QUOTE(ladysonata @ 2010 08 28, 12:13)
parduotuveje stepukas labai isgyre "tutis" firmos vezimelius. noreciau paklausti jusu nuomones, kas turite sios firmos vezimelius, ar jie tikrai tokie geri ir ar verta juos rinktis. galvojame apie trio premium arba trio comfort vezimeli (3in1).
mes naudojam Tutis Zippy vezineli, man jis pasirode geresnis uz trio confort ar premium. Tai va, galiu pasakyti tiek, vezimu bendrai esu patenkinta (kol kas naudojam kedute ir lopsi, sportinuka naudosim nuo ziemos). Pagrindinis minusas yra tas, kad vaziuokle labai trumpa (priekiniai ratukai per arti galiniu) taigi kai reikia nuvaziuoti nuo aukstesnio borto, vezimas virsta i prieki. Man cia pagrindinis nepatogumas.
Na ir dar i ta krepsi po lopsiu sunku idet sidesni daikta, nes trukdo vamzdis, na bet cia smulkmena. O siaip vezimas patogus, ganetinai lengvas, minkstai vaziuoja. Tik mes tuos diskus nuo ratu nuemem, nes nepatogu pripusti ratu su jais, na bet man be disku net graziau
Ai, dar vienas lopsio minusas, lopsio sonai yra medziaginiai, taigi jei stipresnis vejas, vaikui uzuovejos kaip ir nebera, nes per ta medziaga kosia kiaurai, na bet jau turi buti stiprus vejas