mano naujieji sibiriniai vilkdalgiai ėmė visi augt kaip pasiutę - vis leidžia ir leidžia naujus lapus. Kad barzdotųjų lapai labai gražūs rudenį žinau, kad nieko gero, o kaip su sibiriniais - tie gražūs ir gausūs nauji lapai čia geras ar blogas ženklas
Džiaugtis jais ar kažkaip stabdyt
Pas mane irgi auga šiuo metu sparčiai.Matyt tinkamas oras. Dėl to nesuku galvos.Matyt, kad šalčiai dar bus vėliau..
Valioooooo, mano Progresiukas ziedyną leidžia
Mažučiukas, rodos vos nuo žemės atsiplėšęs, o koks šaunuolis
Sakykit,ar nepervėlu dar vilkdagius pelenais pabarstyt?
QUOTE(zebrina @ 2011 09 12, 16:09)
Nepervelu, man pelenai trasos su mikroelementais,ir gera apsauga nuo ligu,gerai nuo samanu, pas ka per rugsti dirva.beriu,kai turiu pavasari ir rudeni.
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 12, 14:07)
Valioooooo, mano Progresiukas ziedyną leidžia
Mažučiukas, rodos vos nuo žemės atsiplėšęs, o koks šaunuolis 
Pas mane ir barzdotieji keli su protu biski susipyko
Skleidžiasi Immortality vilkdalgis

Prabėgo dvi dienelės ir vilkdalgis vat kaip "sprogo"

Prabėgo dvi dienelės ir vilkdalgis vat kaip "sprogo"
QUOTE(mazojira @ 2011 09 12, 20:16)
reiks ir man pabandyti pelenais pabarstyti, o tai labai puola samana. gal dar žinote kokių priemonių nuo samanų?
Trašos vejai nuo samanu. Pabarčiau vasara daugiametį gvazdika,tai jam patiko ....
gražios jusu gelytes,mergaites,pavydžiu,kad pas manes pavesiai...
QUOTE(amarrile @ 2011 10 01, 10:46)
Trašos vejai nuo samanu. Pabarčiau vasara daugiametį gvazdika,tai jam patiko ....
o kai pavėsis, tai matyt ir drėgna
Pas mane keliose vietose patvoryje amžinas pavėsis ir sakyčiau drėgnoka, bet senoviniai balti aukštaūgiai vilkdalgiai puikiai auga ir gausiai žydi. Aišku jie senoviniai, ne naujausių mandriausių veislių, bet labai atparūs ir jokios ligos jų nepuola (tfu, tfu, tfu, kad neprisikalbėt)
O sibiriukai tame pavėsyje tiesiog bujoja
Sibiriniu ir senovisku turiu.... O stai geltonas žemaugis vargsta net nuo sibiriniu lapu ir vis reikalaujageresniu gyvenimo salygu
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 08 23, 07:37)
Visu vilkdalgiu vienas ziedas gali zydeti tik iki 3 paru(standartiskai-dvi
Mano šaunuolis Immortality žydi tas pats žiedas jau penkta para
Ir Pink Attraction ypatingai ilgai paskiri žiedai žydėjo - galvoju čia taip gal dėl to, kad karštis nevargina, lietus "nenuskalbia", tai toks barchatinis sezonas jiems labai patinka