Sveiki,
siandien pastebejau, kad paciulpus soske pradejo pulsuoti mano mergytes (4 sav) momenelis. uzdejus ranka ant galvytes jautesi tas pulsavimas ir matesi gan gerai. Ar tai normalu? ar jusu vaikiukas irgi kartais pulsuoja? Dabar ziuriu miega, tai viskas ramu, oir anskciau nebuvo uzkliuve...
Aciu
Labukas
Taip viskas gerai,
mano abiejom panelėm matėsi pulsavimas, nejauku žiūrėti, bet nieko tokio, matyt todėl taip jį saugoti reikia, kad plona odelė toje vietelėje
Taip viskas gerai,
Viskas tvarkoje, kad pulsuoja, o laikant stacia kudiki- momenelis idumba
. Buvau irgi isisgandus kai pirmakart pamaciau
Pulsuojacio momenelio negali nebuti.
viskas gerai, gydt mums sake, kad tai norma
QUOTE(karusele @ 2010 05 05, 20:53)
Viskas tvarkoje, kad pulsuoja, o laikant stacia kudiki- momenelis idumba
. Buvau irgi isisgandus kai pirmakart pamaciau 
net kojas pakirto kai pamaciau... nes kazkada buvau SM skaiciusi, kad tai nelgerai....
momeneli kiek zinau reikai tikrinti kai vaikutsi ramybes busenoje, geriausia kai miega, ir tada ziuret ar pulsuoja ar iskiles ar idubes.
Pas mano mergyte irgi pulsuodavo, taip nezymiai
BEt sake, kad viskas gerai. Toje vietoje dar nesukauleje, o tik odyte, delto ir matosi kad pulsuoja ( cia as taip speju del ko matosi , kad pulsuoja
) Nes dabar jau ziuriu memonelis kietesnis pasidare tai ir nesimato kaip pulsuotu. O del idubimo tai tokio dalyko nebuvo
QUOTE(mgiedre @ 2010 05 06, 11:56)
momeneli kiek zinau reikai tikrinti kai vaikutsi ramybes busenoje, geriausia kai miega, ir tada ziuret ar pulsuoja ar iskiles ar idubes.
aha lengva tom ziuret jei kam matos, o mano pana jau gime su didziule kupeta plauku tai nieko nesimato o reikedavo paziureti kai triede, tai prisilieti ir pabunda
mano mergytes irgi pulsavo. (taip pat lb isigandau,kaipamaciau
) Gydytoja sake,kad tai normalu
As taip pat pastebiu ,kad kartais pulsuoja momenelis.Tai normalu nera ko jaudintis
O jei momenelis idumba,skaiciau ,kad tada skysciu truksta kudikiui.
cia reikia neurologo konsultacijos, man gydytoja sake jei matosi akim, nera gerai..