Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(millena @ 2010 06 16, 08:45)
Kaip apsispresti, kai tiek nedaug atsiliepimu? Gal yra dar isbandziusiu?

Na ne tiek ir mažai tų atsiliepimų, čia jau antra temą apie Zippukus wink.gif Pasiknisk šiek tiek giliau forumuose atrasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pati22 @ 2010 06 16, 13:26)
Tikriausiai reikės sakyti tėveliui, kad oro šiek tiek iš padangų nuleistų, gal nebesikratys.

Na va visos jau tardom važiuoklės minkštinimo paslaptį lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mamytes,noreciau ir as pasidalinti ispudziais apie zippuka tongue.gif vezimukas tikrai labai manevringas, rieda puikiai thumbup.gif thumbup.gif Tik va truputi musu vyrukas kratosi vaziuojant nelygiu keliu,bet bandysim kaip mamytes sako,ratuose nuleisti truputi oro ax.gif Modeliuko spalvos is ties labai grazios,tikrai issiskiria is minios savo dizainu thumbup.gif wub.gif Lopsys erdvus,leliukui tikrai daug vietos,kas mano manymu,labai svarbu ypac vasara kai karsta ax.gif wub.gif Esu labai patenkinta siuo pirkiniu bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2010 06 16, 13:22)
kolkas apie zipuka blogu atsiliepimu nebuvo ax.gif kaip minejau nauja serija dar lengviau uzsides thumbup.gif

O gal gali pakuzdeti, kada tas greit 4u.gif Buciau baisiai dekinga, nes mano gimdymas tik rugsejo pabaigos, noretusi nepaskubeti nusipirkti blush2.gif O cia zipukas bus patobulintas, ar cia apie zippy sport?
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2010 06 16, 22:23)
O gal gali pakuzdeti, kada tas greit  4u.gif Buciau baisiai dekinga, nes mano gimdymas tik rugsejo pabaigos, noretusi nepaskubeti nusipirkti  blush2.gif O cia zipukas bus patobulintas, ar cia apie zippy sport?

tai iki rugsejo gal jau ir bus,patys nezino,nes viskas gaminama eksportui.Cia zipukas bus (yra) patobulintas smile.gif pati jau maciau wub.gif
Atsakyti
man sake atves siandien nauja spalvu derini, vakar tik pradejo siuti ji, rudu spalvu, tik tamsesniu nei budavo senam variante. girdejau apie violetini, tik kad berniukas pas mane, rinkausi ruda.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2010 06 17, 10:23)
man sake atves siandien nauja spalvu derini, vakar tik pradejo siuti ji, rudu spalvu, tik tamsesniu nei budavo senam variante. girdejau apie violetini, tik kad berniukas pas mane, rinkausi ruda.

tas violetinis,tai ruzavas tiksliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2010 06 16, 23:45)
tai iki rugsejo gal jau ir bus,patys nezino,nes viskas gaminama eksportui.Cia zipukas bus (yra) patobulintas smile.gif pati jau maciau wub.gif

Dekui uz informacija. O kokie konkreciau patobulinimai numatyti ?
Atsakyti
QUOTE(Leyna @ 2010 06 17, 11:32)
Dekui uz informacija. O kokie konkreciau patobulinimai numatyti ?

na nekonkreciai parasysiu ax.gif bus odine rankena,naujos spalvos ir medziagos,kazkaip lengviau uzsides lopsys ir dar lopsyje(ant gaubto) ventiliacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2010 06 17, 13:15)
na nekonkreciai parasysiu ax.gif bus odine rankena,naujos spalvos ir medziagos,kazkaip lengviau uzsides lopsys ir dar lopsyje(ant gaubto) ventiliacija  bigsmile.gif

O iš kur tokia informacija nutekinama? tongue.gif nes niekur nemačiau, kad Zippy skelbtusi kur nors smile.gif
Na ką jei tai tiesa tada įdomu turėtų būti, toks luxury vežimas su odinėm rankenom gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 18, 11:20)
O iš kur tokia informacija nutekinama?  tongue.gif  nes niekur nemačiau, kad Zippy skelbtusi kur nors smile.gif
Na ką jei tai tiesa tada įdomu turėtų būti, toks luxury vežimas su odinėm rankenom gausis  smile.gif

pauksciukas pakuzda lotuliukas.gif bet neuzilgo pacios viska suzinosit ax.gif siaip ju facebooke parasyta,kad tuoj pasirodys atnaujintas modelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2010 06 18, 12:35)
pauksciukas pakuzda lotuliukas.gif bet neuzilgo pacios viska suzinosit ax.gif siaip ju facebooke parasyta,kad tuoj pasirodys atnaujintas modelis wub.gif

O kainą irgi atnaujins? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 18 birželio 2010 - 11:38
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 18, 11:38)
O kainą irgi atnaujins?  g.gif

del to nezinau nieko ax.gif
Atsakyti