Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

o kaip auto kedute atrodo? toj nuorodoj internete neradau ir tucio puslapyje nera parodyta g.gif kur galima butu specifikacija rasti?
Atsakyti
Tai kaip del bendro vezimeliu pirkimo? Niekas nepasisprende? Neoganizuojat? Gi taip ir pataupyti galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 07 12, 11:31)
Tai kaip del bendro vezimeliu pirkimo? Niekas nepasisprende? Neoganizuojat? Gi taip ir pataupyti galima rolleyes.gif

Labai smagu butu sutaupyti ax.gif Bet kolkas nera aktyvystes, kuri apsiimtu organizuoti. Juk visos nestuke.gif As dalyvausiu, jei kas organizuos..
Tai gal darom bent sarasiuka, kas jungtusi, miesta ir kada nori jau tureti Zippuka.

Pradedu:

1. millena, Vilnius, rugpjutis-rugsejis
2.

Teskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millena: 12 liepos 2010 - 12:04
QUOTE(InDovi @ 2010 07 12, 11:54)
o kaip auto kedute atrodo? toj nuorodoj internete neradau ir tucio puslapyje nera parodyta  g.gif kur galima butu specifikacija rasti?

http://www.facebook.com/zippyvezimelis na matosi facebook puslapyje autokedutes kaip atrodo smile.gif O beje tos kedutes ir yra pritaikytos vezti vaikucius nuo pat mazens, dar anksciau kazkaip budavo, kad tose kedutese lyg ir per daug is pirmo zvilgsnio vaikutis susiresdavo, bet dabar naturalaus pagrindo iklotelius Zippy deda i jas ir sios bedos nera smile.gif
Atsakyti
As manau, kad paprasciausiai reik daryt sarasa norinciu, o kai jau susirink koks 10 ir uzsakineti, juk tas menuo ten er ten, nieko nepakeis. Svarbu, kad susirinktu norincios ir iseitu is kazko nuolaida islauzt.

Galiu pabandyt paorganizuoti jei reikia.
Gal, kad netersti temos rasykit ka domintu bendras pirkimas man i a.z. ir as sudarysiu sarasiuka, paskui perskambinsiu pardavejus jei pavyks sutarti ka informuosiu visas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 12 liepos 2010 - 13:18
QUOTE(gitulia @ 2010 07 12, 13:16)
As manau, kad paprasciausiai reik daryt sarasa norinciu, o kai jau susirink koks 10 ir uzsakineti, juk tas menuo ten er ten, nieko nepakeis. Svarbu, kad susirinktu norincios ir iseitu is kazko nuolaida islauzt.

Gal, kad netersti temos rasykit ka domintu bendras pirkimas man i a.z. ir as sudarysiu sarasiuka, paskui perskambinsiu pardavejus jei pavyks sutarti ka informuosiu visas  g.gif

nzn kaip kitos, bet as nelauksiu gimdymo, kad paskui vezimo lakstyciau, tad rugseji jau veliausiai noreciau turet. Jei iki to laiko nesusiorganizuosim, pirksim pardej, ka daryt...

parasiau az
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2010 07 12, 14:59)
http://www.facebook.com/zippyvezimelis na matosi facebook puslapyje autokedutes kaip atrodo  smile.gif O beje tos kedutes ir yra pritaikytos vezti vaikucius nuo pat mazens, dar anksciau kazkaip budavo, kad tose kedutese lyg ir per daug is pirmo zvilgsnio vaikutis susiresdavo, bet dabar naturalaus pagrindo iklotelius Zippy deda i jas ir sios bedos nera  smile.gif

sveikos,

as turiu tutis zippy vezimeli ir naudojam jau 1.5 men.. noriu pasidalint patirtimi .. turiu kol kas veina rimta nusiskundima.. vaziavom savaitgali is nidos i kauna ir pravaziavus 100 km vaikas pradejo garsiai bliaut, isemiau is kedutes ir ziuriu visa slapia kedute kur vaikucio galva, nors masinoj tempa buvo 24 laipsniai.. taip kad visa kelia veziau savo mazyte ant ranku.. pasirodo kedute nekvepuoja..
jei vaziuosit trumpas distancijas tai viskas super.. bet jei vazinesit ilgus atstumus vasara, tai atkreipkit demesi
Atsakyti
gintty, manau tokiu oru suprakaituotu vaikas bet kurioj kedej mirksiukas.gif
mes dabar naudojam mothercare, tiesiu dar flanelini vystykliuka, veikia kondicionierius. vis tiek slapias. Vezimas bugaboo, medziagpos atrodo geros, dar pasiuvau frotini iklotuka, prakaituojam. Niekas siuo metu nepades, vis tiek leliukai bus slapi, svarbu pasaugot keliant is masinos, kad neperpustu ir tiek. g.gif
Atsakyti
O as neisivaizduoju, ka man daryti. Man reikes 2 savaiciu leliu is Anglijos i Lietuva parsivezti. Nezinau, kaip vaziuoti: masina ar lektuvu. Jeigu masina, tai kedutej toki atstuma tikrai negalima vezti, o lopsyje nesunku. Zodziu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2010 07 12, 20:59)
O as neisivaizduoju, ka man daryti. Man reikes 2 savaiciu leliu is Anglijos i Lietuva parsivezti. Nezinau, kaip vaziuoti: masina ar lektuvu. Jeigu masina, tai kedutej toki atstuma tikrai negalima vezti, o lopsyje nesunku. Zodziu  doh.gif  verysad.gif

tiktai skrisčiau su tokiu leliuku 4u.gif prakaituoja vaikai visose kėdutėse kai kašta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2010 07 12, 20:59)
O as neisivaizduoju, ka man daryti. Man reikes 2 savaiciu leliu is Anglijos i Lietuva parsivezti. Nezinau, kaip vaziuoti: masina ar lektuvu. Jeigu masina, tai kedutej toki atstuma tikrai negalima vezti, o lopsyje nesunku. Zodziu  doh.gif  verysad.gif

Aš irgi tik skrisčiau, automobiliu kelionės net nesvarstyčiau dėl jos ilgumo ir galimo pavojingumo. Plius nežinia kokie orai pasitaikys. Jau šiaip keliauti tokį atstumą nėra patogu suaugusiam žmogui, o su 2 sav. kūdikiu išvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 07 12, 13:16)

Gal, kad netersti temos rasykit ka domintu bendras pirkimas man i a.z. ir as sudarysiu sarasiuka, paskui perskambinsiu pardavejus jei pavyks sutarti ka informuosiu visas  g.gif

Sveikos mamytes,

As ir prisijungiu prie jusu sarasiuko. Is ko bandysim pirkt, ar tiesiai is tucio ar is firmos kur skelbiasi skelbiu.lt, pas juos ir taip pigiau. http://www.skelbiu.l...ne-7002523.html. Man vakar jie atrase, kad Tutis zippy 3 in 1 - 1170lt, jei nereikia auto kėdutės - 100lt, tai 1070lt. Garantija - 2metai. Jie randasi Panevezyje, as kaip tik kita savaitgali ten vaziuosiu, galeciau uzklaust del nuolaidos. smile.gif
Atsakyti