Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 16, 13:23)
Aš nesuprasntu.. Congeniality, pastoviai pabrėžiat, kad nesat jau maža mergaitė, bet elgiatės tikrai kaip tokia.. Nu kiek galima zyst ir skųstis.. Daug kam breketų nešiojimo eigoje nepatinka vaizdas, nes iškraipo labiau negu buvo prieš breketus.. Ir čia yra normalu.. Atsimenu ir Gitusia buvo nepatenkinta, kad dantukai išsikraipę, o paaiskėjo, kad tuo metu ortodontė tvarkė jų šaknis, todėl dantukai ir kreivaliojos ir daug čia tokių atveju..
Vis bijot skambint gydytojai ir guodžaitės mums, bet tarp mūsų nėra nei vienos profesionalės, mes galim pasakyt tik savo nuomonę iš savo patirties.. Jei jau esat tokia suaugus, ko čia bijot paskambint gydytojai?? Taip, ji užimta, bet jos toks darbas konsultuot savo pacientus, kai tik jiems iškyla problemu.. Paskambinsit, pasakysit savo bėdą, kaip nerimaujat, galbūt net perkels vizitą ankstesniam laikui..
Aš pati einu pas tą pačią gydytoją ir tik gerus atsiliepimus galiu pasakyt.. Niekada nevarė pro duris, jei konors klausinėjau.. Ji juk minčių neskaito, reikia sakyt savo baimes.. Ir visai ji nėra šalta, visada maloniai priima, pajuokaujam, pasišnekam, aš nesuprantu, ko ant jos pykti..  doh.gif
Siūlyčiau vieną kartą baigti skųstis, o imtis veiksmų.. Jei kasdien pavirkausi SM, stalčiukas atgal neįvažiuos.. O nuo mūsų paguodų ir patarimų tuo labiau niekas nepasikeis.. Esam suaugę žmonės, todėl ir elkimės kaip tokie..  4u.gif

nesitikejau tokiu nesamoniu savo atzvilgiu unsure.gif jei nepatinku, tai prasome manes ir nekalbinti schmoll.gif diskusijos prasidejo ir issipletojo nuo to, kad pagyriau zmogaus dantis, dantu lanka ir norejau placiau suzinoti apie panasia i mano situacija is to konkretaus zmogaus, tikedamasi, kad ir man taip pavyks kazkada. As tikrai nesuprantu kodel tada buvo man rasoma, ko tu cia nervinies, padarys, gera gydytoja, o kas pas tau blogai, ko tu nepatenkinta ir panasiai. As ne jusu klausiau, aisku? kai noresiu jusu, tai pacituosiu jus. Tikiuosi ir ateityje pasiteirauti vieno ar kito dalyko pas draugiskus zmones, o tie, kurie tik iesko kabliuko zmoguje, kurio net nepazista lai susilaiko su savo diskusijom ir komentarais, kurie po to atsistoja gerkleje visiems, jei nenori smarkiai susipykti ir dar kur? forume? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 17, 13:05)
nesitikejau tokiu nesamoniu savo atzvilgiu unsure.gif jei nepatinku, tai prasome manes ir nekalbinti schmoll.gif diskusijos prasidejo ir issipletojo nuo to, kad pagyriau zmogaus dantis, dantu lanka ir norejau placiau suzinoti apie panasia i mano situacija is to konkretaus zmogaus, tikedamasi, kad ir man taip pavyks kazkada. As tikrai nesuprantu kodel tada buvo man rasoma, ko tu cia nervinies, padarys, gera gydytoja, o kas pas tau blogai, ko tu nepatenkinta ir panasiai. As ne jusu  klausiau, aisku? kai noresiu jusu, tai pacituosiu jus. Tikiuosi ir ateityje pasiteirauti vieno ar kito dalyko pas draugiskus zmones, o tie, kurie tik iesko kabliuko zmoguje, kurio net nepazista lai susilaiko su savo diskusijom ir komentarais, kurie po to atsistoja gerkleje visiems, jei nenori smarkiai susipykti ir dar kur? forume? doh.gif

as manau ji netgi labai teisingai pacitavo jus,nes jus esate pastoviai nepatenkinta.Aiskinot,kokios mes nedraugiskos nerodome nuotraukomis,bet pati iki siol nesugebejot jos ideti doh.gif Mes ne gydytojos ir neieskokit cia atsakymu i tokius klausimus,kuriu mes nezinom,tad patarciau eiti pas gydytoja ir maziau cia nervuotis,jug uz tai jai pinigus mokat,cia tai pasireiskiat visada,o vat gydytojai negalit paskambint doh.gif
Atsakyti
kaip čia linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 05 17, 13:54)
kaip čia linksma  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vargšė D.L.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 17, 14:00)
Vargšė D.L.

Kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 17, 14:01)

nejaugi neaisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 17, 14:00)
Vargšė D.L.

lotuliukas.gif cia geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 17, 14:07)
nejaugi neaisku biggrin.gif

Įtariu, tik pasitikslint norėjau.. hihihi.gif
Atsakyti
Aisku negalime suprasti jos situacijos,bet jeigu jau taip blogai,tai ko tam forume issilieja,jug tegul keliauja pas gydytoja ir jai viska paasikins,gaista laika su mumis ir viskas,klausia tokiu dalyku,kuriu mes pacios nezinome ir dar putojasi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 17, 14:12)
Aisku negalime suprasti jos situacijos,bet jeigu jau taip blogai,tai ko tam forume issilieja,jug tegul keliauja pas gydytoja ir jai viska paasikins,gaista laika su mumis ir viskas,klausia tokiu dalyku,kuriu mes pacios nezinome ir dar putojasi doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai va būtent.. doh.gif Aš suprantu, kaip žmogus jaučias, kad baisu ir t.t. Bet tokiu atveju reikia veikt, o ne internete liet savo jausmus.. Juk čia gydytojų nėra, ką paprasti žmonės gali jai pasakyt, net jei ir identiška situacija pas kažką būtų, tas žmogus niekuo nepadėtų, čia gali padėti tik gydytoja! Ir reikia kuo greičiau į ją kreiptis..
O bijot paskambint ir vis pabėžt, kad kaip čia skambinsiu, JI JUK TOKIA UŽSIĖMUS.. doh.gif Nu čia jau virš visko..
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 17, 14:12)
tegul keliauja pas gydytoja ir jai viska paasikins,gaista laika su mumis ir viskas,klausia tokiu dalyku,kuriu mes pacios nezinome ir dar putojasi doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu pvz aš jai kažkada gražiai atrašiau, kad lankosi pas gydytoją profesionalę, ir kad pasitikėtų, bet jaučiu kad kaip į sieną... doh.gif
Atsakyti