Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsuojantis momenėlis

QUOTE(nuliaX @ 2010 05 10, 21:57)
cia reikia neurologo konsultacijos, man gydytoja sake jei matosi akim, nera gerai..

Na daug kur raso, kad tai visai normalu ir nera ko jaudintis. Ten juk plona odyte g.gif , ir manau normalu, kad matosi, kai pulsuoja. Jei butu, kas blogo, manau seniai jau visi zinotume blush2.gif
Atsakyti
Na buvom ir mes pas neuroliga, tik siaip apziurai. tai ir del momenelio klausiau. Sake momenelis turi idubti kaip vaika pajami ant ranku, o paguldzius susilyginti. Jei paguldzius neissilygina, tai skysciu trukumas, jei paemus ant ranku, neidumba, tai jau negerai, nes smegenytese skysciu kiekis gali but padidejas, vat taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 05 13, 08:32)
Na buvom ir mes pas neuroliga, tik siaip apziurai. tai ir del momenelio klausiau. Sake momenelis turi idubti kaip vaika pajami ant ranku, o paguldzius susilyginti. Jei paguldzius neissilygina, tai skysciu trukumas, jei paemus ant ranku, neidumba, tai jau negerai, nes smegenytese skysciu kiekis gali but padidejas, vat taip  4u.gif

butent ta ir turejau omenyje, nes jei kaupiasi skysciai, dideja spaudimas ir matosi pulsavimas, na bent jau tai vienas is pozymiu vandenes, unsure.gif
zodziu geriau klauskite gydytojo, nes cia visokiu bus variantu, kartais vienas pozymis nieko nereiskia, bet kartu su kitu, jau reikskia kazka...
Atsakyti
Na pulsavimas matosi, juk vaikas pulsa turi, o vat jei jau nebepulsuoja ir yra neidubes, tai jau reik susirupinti.
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 05 14, 12:48)
Na pulsavimas matosi, juk vaikas pulsa turi, o vat jei jau nebepulsuoja ir yra neidubes, tai jau reik susirupinti.

as tik siandien pamaciau,kad pulsuoja ,pirma karta per beveik 5menesius,tai labai issigandau,o pasirodo normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 14, 15:53)
as tik siandien pamaciau,kad pulsuoja ,pirma karta per beveik 5menesius,tai labai issigandau,o pasirodo normalu smile.gif

beabejo kad normaslu mirksiukas.gif taip ir turi buti karts nuo karto biggrin.gif
Atsakyti
Keleta kartų esu pastebėjus, kad pulsuoja, bet tada mes sirgom.
Atsakyti
Mums 4men.maumonelis pulsuoja dazniausiai tada kai l.smarkiai verkia ar pyksta ax.gif
Atsakyti
Pas maniškę irgi pulsuoja ir labai dažnai, nuo pat gimimo jis man ramybės neduoda. Bet nei gyd. nei neurologė nesureaguoja kai pasakau, o man tiesą sakant neramu, nes kartais net naktį pridėjus ranką jaučiu pulsavimą. Pakėlus įdumba, bet čia normalu, nors pirmą kartą kai vyras parodė, tai ir išsigandau.
Atsakyti
Pas maniski ir karts nuo karto pastebiu, kad pulsuoja
Atsakyti
visada pulsuoja, juk gyvas zmogutis....taip ir turi but.

user posted image
Atsakyti
tikrai nieko tokio, jei ne per dažnai
Atsakyti