Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu gyventi blaiviai - noriu mesti gerti

QUOTE(alregos @ 2010 07 27, 23:02)
Laikas bega nesustabdomai greitai, jei atsiranda kokiu abejoniu- klauskite pasistengsiu atsakyti paprastai ir suprantamai.problemu nereikia atidelioti ,o jas reikia kuo skubiau spresti.

4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutė90: 31 liepos 2010 - 20:36
Neperskaičiau visos temos,bet noriu paklausti gal man atsakysit, jeigu žmogus išgerus pvz. taurė alaus arba kito alkoholinio gėrimo nori dar ir dar...jis skaitosi alkoholikas ar kaip? g.gif Suprantu kad daugėlis žmonių gali ramiai išgerti vyno taurė atsipalaiduoti ,palaikyti pokalbį bet išgerti daugiau jie nenori, o yra tokie žmonės kurie išgerus vieną stopke gali prisigerti iki negaliu blush2.gif
Ir dar žmogus rašo,kad jis gydo pachmelą vėl alkoholių,bet mano pavyzdis kad jeigu soriukas padauginu tfiu tifiu tfiu tai būvo senei ,negaliu į alkoholį pasižiūrėti karsta.gif Ar esu priklausoma? Prisipažinsiu ankščiau su draugais galėjau padauginti žinodama kad rytoj bus bloga blush2.gif
Atsakyti
Tėtsi,jei isgeri alaus ar taure vyno ,ar kitokios rūšies alkoholinio gėrimo ir tai sužadina apetitą tolesniam gėrimui reiškia jau rimtai reiktu pagalvot.Alkoholizmas yra alergiška liga.Apetitas kyla bevalgant,o šiuo atveju begeriant.Tik sveikas gali išgerti kažkiek ir daugiau ne.
Jei žmogus vartoja alkoholį pachmielui -tai drąsiai gali pasakyti sau ,kad jau priklausomas alkoholiui.Nors dar ir nėra degradavęs.
Atsakyti
QUOTE(alregos @ 2010 08 01, 21:54)
Tėtsi,jei isgeri alaus ar taure vyno ,ar kitokios rūšies alkoholinio gėrimo ir tai sužadina apetitą tolesniam gėrimui reiškia jau rimtai reiktu pagalvot.Alkoholizmas yra alergiška liga.Apetitas kyla bevalgant,o šiuo atveju begeriant.Tik sveikas gali išgerti kažkiek ir daugiau ne.
       Jei žmogus vartoja alkoholį pachmielui -tai drąsiai gali pasakyti sau ,kad jau priklausomas alkoholiui.Nors dar ir nėra degradavęs.

Oho ,man kartais būna kad išgeriu ir noriu pratęsti banketa,kaip sako kablys blink.gif O būna kad nenoriu,gal nuo nuotaikos priklauso? Išgėriu retai,bet tikrai atsimenu kaip kitą dieną WC apsikabinus sėdėjau ir save keikiau blush2.gif
Na jau neee,kita diena galiu tik pagalvojus apie alc.gif apsivemti
Tikrai neskaitau save priklausoma nuo taurelės biggrin.gif

Papildyta:
Dar noriu papildyti žinute,kad pavyzdžiui labai gera priemonė nepadauginti išgėrus vyno ar kito alkoholio sočiai pavalgyti ,ne agurką marinuotą o karštos mėsytes ar žuvies thumbup.gif
Gal nerimtai rašau,bet sutinku kad alkoholizmas labai rimtas psichologinis bei fizinis susirgimas. Mano tėtos vyras,super žmogus būvo labai stipriai gėrę, vyro tėtis alkoholikas,jis gėrę vienas be kompanijos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 01 rugpjūčio 2010 - 22:34
Tėtsi,prie alkoholio priprantama pamažu,palaipsniui -nelygu kieno koks organizmas. Gerai ,kai pradedi save analizuot.Pradžioje galėdavau isgerti ir vel negerti.Veliau ,kaip pastebėjai ,norėdavosi pratęsti ,paūzti.Metams einant jau paskui turėdavau prisigerti .Uzkanda jau nebutina ,svarbu gerti.
Aš žinojau ,kad alkoholis priešas ir jį naikinau...Dabar gerai žinau , kad esu bejėgis jį sunaikinti ,dabar jis man ne priešas ir aš ramiai su tuo susitaikau.Liūtui už ūsų nereik tampyt: smile.gif
Tai mano nuomonė .Tai mano ,kokia ji bebūtų,patirtis.
Atsakyti
Vakar dalyvavau klasioku susitikime susitikime.Smagu susitikt ir pasikalbeti po daugelio metu.Viena pagerbeme tylos minute ,kuriam si pasauli padejo palikt alkoholis.Vienas man padekojo ,kad padejau jam perzengti ta slenksti-prisipazinima sau ,kad esu alkoholikas.Nelanko AA,bet susipazino su programa.Kaip smagu matyti zmogu jau 5 metai blaivas.Lankant AA susirinkimus yra lengviau kai jauti ,kad nesi vienisas .
Atsakyti
QUOTE(alregos @ 2010 08 15, 11:33)
Vakar dalyvavau klasioku susitikime susitikime.Smagu susitikt ir pasikalbeti po daugelio metu.Viena pagerbeme tylos minute ,kuriam si pasauli padejo palikt alkoholis.Vienas man padekojo ,kad padejau jam perzengti ta slenksti-prisipazinima sau ,kad esu alkoholikas.Nelanko AA,bet susipazino su programa.Kaip smagu matyti zmogu jau 5 metai blaivas.Lankant AA susirinkimus yra lengviau kai jauti ,kad nesi vienisas .

Gaila kad nėra žmogaus unsure.gif ir dar kaip visada alkoholis kaltas bash.gif
Kaip gera girdėti kad yra žmoniu kurie atsisakė šio brudo ir gyvena blaiviai ir lamingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dauguma mano ,kad alkoholis yra butinas ,nes kitaip mes nebemokame be jo gyventi ,o tuo labiau svesti. Genys margas,o pasaulis dar margesnis.Taip sutinku ,kad isgerus pasijunti atsipalaidaves, atsiranda daugiau kalbos,tampi drasesnis .Tai apgaulinga ,kai isgerimai tampa vis daznesni.Alkoholis ne is karto uzvaldo savo auka . Kiekvienam yra savas laikotarpis.As geriau apie 25 metus.Na praddzioje buvo nekalti isgerimai po ne daug. Palaipsniui apetitas didejo.Atsirado potraukis butinai pasigerti.Sekancia diena tekdavo vaziuoti daugumoje su masina uz vairo su skaudancia galva po vakarykscio ir su didele baime -policijos.As pradioje taipogi megdavau atsigerti alaus, juk alus ir daugiau nieko.Alus taipogi alkoholis .Alus taipogi palaiko alkoholio kaupimasi organizme ,neleidzia atitolti linkusius alkoholizmui.
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif Gal kas suras cia reikalingu sau minciu: http://knygnesys.uphero.com/
Atsakyti
Kas turite minciu , kaip galima apsieiti be alkoholio? Ar galima svesti koki gimtadieni be isgerimo,blaiviai?
Atsakyti
QUOTE(alregos @ 2010 09 22, 11:21)
Kas turite minciu , kaip galima apsieiti be alkoholio? Ar galima svesti koki gimtadieni be isgerimo,blaiviai?

zinoma, kad galima, bet ar reikia? ar norime? Jiegu jau taip,tai kodel?
Tam kuriam alkoholis egzistuoja kaip ir visi kiti dalykai, vanduo, duona, ledai, pienas ir t.t. tai jam nera aktualus jo butinumas, bet tam kuriam egzistuoja tik alkoholis ir niekas aplinkui,tai jokiu budu nesupras svenciu be jo.
O asmeniskai man yra gerai, nera dar geriau smile.gif
Atsakyti
Pagrindine priezastis ,kad daugumoje visos sventes svenciamos su alkoholiu.Antra priezastis yra ,kad nenorime svesti be isgerimo.
Na koks balius jei pritruko degtines?Nesvarbu ,kad paskui kazkas susimuse,nesvarbu,kad grize i namus,sukele visus namiskius ir kaimynus ant koju, nesvarbu,kad kazkas nedaejo namo ar zuvo. Po to kai jau per velu daug kas sielojasi , kam tiek siuliau gert , kam reikejo dar buteli istraukt...
Atsakyti