Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 06 30, 16:33)

Zippy kurio as pati visai nenoriu jis tiesiog GRAZUS mano besilaukianciai sesei, todel kartu su ja buvome parduotuveje, klauseme, ziurejome, bandeme ir t.t. todel kaip MAMA LOPSIO NAUDOTOJA zinau ko jam truksta mano akimis  bigsmile.gif Barngus vezimelis dar nereiskia nei patogumo nei kokybes  mirksiukas.gif
O jei dar pasakyciau kad mano vyras Zippy pamates pavadino ji SARKOFAGU, tai jauciu mane pomidorais uzmetytumete
fear.gif

sio vezimo neturit,o diskutuojat su turinciom...savo argumentus del zipuko jau issaket...,na ir valio...pamirskit sita tema mirksiukas.gifo kaip Jusu vyrui atrodo zipis isvis visoms cia vienodai piesia,nes ne su Jusu vyru gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo matau kad jus turite ir ne viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 06 30, 16:33)
Pirmas ir vidurinis dirzas uzfiksuoja lopsio du galus o su treciu galima segti kedute.
bet tas vidurinis juk is vieno o ne dveju, kaip ji itempti taip, kad jis butu vos keliu cm ilgio. matyt nebeissiaiskinsiu

Nors mes turim dar geresniu savu tvirtinimo variantu  lotuliukas.gif Musu lopsys telpa statmenai vaziavimo krypciai, tada tvirtinu tik lopsio rankena su dirzu vienu o salia dar telpa 2 zmones kudesni atsisesti  thumbup.gif bet cia jau ne i tema  unsure.gif
Papildyta:

va vaziavimo kryptimi maniskis kiek atsimenu irgi butu tilpe, cia butu neblogas variantas, jei gamintojai sonuose lopsio pagamintu tuos metalinius pypsiukus, ant kuriu kabintusi dirzai. vien uz rankenos kazkaip nelabai saugiai skamba, bandant modeliuoti situacija masina verciasi tris kart, lopsys tabaluoja belekaip, vaikas prisegtas tik per pilva irgi belekaip, nepades ne mandriausia masina.

Mielasirdingoji as juk rasiau kad siuo metu naudoju lopsi, zinau ko noreciau is tokio tipo vezimeliu, matau ko truksta manajame variante, ir tiesiog teko garbe pasidometi, paciupineti Zippy kurio as pati visai nenoriu jis tiesiog GRAZUS mano besilaukianciai sesei, todel kartu su ja buvome parduotuveje, klauseme, ziurejome, bandeme ir t.t. todel kaip MAMA LOPSIO NAUDOTOJA zinau ko jam truksta mano akimis  bigsmile.gif Barngus vezimelis dar nereiskia nei patogumo nei kokybes  mirksiukas.gif

bet as naudojau abu   drinks_cheers.gif , maniskis BBC Windoo nelabai skiriasi nuo jusiskio.

O jei dar pasakyciau kad mano vyras Zippy pamates pavadino ji SARKOFAGU, tai jauciu mane pomidorais uzmetytumete
fear.gif

o cia jau jo nuomone, kuri visai manes neerzina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke: 30 birželio 2010 - 17:03
Musu vidurinis masinos dirzas reguliuojas ilgiu kaip nori ir nesunkiai isitempia kiek reikia ir uzsifiksuoja

o kas buvo aname ne taip kad rinkotes dabar Zippy? Lygtai pamenu kad del dydzio ziemai? Ar tik tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 30 birželio 2010 - 17:14
QUOTE(sokejuke @ 2010 06 30, 17:02)
Pirmas ir vidurinis dirzas uzfiksuoja lopsio du galus o su treciu galima segti kedute.
bet tas vidurinis juk is vieno o ne dveju, kaip ji itempti taip, kad jis butu vos keliu cm ilgio. matyt nebeissiaiskinsiu

Nebutinai, kitose masinose yra visi trys galiniai dirzai vienodi, is virsaus einantys dvigubi. Pas mane tokie, bet lopsio ir kedes neprisegciau. Paprasciausiai salia lopsio nebetelpa vyresniojo vaiko kede del masinos plocio, t.y. nebeuzsidaro dureles jei lopsi salia kedutes padedi taip kaip priklauso. Taigi sis momentas priklauso nuo masinos dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 06 30, 17:12)
Musu vidurinis masinos dirzas reguliuojas ilgiu kaip nori ir nesunkiai isitempia  kiek reikia ir uzsifiksuoja
o kas buvo aname ne taip kad rinkotes dabar Zippy? Lygtai pamenu kad del dydzio ziemai? Ar tik tai?

man labai patiko zippy sportines dalies uzdarumas, cia buvo didziausias pliusas, nes maniskis sesis i sportinuka spali, miegos beveik visada lauke. o visu tu "madriuku" sportines labai jau vasariskos, tokios lentute su vieta sikniukui padeti.
o paskui ziurejau kas man svarbu:
sportine dalis i abi puses sukasi +
ratai minkstai vaziuoja+
sportine su visai gulima padetimi+
krepsys nemazas+
lengvai lankstosi(nes laikau vaziuokle bagazineje masinos)+
cia pagrindiniai +, dar kaina visai smagi, garantinis vietoje, spalva grazi.

ai dar PIRK PREKE LIETUVISKA drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip matau cia pilnatis veikia doh.gif Na kam gincytis, juk nera to tobulo vezimo schmoll.gif O jeigu, kuriai reikia, tai gal kur ir galima uzsisakyti pagal individualu uzsakyma tongue.gif
As nusipirkau Zippy, nes jis atitiko mano reikalavimus, ir tikrai ne pagal grozi, nes grazesnis man X Lander XA 2010. Bet uzteko pastaraji pakilnoti, lopsio dydis man asmeniskai per mazas ziemai, lopsio dizainas grazus, bet praktiskesnis Zippio, gamintojas - lenkai, vaziuokle X stabilesne, bet Zipio minkstesne ir labiau patiko. Kaina mazesne Zipio. Na krepsys nepatiko, bet gal kau cia smulkmena man. Norint galima tiuninga paciai padaryti: krepsi pasikeisti i kitoki, rankena aptraukti oda... cia jau ismones ir skonio reikalas. Del sportinio kol kas nesuku sau galvos, nes pavasaris ir silti orai dar toli. Bus per sunkus, salia vasarai galima nusipirkti pigu deveta "sketuka" ir turesiu 2 vezimus biggrin.gif
Kas liecia grozi mes visos ji suprantam savaip. Kas liecia vezimu spalvas, kiek ziurejau dauguma gamintoju paletes vienodos. Jeigu pvz. man patinka oranzine, tai pas kiekviena beveik gamintoja ta spalva rasiu. Aplamai as norejau arba melyna arba zalia pirkti, bet pamacius realiai labiausiai patiko sokoladine wub.gif Na ir kas cia blogo jeigu jis man ne tik patogus vaikui, praktiskas, bet ir grazus???

Atsakyti
Grįšiu prie kėdutės tvirtinimo mašinoje, apie ką jau kažkas užsiminė. Nesuprantu kaip ją pisegti. Pas mus mašinoje visi trys diržai segasi per petį. Tai gal neis jos pritvirtinti? blink.gif Gal reikia, kad diržas eitų per pilvą? Pasidalinkit patirtim, kas jau išbandėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2010 07 01, 12:01)
Grįšiu prie kėdutės tvirtinimo mašinoje, apie ką jau kažkas užsiminė. Nesuprantu kaip ją pisegti. Pas mus mašinoje visi trys diržai segasi per petį. Tai gal neis jos pritvirtinti?  blink.gif  Gal reikia, kad diržas eitų per pilvą? Pasidalinkit patirtim, kas jau išbandėt  rolleyes.gif

Labukas, na kaip supratau pas jus gale normalus dirzai, tokie kaip ir ant priekiniu sedyniu, tai galit pasiziureti sita klipuka (nors cia ne Zippio kedutes tvirtinimas, bet su dirzais principas tas pats), ten nuo 1min pradeda demonstruoti kaip masinoj su dirzu pritvirtinti kedute. Labai aiskiai ir paprastai viskas parodyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2010 07 01, 12:01)
Grįšiu prie kėdutės tvirtinimo mašinoje, apie ką jau kažkas užsiminė. Nesuprantu kaip ją pisegti. Pas mus mašinoje visi trys diržai segasi per petį. Tai gal neis jos pritvirtinti?  blink.gif  Gal reikia, kad diržas eitų per pilvą? Pasidalinkit patirtim, kas jau išbandėt  rolleyes.gif

Mes su tuo per petį ir tvirtinam, labai gerai užtenka.
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2010 07 01, 12:40)
Labukas, na kaip supratau pas jus gale normalus dirzai, tokie kaip ir ant priekiniu sedyniu, tai galit pasiziureti sita klipuka (nors cia ne Zippio kedutes tvirtinimas, bet su dirzais principas tas pats), ten nuo 1min pradeda demonstruoti kaip masinoj su dirzu pritvirtinti kedute. Labai aiskiai ir paprastai viskas parodyta 4u.gif

o pats klipukas kur? 4u.gif
Papildyta:
"Dvi amortizacijos padėtys, kurias galite pasirinkti pagal poreikį: minkšta naujagimiui arba standesnė, sportiškesnė - ūgtelėjusiam mažyliui"

Kurioj vietoj jos pasirenkamos?
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 07 01, 14:45)
o pats klipukas kur? 4u.gif
Papildyta:
"Dvi amortizacijos padėtys, kurias galite pasirinkti pagal poreikį: minkšta naujagimiui arba standesnė, sportiškesnė - ūgtelėjusiam mažyliui"

Kurioj vietoj jos pasirenkamos?

Sorry, neprisikabino kazkodel, bandau dar karteli nuoroda imesti kedutes tvirtinimas

o amortizacija pasirenkama ant galiniu ratu is apacios po spyruoklem atsilenkia tokia plastmasele i mama arba nuo jos (beje, i mama ji uzsifiksuoja gana sunkiai, tad nebijok paspausti). Nezinau ar tiksliai paaiskinau, jei ne, tai klausk, bandysiu dar aiskint mirksiukas.gif
Atsakyti