Įkraunama...
Įkraunama...

...istorija...

...ačiū visoms už gražius žodžius... aciuks.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif Sekmes ir vseikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip smagu skaityti tokias istorijas wub.gif sekmes jusu seimai! 4u.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif
Sėkmės ir sveikatos wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graziai ir nuosirdziai viska aprasete 4u.gif sekmes thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Su sypsena perskaiciau visa istorija smile.gif Sauniai viska suorganizavote biggrin.gif

Beje, del Juodosios Madonos - ji ispilde ir mano karsciausio noro (vaikelio). As ten lankiausi kartu su vyru, 6 menesius pries tai patyriau nesivystanti nestuma ir depresija. Issakiau Jai savo prasyma, kazkodel ta vieta man paliko ramybes ir saules asociacijas. Grizus is atostogu, nestumo testas rode II.

Meiles ir sveikatos jusu seimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 06 01, 21:37)
Su sypsena perskaiciau visa istorija smile.gif Sauniai viska suorganizavote  biggrin.gif

Beje, del Juodosios Madonos - ji ispilde ir mano karsciausio noro (vaikelio). As ten lankiausi kartu su vyru, 6 menesius pries tai patyriau nesivystanti nestuma ir depresija. Issakiau Jai savo prasyma, kazkodel ta vieta man paliko ramybes ir saules asociacijas. Grizus is atostogu, nestumo testas rode II.

Meiles ir sveikatos jusu seimai smile.gif

Labai džiaugiuosi už Jus wub.gif Juodoji Madona iš tikrųjų pildo norus- tai ne sutapimas. Mano vyresnėlis jos norėjo prašyti kompiuterio lotuliukas.gif , bet aš perkalbėjau ir nusprendėme, kad jis prašys sveikatos, kad nesirgtų ( labai dažnai sirgo bronchitu, angina, jau turėjome lengvos formos astmą)...nuo to karto...atspėkit!!!
Atsakyti
wub.gif
Nuostabu wub.gif
Atsakyti
apsiverkiau.... wub.gif labai grazu.
Atsakyti