QUOTE(Ginttte @ 2005 12 21, 17:10)
O i nameli jis ejo nuo pat pirmos dienos ar reikejo kaip nors pripratint? Nes as snd nupirkau ta nameli tai jis ne velnio nenori i ji lyst... Girddejau apie kazkoki skysti viliojanti juos ten, kazin ar bent tai padetu?
Mūsų katinas iškart ten įlindo

jam išvis patinka visur landžioti, į visokius tarpus (pav tik atidarau lovą, jau jis viduje), lenda į maišelius ir pan, dėžes visokias mėgsta. Kai jam "pristatėm" jo namelį, iškart įlindo į būdą ir patenkintas susiraitė miegoti, kai bandėm rankas kišti į vidų, kando

neskaudžiai, bet taip parodo, kad ten JO.
Na aš gal patarčiau per prievartą katino nekišti ten, vos progai pasitaikius nenešti ir nedėti ant namo. Aš geriau siūlyčiau jį ten su žaisliukais privilioti. Vistiek yra kažkas, su kuo jis žaidžia, kai mėgsta, kad mėtot kokį popierių ar pelę bent mūsų tai mėgsta), tai vat per tokius siutimus imkit ir tą žaislą įmeskit į būdą, turės ten įlįsti, o gal ir patiks viduje. Kokius nors žaisliukus ant šniūriuko ar gumos irgi neškit prie to namo, mosikuokit virš ar šalia jo, o jam patiks labiau, nes namelis - kliūtis, visur už tų galandymui skirtų stulpų klius ir jam turėtų labai patikti

Nagų galandymui pačios parodykit ką darot, tarsi jūs galastumėt nagus, manau jis susidomėti turėtų ir gal pats pamėgins. Išvis su savo katinu gyvendama supratau vieną dalyką - per prievartą jo nieko nepriversi daryti, bet jei sudarysi įspūdį, kad kažką nuo jo slepi, kažko neduodi, iškart jam kyla susidomėjimas

vat tokiu gudrumu aš jį visur kur reikia prisivilioju. Tik parodyk, kad jo neleidi į kambarį, jam iškart ten reikia patekti, o jei nori jį atsinešti, tai bėgs kuo toliau
Tikiuosi, kad kažkam pravers mano patirtis