Sveikos

Kaip matau cia pilnatis veikia

Na kam gincytis, juk nera to tobulo vezimo

O jeigu, kuriai reikia, tai gal kur ir galima uzsisakyti pagal individualu uzsakyma
As nusipirkau Zippy, nes jis atitiko mano reikalavimus, ir tikrai ne pagal grozi, nes grazesnis man X Lander XA 2010. Bet uzteko pastaraji pakilnoti, lopsio dydis man asmeniskai per mazas ziemai, lopsio dizainas grazus, bet praktiskesnis Zippio, gamintojas - lenkai, vaziuokle X stabilesne, bet Zipio minkstesne ir labiau patiko. Kaina mazesne Zipio. Na krepsys nepatiko, bet gal kau cia smulkmena man. Norint galima tiuninga paciai padaryti: krepsi pasikeisti i kitoki, rankena aptraukti oda... cia jau ismones ir skonio reikalas. Del sportinio kol kas nesuku sau galvos, nes pavasaris ir silti orai dar toli. Bus per sunkus, salia vasarai galima nusipirkti pigu deveta "sketuka" ir turesiu 2 vezimus
Kas liecia grozi mes visos ji suprantam savaip. Kas liecia vezimu spalvas, kiek ziurejau dauguma gamintoju paletes vienodos. Jeigu pvz. man patinka oranzine, tai pas kiekviena beveik gamintoja ta spalva rasiu. Aplamai as norejau arba melyna arba zalia pirkti, bet pamacius realiai labiausiai patiko sokoladine

Na ir kas cia blogo jeigu jis man ne tik patogus vaikui, praktiskas, bet ir grazus???