QUOTE(Lingling @ 2005 12 18, 12:25)
Prieštai buvau pirkus Kikoje tai 80 Lt mokėjau.
Tik mano kai uždedu dureles neina į WC, Tai tik tiek, kad neprikapsto tiek daug ant grindų
Mano irgi Kikoj apie 60 lt kainavo, paskui tik radau TP pigiau. O su durelėm ta pati bėda, nuo mažens nedėjom, galvojom, kad sunku įlysti bus, o dabar nelabai pripranta. Gal tikrai nuo pirmų dienų reikia dėti tas dureles, kad paskui bėdų nebūtų. Šiaip nepribarsto aplink, tik kai siutas užeina įlenda, apsigrežia nugara į landą ir iškapsto pusę smėliuko ant grindų

Paskui atgailauja ir bando sukapstyti atgal. Geras vaizdelis
QUOTE(Latte @ 2005 12 19, 13:24)
O dėl namukų...aš pasakysiu tik tike, kad jų katinams nereikia

Mes nupirkom savąjai namuką, o ji jame tik pirmą dieną slėpėsi nuo visų, o daugiau aš jos ten ir nemačiau

Aš ne viena karta esu girdėjusi, kad sunku katiną pripratinti prie namukų, nes jie yra savarankiški ir patys išsirenka vietą kur gulėti ir miegoti ir dažniausiai tai nėra jų namukai

Mums su nameliu panašiai buvo. Dabar mėtosi nereikalingas. Miega visur, tik ne namelyje.
Dar norėjau paklausti, gal kas turi tuos keliaaukščius namelius ant kojelių, nes katė labai mėgsta laipioti - lentynomis, spintelėmis, ant šaldytuvo, spintų...

Mėgsta aukštai miegoti. Bet gal ir kaip paprastų namelių - jų nepamėgsta ir nesinaudoja, gaila būtų pinigus išmesti...