Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

o ar UNO sedimoji dalis persideda i kita puse? ar tik rankena persimeta, nes permetus rankena didieji ratai buna priekyje o mazieji gale ir taip daug sunkiau vezimuka uzkelt pvz ant bordiuro.
Atsakyti
Na šiandien užmečiau akį į pliko p3, tai lyginant su si modeliuku, tai pliko sunkiau valdosi, reikia jėgos 4u.gif

Dar pastebėjimas kad 2010 si krepšys atrodo kaip ir aukščiau, nei 2009 metų.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 11, 13:59)

aciu bigsmile.gif

QUOTE(renrich @ 2010 05 11, 21:23)
Na va isbandeme savo Si lauke. kol kas  thumbup.gif . Parduotuveje vezimas su sedinciu vaiku rieda geriau nei tuscias prekiu vezimelis  biggrin.gif . Zinoma kaip jau buvo mineta po pripuciamu ratu vaziavimas kitoks, bet as kazkodel maniau kad kratys stipriau. i krepsi buvau pridejus maziausiai 5 kg, jokio bordiuro neuzkabinom. Svarbu sunkesnes prekes paskirstyti i sonus, o lengvesnes i vidu. Atradau viena minusiuka apie kuri nebuvo mineta. Gulimoje padetyje tarp remo ir gaubto sonuose lieka plysiai, o pas mus gan vejuota. bet kadangi musu mazoji nelabai miega lauke, tai su tuo galima susitaikyti. Visumoje esu patenkinta  mirksiukas.gif

apie kokia gulima padetri kalbat? apie visai gulima ar pusiau? g.gif  sake ner gulimos padeties, o sioj nuorodoj lyg foto maciau gulima g.gif

gal 2010 m modely jau yra gulima padetis?

kolkas apsistojau ties SI. nors ner galimybiu apziuret gyvai( GV as greitu laiku apsireiksiu mirksiukas.gif )

turim gt3, tai tas tokio komfortabilumo kad sunku net zodziais apsakyt. tai po pardes palakstyt uzteks SI manau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildama: 13 gegužės 2010 - 00:30
QUOTE(jurgonse @ 2010 05 12, 17:45)
o ar UNO sedimoji dalis persideda i kita puse? ar tik rankena persimeta, nes permetus rankena didieji ratai buna priekyje o mazieji gale ir taip daug sunkiau vezimuka uzkelt pvz ant bordiuro.

Persimeta tik rankena. Su užkėlimu ant bordiuro buvo problemų žiemos metu.
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 05 13, 01:28)
aciu bigsmile.gif
apie kokia gulima padetri kalbat? apie visai gulima ar pusiau? g.gif  sake ner gulimos padeties, o sioj nuorodoj lyg foto maciau gulima g.gif
gal 2010 m modely jau yra gulima padetis?
kolkas apsistojau ties SI. nors ner galimybiu apziuret gyvai( GV as greitu laiku apsireiksiu mirksiukas.gif )

turim gt3, tai tas tokio komfortabilumo kad sunku net zodziais apsakyt. tai po pardes palakstyt uzteks SI manau thumbup.gif

pas mane 2010 si tai galit ir apžiūrėti. Sustatytumėm abu ir apžiūrėtumėt ar su buomeliu ar be jo geriau. Mes dažnai su GV kartu važinėjamės 4u.gif
O gulima padėtis, tai labai nebloga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vrb: 13 gegužės 2010 - 13:03
QUOTE(mildama @ 2010 05 13, 02:28)
( GV as greitu laiku apsireiksiu mirksiukas.gif )

kiek pamenu , tu turi mano koordinates, ane? mirksiukas.gif

kai pamatysi is tolo 2 pacius graziausius sketukus-zinok tai mes su vrb lotuliukas.gif
QUOTE(vrb @ 2010 05 13, 15:02)
Mes dažnai su GV kartu važinėjamės 4u.gif

nu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 13, 16:38)
kai pamatysi is tolo 2 pacius graziausius sketukus-zinok tai mes su vrb lotuliukas.gif

nu ax.gif

tai kad nesu macius doh.gif reti pegperegiukai saules mieste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 05 13, 22:41)
tai kad nesu macius doh.gif reti pegperegiukai saules mieste biggrin.gif

Matai mus pietinis vež biggrin.gif , ypač akropolis arti namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2010 05 14, 00:47)
Matai mus pietinis vež biggrin.gif , ypač akropolis arti namų biggrin.gif

mes ir salia, praktiskai prie pat mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
Noreciau ir as isiliet i jusu diskusija smile.gif Buvau nusiziurejus SI modeli, bet dabar ir tas Pliko p3 visai nieko atrodo, tai pasimeciau cool.gif Tik vat abejoju del tu dvigubu ratuku, nes pries tai turejau modeli su tais dvigubais ratukais, aisku pats vezimas pigesnis buvo (ABC DESIGN), bet ziauriai man su jais nepatogu buvo, nespedavo jie kazkaip sukiotis blink.gif lauke dar nieko, bet kokiam prekybcentry ant plyteliu misios budavo, slysta,o nesisuka tie dvigubi rateliai g.gif tai vat idomu kaip su Pliko? g.gif
Paziurejau, kad tam mytoys.de dabar akcija tiem Pliko,o vat Si tai sakyciau brangus, tas pats gaunas kaip ir pas mus g.gif
O Lietuvoj isskyrus jusuvaikui.lt nieks jais neprekiauja?Nes kaina pas juos panasi kaip ir kokioj Kotrynoj su nuolaida g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 gegužės 2010 - 16:48
QUOTE(-Braskeele @ 2010 05 14, 16:36)
Sveikos, mamos 4u.gif
Noreciau ir as isiliet i jusu diskusija smile.gif Buvau nusiziurejus SI modeli, bet dabar ir tas Pliko p3 visai nieko atrodo, tai pasimeciau cool.gif Tik vat abejoju del tu dvigubu ratuku, nes pries tai turejau modeli su tais dvigubais ratukais, aisku pats vezimas pigesnis buvo (ABC DESIGN), bet ziauriai man su jais nepatogu buvo, nespedavo jie kazkaip sukiotis blink.gif lauke dar nieko, bet kokiam prekybcentry ant plyteliu misios budavo, slysta,o nesisuka tie dvigubi rateliai g.gif tai vat idomu kaip su Pliko? g.gif
Paziurejau, kad tam mytoys.de dabar akcija tiem Pliko,o vat Si tai sakyciau brangus, tas pats gaunas kaip ir pas mus g.gif
O Lietuvoj isskyrus jusuvaikui.lt nieks jais neprekiauja?Nes kaina pas juos panasi kaip ir kokioj Kotrynoj su nuolaida g.gif

na šiandien vėlavom i polikliniką tai l. greit ėjom su P3, joje irgi skubėjom ir ratukai visur sukosi normaliai:)

man su juo tik ant bordiuru lipt nepatogu... be čia dėl svorio centro gal... jegos reik. Kazi kaip Si su jais tvarkosi... gal geriau? nes ratai skirtingo skersmens?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 14, 19:11)
. Kazi kaip Si su jais tvarkosi... gal geriau? nes ratai skirtingo skersmens?

Gerai g.gif O dar puikiau per žolynus sklendžia, kas man visiškai netikėta g.gif
Atsakyti