Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsuojantis momenėlis

Sveiki,
siandien pastebejau, kad paciulpus soske pradejo pulsuoti mano mergytes (4 sav) momenelis. uzdejus ranka ant galvytes jautesi tas pulsavimas ir matesi gan gerai. Ar tai normalu? ar jusu vaikiukas irgi kartais pulsuoja? Dabar ziuriu miega, tai viskas ramu, oir anskciau nebuvo uzkliuve...
Aciu
Atsakyti
Labukas smile.gif

Taip viskas gerai, smile.gif mano abiejom panelėm matėsi pulsavimas, nejauku žiūrėti, bet nieko tokio, matyt todėl taip jį saugoti reikia, kad plona odelė toje vietelėje g.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoje, kad pulsuoja, o laikant stacia kudiki- momenelis idumba g.gif . Buvau irgi isisgandus kai pirmakart pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Pulsuojacio momenelio negali nebuti.
Atsakyti
viskas gerai, gydt mums sake, kad tai norma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karusele @ 2010 05 05, 20:53)
Viskas tvarkoje, kad pulsuoja, o laikant stacia kudiki- momenelis idumba g.gif . Buvau irgi isisgandus kai pirmakart pamaciau blush2.gif

net kojas pakirto kai pamaciau... nes kazkada buvau SM skaiciusi, kad tai nelgerai....
Atsakyti
momeneli kiek zinau reikai tikrinti kai vaikutsi ramybes busenoje, geriausia kai miega, ir tada ziuret ar pulsuoja ar iskiles ar idubes.
Atsakyti
Pas mano mergyte irgi pulsuodavo, taip nezymiai g.gif BEt sake, kad viskas gerai. Toje vietoje dar nesukauleje, o tik odyte, delto ir matosi kad pulsuoja ( cia as taip speju del ko matosi , kad pulsuoja blush2.gif ) Nes dabar jau ziuriu memonelis kietesnis pasidare tai ir nesimato kaip pulsuotu. O del idubimo tai tokio dalyko nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mgiedre @ 2010 05 06, 11:56)
momeneli kiek zinau reikai tikrinti kai vaikutsi ramybes busenoje, geriausia kai miega, ir tada ziuret ar pulsuoja ar iskiles ar idubes.

aha lengva tom ziuret jei kam matos, o mano pana jau gime su didziule kupeta plauku tai nieko nesimato o reikedavo paziureti kai triede, tai prisilieti ir pabunda doh.gif . o pulsuojantis kiek pamenu gerai ax.gif
Atsakyti
mano mergytes irgi pulsavo. (taip pat lb isigandau,kaipamaciau blink.gif ) Gydytoja sake,kad tai normalu smile.gif
Atsakyti

As taip pat pastebiu ,kad kartais pulsuoja momenelis.Tai normalu nera ko jaudintis smile.gif
O jei momenelis idumba,skaiciau ,kad tada skysciu truksta kudikiui.
Atsakyti
cia reikia neurologo konsultacijos, man gydytoja sake jei matosi akim, nera gerai..
Atsakyti