Stai prasau keletas dazniausiai pasitaikanciu mitu:
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 07 18, 21:57)
Na gerai, prisiauginsit.. bet tai gi laikina.
plius
jusu garbanoti, priaugins tiesius, turesit visada tiesinti..
nereikia ju tiesinti,zymiai paprasciau tokiu atveju garbanoti priaugintus,jie labai gerai ir ilgai islaiko garbanas.Pvz as susigarbanojau 3-ni,siandien yra 7-nis,bet dar ir ryt i darba eisiu su tom paciom garbanom.
QUOTE(bitute_ @ 2013 08 27, 17:43)
Sveikos, labai dziaugiuosi priaugintais plaukais, bet beda tame, kad esu prisiauginusi juos
ziedeliais ir jie man gana greit nuslenka, mano plaukuciai silpni. Tenka daryti korekcijas, kurios nepigiai kainuoja. ka patartumete? gal
isbandyti priauginima karstu budu?
Ne nuslenka-o ATAUGA

,plaukai per 1men paauga 1,5-2cm,todel korekcijas ir reikia darytis kas pora men
NETIESA kad prisiauginus karstuoju budu korekciju reikia reciau,nes plaukai vistiek paauga per 1 men 1,5-2cm,nepriklausomai nuo plauku priauginimo metodo
Papildyta:
QUOTE(agne1121 @ 2013 05 20, 18:03)
Man tai gražiai atrodo, bet tie plaukai yra svarūs / sunkūs, nes jų yra nemažas kiekis, tai dar pakol kas nelabai pripratau, tikriausiai tam reikia laiko...

Gerai tiek,
kad toks plaukų "prikabinimo" būdas bent jau ne tiek kenkia plaukams, kaip keratino kapsulės, klyjai ar panš. Ir jei nepatiks, bet kada galėsiu juos nusiimti, tai man patinka. Galbūt norėčiau, kad tos garbanos būtų labiau išsileidusios, bet kadangi čia yra sintetiniai plaukai, negaliu jų tiesinti
Papildyta:
Cia kalbama apie prisiuvima,deja toli grazu tai nera pats tinkamiausias metodas musu plaukams,siulai (kuriais tresas prisiuvamas prie kasytes) nuo,jusu minimo,treso svorio-nupjausto jusu pacios plaukucius.Labai butu idomu,ar praejus keliems men. jusu nuomone nepasikeite,juk persiuvimo reikia kas 3-4sav,o tie sintetiniai plaukai susisiause ko gero jau po pirmos savaites...