Ar tutis zippy facebook ziurejot? Ten visos spalvos sudetos, galima rinktis kokios tik patinka.
http://www.facebook.com/zippyvezimelis
QUOTE(Justele* @ 2010 07 21, 16:28)
ar teko kam susidurti, nors pirkote per tiekejus is interneto?
Mes pirkome Zippy internetu. Tiesa, ne iš ten, kur dabar organizuojamas pirkimas, o iš babymarket.lt. Tai garantinį aptarnavimą gavome. Susiskambinome su babymarket.lt, jie atsiuntė kurjerį, jis paėmė brokuotą dalį ir vėliau atvežė pataisytą. Tiesa, visas šis procesas užtruko ~3 sav. Kadangi tuo metu dar nenaudojome vežimuko, tai nieko tokio. Dabar jau būtų sudėtingiau tiek laiko be vežimo išsiversti.
Dabar dar iškilo viena bėda dėl rato, tai paskambinome tiesiai gamintojams pasikonsultuoti. Perskambino pats direktorius, su vyru aptarė kame problema ir sakė, kad jų meistras užvažiuos pakeisti sugedusios detalės. Žiūrėsim, kaip čia bus

Man ir kilo klausimas dėl garantinio, jei kas atsitiktų
Kaži ar aptarnautų kur mus

Sveikutes vis paskaitineju sia temuke nes ir pati ne per seniausiai nusipirkau zipuka. Pati gyvenu Klaipedoj, bet mama Mazeikiuose nuziurejo vezimukus ir kiek ieskojom ten pigiausiai, mokejom 1090lt taip kad jei kam netoli ir ieskot pigiau galit ten nuvaziuot.
Laba, na ka ir as galiu pasakyti nuomone apie lietuviska preke. Patogus, lengvas, grazus, manevringas, bet islenda keletas smulkmenu. Pavyzdziui uzfiksavus priekinius ratus traukia i kaire puse, arba ratai ne visada is pirmo sykio uzsifiksuoja, bet tai smulkmenos
ar ilgai atlaikys dar paziuresim, o siaip smagus vezimaitis

O panevezieciai?
Man pvz. visai nereikia to gultuko, nes jau turim vibrokedute, tai kaip ir nuolaida nereiksminga...
O Kotrynoj kraitelio nuolaidos netaiko? Nes tada 1150 iseitu... Nesamone, jei netaiko, juk parasyta visoms kudikio prekems iki 1 m....
Man pvz. visai nereikia to gultuko, nes jau turim vibrokedute, tai kaip ir nuolaida nereiksminga...
O Kotrynoj kraitelio nuolaidos netaiko? Nes tada 1150 iseitu... Nesamone, jei netaiko, juk parasyta visoms kudikio prekems iki 1 m....
QUOTE(gitulia @ 2010 07 23, 14:33)
Del to, kad traukia gali buti kalti nevienodai pripusti ratai. Buna ir remo broku, tokiu atveju gamintojas ji keistu.
Na mes ratus daputem, tai gal bus kazkas su remu, bet is esme tas dalykas netrugdo labai, nes dazniausiai ratai palaidi, tada jis labai manevringai vaziuoja, taciau lipant nuo auksto bordiuro su palaidais virsta, tai uzsifiksuoju, jei kazkur daug laipiot tenka

Esme vienodai pripustuose ratuose. Tam man atrodo tiktu masinine pompa su slegio matuokliu.
Nuo aukstu bordiuru vaziuokit galiniais ratais, nereiks fiksuoti
Kotrynoj kraitelio nuolaidos zippiams netaiko, cia tik klaidinga reklama
Nuo aukstu bordiuru vaziuokit galiniais ratais, nereiks fiksuoti

Kotrynoj kraitelio nuolaidos zippiams netaiko, cia tik klaidinga reklama

QUOTE(millena @ 2010 07 23, 12:35)
O panevezieciai?
kai pries 2 savaites kotrynoj klausem, tai sake, kad sitiem vieninteliams vezimeliams netaiko

QUOTE(gitulia @ 2010 07 23, 14:39)
Esme vienodai pripustuose ratuose. Tam man atrodo tiktu masinine pompa su slegio matuokliu.
Su masinine vyras ir pute

Papildyta:
QUOTE(Birutia @ 2010 07 23, 14:39)
kai pries 2 savaites kotrynoj klausem, tai sake, kad sitiem vieninteliams vezimeliams netaiko 

Labai perkamas vezimaitis, tai matyt nesinori papildomu litu prarast, kitais metais 600 kainuos

ne atbulai turejau omenyje, o kai privaziuoji prie bordiuro, priekiniai ratai pakimba ore ir nuvaziuodama ant galiniu ratu nuo bordiuro, ant zemes nuleidi visus 4 ratus is karto. Sunku paaiskint, bet gal supratai