QUOTE(SandraRupke @ 2010 06 08, 21:11)
Labas,
gal kas auginat sibirinius vilkdalgius. Mano vienas kelmas kazkodel nezydi.
Salia auga taip pat sibiriniai ir kiekvienais metais pilni ziedu, o tas ne
Taip gaila, buvau ji pirkusi is G. Rumes, gaila prarasti, net nezinau ka daryti, gal perkelti?
Gal jis opesnis 
gal kas auginat sibirinius vilkdalgius. Mano vienas kelmas kazkodel nezydi.
Sveiki.Gali būti,kad "nesugyvena",betmažai tikėtina.Gal esat per gilai pasodinusi
QUOTE(staselė @ 2010 06 09, 20:50)
Stasele,pirmą kartą tokių spalvų derinį matau.Gražu.
QUOTE(staselė @ 2010 06 09, 21:50)
Gražutis
QUOTE(merga @ 2010 06 09, 19:46)
Sveiki.Gali būti,kad "nesugyvena",betmažai tikėtina.Gal esat per gilai pasodinusi
.Gal keras mažokas.Pabandykit persodinti. 
Labai aciu uz patarima, pameginsiu persodinti. Keras istiesu mazokas, nes sunkiai jis man prigijo, vis kazkas ispesdavo (manau varnos), bet siaip ne taip prigijo. Pernai labai silpnai, bet zydejo (gal po kokiu 4 metu po pasodinimo), o siemet vel nei ziedo. Atrodo, kad jis ten skursta
O dar paklausiu. Ar gali vilkdalgiai prasciau zydeti, jei pavesyje? Sikart apie barzdotusius klausiu. Pernai zydejo, o siemet ne. Gal del to, kad perkeliau?
QUOTE(SandraRupke @ 2010 06 10, 09:28)
Labai aciu uz patarima, pameginsiu persodinti. Keras istiesu mazokas, nes sunkiai jis man prigijo, vis kazkas ispesdavo (manau varnos), bet siaip ne taip prigijo. Pernai labai silpnai, bet zydejo (gal po kokiu 4 metu po pasodinimo), o siemet vel nei ziedo. Atrodo, kad jis ten skursta
teks vel gelbeti.
O dar paklausiu. Ar gali vilkdalgiai prasciau zydeti, jei pavesyje? Sikart apie barzdotusius klausiu. Pernai zydejo, o siemet ne. Gal del to, kad perkeliau?
Jei pilname pavėsyje-gali.Susmulkėja žiedai.Nebežydi,tik augina lapus ir šaknis.Mėgsta pusiau pavėsy ir išsklaidytą saulės šviesą.Taip pat daug priklauso nuo žemės struktūros,ir kitų faktorių.