Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(geguzevasaris @ 2010 06 19, 18:28)

tai zinot... sms ir po pusdienio galima surast ax.gif ypac man taip buna... doh.gif as tada su vaikais buvau lauke, norejau iskart atlekt blush2.gif

tiek to... tiek laiko isvazinejom su gt3,tai kam dar kita pirkt... pataupysim g.gif vienintelis minusas svoris, o daugiau vieni pliusai... ir dar del nugaros pasitempimo, pasirodo ne vezimas kaltas... isaiskejo igimtos problemos... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 06 19, 22:54)
as tada su vaikais buvau lauke, norejau iskart atlekt blush2.gif

būna , kad užsidega ir man biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytes, turincios peg perego SI vezimukus. Norejau paklaust, ar tu modeliuku kur su buomeliu, jis nusiima? ir ar reikalingas tas buomelis? mano dukryte dabartiniam vezimukyje labai megsta sedet laikydamasi uz buomelio, bet sitam vezimuke paziurejau kad tas buomelis labai jau toli atitrauktas ir vis tiek reiktu mazaja prisegt su dirzais, tai kaip ir negaletu laikytis uz jo g.gif
Atsakyti
mano vaikui buomelio nereikia rolleyes.gif , kai pries tai buvo vezimai su buomeliais, tai isikibdavo, dabar nera buomelio- tai i zaisla isikimba (be zuikio niekur neinam) biggrin.gif Sedi graziai.
Atsakyti
O maniskiui labai reik, tad ziurejau vezimuka tik su buomeliu smile.gif Nusiimt jis nusiima, bet pvz. sulankstant vezimuka jo nuimt kaskart nereikia thumbup.gif
Atsakyti
buomelis nereikalingas smile.gif manau del to nepergyvenkite smile.gif
vaikai net ramiau sedi be buomelio 4u.gif
beto SI vezime tas buomas labai jau atsikises,man tai net negrazu 4u.gif bet cia skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2010 06 24, 00:12)
Sveikutes, mamytes, turincios peg perego SI vezimukus. Norejau paklaust, ar tu modeliuku kur su buomeliu, jis nusiima? ir ar reikalingas tas buomelis? mano dukryte dabartiniam vezimukyje labai megsta sedet laikydamasi uz buomelio, bet sitam vezimuke paziurejau kad tas buomelis labai jau toli atitrauktas ir vis tiek reiktu mazaja prisegt su dirzais, tai kaip ir negaletu laikytis uz jo g.gif

Prisegti reikia, nes kitaip čiuožia žemyn. Jis tam vežime daugiau toks dekoratyvinis, na čia mano pastebėjimas iš patirties, o įsikibti tai manoji mėgsta, kartais net kojas permeta per tą buomelį, tai atlaiko jis, nors šiaip ten neatrodo kad labai tvirtas būrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 06 24, 09:10)
O maniskiui labai reik, tad ziurejau vezimuka tik su buomeliu smile.gif Nusiimt jis nusiima, bet pvz. sulankstant vezimuka jo nuimt kaskart nereikia thumbup.gif

O ar tikrai buomelis nusiima??? blush2.gif Parduotuvej mes ziurejom Si completo 2010m modeliuka ir sake tipo buomelis nenusiima...o as visad galvojau kad ji galima nuimt jei pvz nepatiktu...tai ir susibalamutinau. Be buomelio kaip supratau yra tik 2009m modeliukas, o jame tas pirkiniu krepsys prastesnis. Be to nusiziurejau kiwi spalva, o ji lyg tiktais 2010m modeliukuose yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2010 06 24, 20:51)
O ar tikrai buomelis nusiima??? blush2.gif  Parduotuvej mes ziurejom Si completo 2010m modeliuka ir sake tipo buomelis nenusiima...o as visad galvojau kad ji galima nuimt jei pvz nepatiktu...tai ir susibalamutinau. Be buomelio kaip supratau yra tik 2009m modeliukas, o jame tas pirkiniu krepsys prastesnis. Be to nusiziurejau kiwi spalva, o ji lyg tiktais 2010m modeliukuose yra. g.gif

tikrai turetu nusiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2010 06 24, 21:51)
O ar tikrai buomelis nusiima??? blush2.gif

Tikrai nusiima ir nesunkiai 4u.gif
Atsakyti
jau gyvai maciau GT3, Pliko ir Si rolleyes.gif , labai patiko visi thumbup.gif , bet nei su vienu nesiauginciau vaiko tik su vienu modeliuku. Lietuvoje kudikeliui nusipirkciau GT3, paskui Si, o jei kokiuos silto klimato krastuos gyvenciau, griebciau Pliko viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 07 03, 16:56)
jau gyvai maciau GT3, Pliko ir Si  rolleyes.gif , labai patiko visi thumbup.gif , bet nei su vienu nesiauginciau vaiko tik su vienu modeliuku. Lietuvoje kudikeliui nusipirkciau GT3, paskui Si, o jei kokiuos silto klimato krastuos gyvenciau, griebciau Pliko viskas biggrin.gif

vau, kaip grieztai bigsmile.gif lotuliukas.gif

negaliu paleist savojo gt3... nu baisiai liudna skirtis... gi nusipirkom pliko, pasitaike devetas.. tai pagriebiau, sakiau jei netiks, pasiliksiu gt3 doh.gif ir ismestu pinigu nebus gaila...

nu nieko, vaziuojas normaliai. ir mano nuostabai nekrato saligatviu vaziuojant blink.gif doh.gif ir i mano masiniuka nauja tilps ax.gif
Atsakyti