Sveikos zippuku gerbejos, jau seniai cia ir besilankiau....dar karteli pagirsiu zippuka, neseniai vaziavom i kaima ir vyras sugebejo lopsi igrusti i bagazine be celofano...aisku vienas bortas labai issipurvino juodom demem tokiom....nu velnias galvoju, visas musu grozis parejo....bet pasiemiau ukinio muiliuko su tulzimi paploviau, palikau muiliuko uztepto ir viskas super atsiplove....

Dabar dar bandysiu ta balta vidini apmusala plauti, nes irgi krastai kazkaip pasipurvino, dar nebandziau nuimti.
Siaip per 4 men naudojima atradau ir minusu zipiui..man labai nepatinka autokedute, nu maze kazkokia susilenkus sedi..nei jai, nei man tai nepatinka. Tenka daznokai vazineti, tai matau kaip maze sedi, rankutes i kedute nuleidus, nes jai sunku jas pakelti...nezinau kaip kitos kedutes, gal ten taip pat...bet kiek teko apziureti parduotuveje, yra tikrai patogesniu...zinociau, tai tikrai nepagaileciau pinigu geresniai kedutei nesyklei nei zipuko. Dabar jau veloka, dar pora menesiu ir keisim i kita auto kedute. Dar minusiukas, kad supant leliuka, vezimukas girgzda. Tas girgzdesys nera labai garsus, bet nervina...Ir dar minusiukas-buna kad kai iseinam pasivaikscioti labai saule nusileidziant sviecia mazei i akis, tenka tempti vezima, t,y, pirma einu as ir tempiu vezima atbulom, priekiniai ratai pas mane visad uzfiksuoti, tai taip tempiant jie suvaziuoja i vidu kazkaip ir pradeda nevaziuoti zeme i temptis karts nuo karto...nu nezinau kaip paaiskinti...
O siaip visumoj esu labai patenkinta vezimeliu...patinka kad labai lengvas, nors gyvenam nuosavam name, tempioti toli nereikia, bet nuo laiptu nunesti reikia, manevringas, talpus. vazinejam tiek asfaltuotais keliukai, tiek kaime net po auksta zole..visur super pravaziuoja...