QUOTE(Debesiukee @ 2008 03 25, 15:34)
na kurios sakot kad tauragej gimdyt yra gerai ir kad cia gydytojai puikus ir kad geriau niekur nereik ieskoti, tai manau kad kitur niekur nebuvot ir nezinot kaip kitaip galetu buti.

net paprasta konsultacija visiskai skiriasi, visai kitokios informacijos gydytojai suteikia. cia tauragej batutiene net nepasidomejo mano vaiko tevo kraujo grupe, jokiu tyrimu nedare vien echoskopa kas syki. paciai teko isreikalauti kad kraujo tyrimus padarytu. vienu zodziu baisu, nesuprantu kaip liezuvis kazkam verciasi sakyti kad cia viskas GERAI

Arba sakot kad Kalinauskas tipo geras gydytojas

pas ji netgi brangiau kainuoja gimdyt nei kad Kaune, tai kokio velnio jis reikalingas kazkoks sundaktaris??

as gimdysiu Kauno klinikose pas Toma Birzieti, apie ji vien geri atsiliepimai ir nei brangininkas nei ka. man asmeniskai rupi mano leliuko ir mano sveikata ir neketinu rizikuoti su taurages medikais
Sveika, kad tyrimu jokiu nedaro gyd.batutiene, tai tikras melas. As pati pas ja lankiausi, visi tyrimai buvo padaryti kaip priklauso, tiek daug liezuviu nemaliau kaip tu, bet del visa ko lankiausi Motinos ir vaiko klinikoj, kad pasiziuretu ir jie, taip kad jokiu pretenziju gyd. is kauno neturejo ir prieziura buvo normali. Nezinau , kaip kitiems atrodo, nes pagal kiekviena GERAI juk reiskia skirtingai. As gimdziau pirma ir antra vaika Kauno klinikose, buvau taip pat susitarusi su sk.vedeju, antra kart is vis nespejo atvaziuti, nes buvo ka tik gryzusi is gimdymo, pagimgziau pas rezidentus, ir viskas gerai. O kaip zinau siai dienai klinikos pilnos rezidentu, ir jei komplik tada ir sulauki gyd. Taip kad ne visur gera pradzia puse darbo, o gimdyt juk paciai reiks, ir ka gali zinot kur, nereikia tiek daug pagiezos ir pykcio laikyti ant gyditoju. Ir geri atsiliepimai, vien geri, juk taip nebuna, nebukit naivios merginos. ZINOMA SEKMES