai  thumbup.gif
galeciau perleist troli su brangakmeniais 52 USD (turiu jau toki) ir du stiklinius po 19,50 usd zydrieji purslai ir fashion flower (juodos geles) mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Mergaites, as cia nerasau, bet jauciu, kad va nuo siandien pradesiu rasyt biggrin.gif , nes nu sergu.... sergu jau kuris laikas sita pacia grazia manija wub.gif O jusu skyreli skaitau jau senai senai ir vis ruosiuos prisijungt, bet...
Vat Fontenay postas isprovokavo galutinai biggrin.gif Jei dar niekas nepriglaude, tai as mielai paimciau Troli ir Zydruosius Purslus 4u.gif Tik man savo banko detales ir bendra suma i az pametek 4u.gif

Pasistengsiu vakare prisistatyt su visais atributais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 10:15)
Glass stounai

Kas tas yr? Trollstounai? unsure.gif ne pirmą kartą matau šitą pasakymą ir nesutrantu, apie ką kalba. jaučiuosi tundra. Prašom apšviesti rolleyes.gif

QUOTE(EUROPA @ 2010 05 05, 10:23)
Pasistengsiu vakare prisistatyt su visais atributais  bigsmile.gif

Atributai gerai lens.gif

O klausyk, tau ne 60 metų? Mat, labai įdomu, kas čia toks virš 60 metų biggrin.gif lotuliukas.gif Nu ne mano močiutė gi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gegužės 2010 - 09:35
QUOTE(Dasha @ 2010 05 05, 10:22)
Erzebeth, susitvarkyt tai nesusitvarkys, tenka kai ką aukot, bet gal susitvarkysiu pati kaip nors. Ai. Čia tokia tema, kad net kalbėt nenoriu.  unsure.gif  Jūsų palikt ir trolių išsižadėt tikrai nesiruošiu, o tas svarbiausia  mirksiukas.gif

Te 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2010 05 05, 10:32)
Kas tas yr? Trollstounai? unsure.gif  ne pirmą kartą matau šitą pasakymą ir nesutrantu, apie ką kalba. jaučiuosi tundra. Prašom apšviesti rolleyes.gif

Nugi šitie biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 10:01)
Nugi šitie  biggrin.gif

unsure.gif O kuom tada trolstounai skiriasi nuo unikų g.gif Gal ir kvailas klausimas, labai nesijuokit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 05 gegužės 2010 - 10:11
Noa, nu nea biggrin.gif 4u.gif Buvai pas mane sveciuos koki pora kartu dar is usa dezuciu dalinimo laiku mirksiukas.gif, tai galiu drasiai tvirtint, kad pataikau i ta 30-35 kategorija.

Atributai kol kas pas mane kuklus, nes atsirado vasario menesio pradzioj tik... Ale pirma reik pasirodyt, o tada galesim ir aptart.
Prasysiu jusu konsultaciju ir pagalbos, nes skyla tas mano kuklus turtas i dvi atskiras dalis, o taip norisi greiciau sukomplektuot i bendra grozi cool.gif
Atsakyti