Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(Ksesanko @ 2010 07 30, 08:22)
Nzn kaip Jus tu zippuku nematote. As kiekviena diena gatveje pamatau ir ne viena  smile.gif o per sventes ranku pirstu neuztenka skaiciuoti, kiek ju rieda smile.gif Tikrai pradeda atrodyti, kad greitai puse miesto vaiku juose vazines.

Matyt gyvenam ne tame paciame mieste mirksiukas.gif pas mus puse miesto vaiku veziojami lenkiskuose transformeriuose, o kita puse senesniuose tutis trio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 30 liepos 2010 - 10:01
Sveikos zippuku gerbejos, jau seniai cia ir besilankiau....dar karteli pagirsiu zippuka, neseniai vaziavom i kaima ir vyras sugebejo lopsi igrusti i bagazine be celofano...aisku vienas bortas labai issipurvino juodom demem tokiom....nu velnias galvoju, visas musu grozis parejo....bet pasiemiau ukinio muiliuko su tulzimi paploviau, palikau muiliuko uztepto ir viskas super atsiplove....smile.gif Dabar dar bandysiu ta balta vidini apmusala plauti, nes irgi krastai kazkaip pasipurvino, dar nebandziau nuimti.

Siaip per 4 men naudojima atradau ir minusu zipiui..man labai nepatinka autokedute, nu maze kazkokia susilenkus sedi..nei jai, nei man tai nepatinka. Tenka daznokai vazineti, tai matau kaip maze sedi, rankutes i kedute nuleidus, nes jai sunku jas pakelti...nezinau kaip kitos kedutes, gal ten taip pat...bet kiek teko apziureti parduotuveje, yra tikrai patogesniu...zinociau, tai tikrai nepagaileciau pinigu geresniai kedutei nesyklei nei zipuko. Dabar jau veloka, dar pora menesiu ir keisim i kita auto kedute. Dar minusiukas, kad supant leliuka, vezimukas girgzda. Tas girgzdesys nera labai garsus, bet nervina...Ir dar minusiukas-buna kad kai iseinam pasivaikscioti labai saule nusileidziant sviecia mazei i akis, tenka tempti vezima, t,y, pirma einu as ir tempiu vezima atbulom, priekiniai ratai pas mane visad uzfiksuoti, tai taip tempiant jie suvaziuoja i vidu kazkaip ir pradeda nevaziuoti zeme i temptis karts nuo karto...nu nezinau kaip paaiskinti...

O siaip visumoj esu labai patenkinta vezimeliu...patinka kad labai lengvas, nors gyvenam nuosavam name, tempioti toli nereikia, bet nuo laiptu nunesti reikia, manevringas, talpus. vazinejam tiek asfaltuotais keliukai, tiek kaime net po auksta zole..visur super pravaziuoja...
Atsakyti
Mergaites, kurios norit Zippuko su gultu, rasykit cia
www.facebook.com/babymarket.lt 4u.gif
AS ten uzvedziau temele
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2010 07 29, 12:31)
pagaliau ir as galiu rasyt forume nes bana buvo uzdeje  doh.gif  biggrin.gif 

bet tai ziuriu kad ant sito ponai pardavejai pralose, nes as ir pati is principo zippiuko nebepirksiu  beee.gif  ir maciau ne as viena tokia, tad gamintojai kokius 5 pirkejus maziausiai tai tikrai prarado, paskaiciavus tai apie 5000 minuso tai biski yra  biggrin.gif  nu bet patys kalti  irnesakyk.gif  o as kazkaip bevaiksciodama po miesta jau tieeek zipiuku maciau kad ohoho, turbut kas antra mamyte stumdo sita vezimuka tai kazkaip nefainai kai visi vienodais vezimais  schmoll.gif  norisi isskirtinumo, bent man.

Bet tai jūs galvojat, kad čia Zippis ar Kotryna taip sugalvojo pristabdyt pirkimus iš Panevėžio ar kur jūs ten planavotės? smile.gif Zippis ne prie ko su tais panevėžiečiais, mes kai pirkom Zippuką, gamykloje Kaune, tai sakė, kad galvos skausmas pasidarė su tais iš Panevėžio, nes juos turėjo kažkaip sutarę latvijoj pardavinėt ar kur, o šie pradėjo pardavinėt Lietuvoje už mažesnę kainą. Žodžiu padarė kiaulystę pačiam Tutučiui...Kaip supratau daugiau Panevėžiečiai Zippukų nebegaus pardavinėt...
Atsakyti
Mamos, o kaip Jus manot, tie visi vezimukai grazus tucio, bet del tu sviesesniu del teplumo prisibijau, o juodi, su zalu vidum, ar oranziniu? Mano vyrui baisiai su oranziniu patinka, bet ar nepersysku? g.gif ar netrikdys vaiko?na pati galvoju ikistu mane i tokia ryskia oranzine spalva, tai ar besimiegotu? g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad vaikui per rysku, bet jie turi kita minusa. Mano draugei per pora vasaros menesiu oranzinis lopsio vidus isbluko gana ryskiai. Nors galima sakyti, kad tai ir pliusas, bent jau tikrai aisku, kad medvilne lotuliukas.gif As asmeniskai po tokios patirties imciau geriau su baltu vidum, neisbluks. Isorines medziagos nenubluko tikrai.
Atsakyti
Labai gerai valos šviesus vežimas, o vidų skalbimo mašinoj su vaik. milteliais išploviau 40 laipsnių temp. labai gerai
Atsakyti
Niu va ir mes nusipirkom Zippy.. kol kas nieko daug negaliu pasakyti, siaip nuo pat nestumo pradzios, kai tik pradejom dometis vezimais, akis linko prie tucio... ax.gif ir pagaliau nusipirkom.. bet pirkom ne gamykloj, o Urmo bazej Kaune, firminej ju parduotuvej, nes spalvu pasirinkimas didesnis ir netgi nustebino tai, kad buvo siek tiek daugiau spalvu, nei internete ideta.. ax.gif patys nusipirkom tamsiai ruda, sokoladines tokios spalvos, nes yra ir sviesiai rudas, ir siaip visos spalvos tokios sviesesnes, tai bijojau del tepliojimosi, bet va tas sokoladinis manau bus super.. ax.gif zinoma, ziuresim kai panaudosim.. ax.gif
Atsakyti
Spikita, idek savo sokoladuko nuotrauku jei nesunku mirksiukas.gif Labai noretusi ji gyvai pamatyti, nes facebooko nuotraukos tai realybes neatitinka. ax.gif
Atsakyti
OI su odine rankena pirkot?
Atsakyti
Ar nera dauiau norinciu pirkti zipuka uz 1199 + gultukas?
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2010 07 28, 12:31)
Klausimas, ar Zippio sportinė dalis pilnai išsitiesia, t.y gulima padėtis?

sportine dalis tikrai issikleidzia iki gulimos padeties, bent to kuri mes turim.
Parsivezus visa isnagrinejau ir bandziau kaip kas veikia.
O kaip vaziuosim ziuresim po gero menesiuko biggrin.gif
o kad ju daug tai man dzin, man buvo svarbu svoris ir didelis lopsys, nes teks ziema vazineti
Atsakyti