Įkraunama...
Įkraunama...

Katinų namai, wc

QUOTE(Carlin @ 2009 01 14, 11:57)
O kaip tie filtrai turėtų pasiteisint?  blush2.gif  negali sakyt, kad kvapo visiškai nėra, kai didesnį reikalą padaro  biggrin.gif  yra yra tas kvapas, bet aišku estetinė šio reikalo pusė visai kitai ne paprasta dėžutė.
Dėl prikapstymo, tai galiu pasakyti taip, čia priklauso nuo katino  biggrin.gif  tarkim mano smėlio pilių statytojas net ir iš namuko su durimis sugeba tiek kraiko privaryti  blink.gif  kita vertus nieko keisto, nes jis kai ten nueina, visa dežė siubuoja... tai man net baisu pagalvoti, kas būtų, jei jis darytų į paprastą dežutę  lotuliukas.gif

Na as pasiteisinima isivaizduoju funkcijos atlikimu - kvapo sulaikymu, nesitikiu gi kad bus kazkas ypatingo, mane domina ar aplamai jauciamas skirtumas nuo WC be filtro?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 14, 11:58)
Kaip tik cia ir radau, bet norisi apziureti, nors gal ten nera ir ka ziuret  g.gif
Kaip suprantu pilamas kraikas ir viskas? Skaiciau kad buna ir dvigubu dugnu  4u.gif

svarbu kad būtų kuo aukštesnis dugnas, vadinis kraštai bus aukštesni ir mažesnė galimybė daug prikapstyti. Tie petkito bent jau nuotraukose atrodo žemokais kraštais.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 14, 10:58)
Kaip tik cia ir radau, bet norisi apziureti, nors gal ten nera ir ka ziuret  g.gif
Kaip suprantu pilamas kraikas ir viskas? Skaiciau kad buna ir dvigubu dugnu  4u.gif

Tą ne kampinį mačiau gyvūnų prekių parduotuvėje. Bet Kaune.

Taip pilamas tik kraikas.
O dėl filtrų tai nežinau ar jie iš vis kokį vaidmenį vaidina. Dar nei karto nekeičiau.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 14, 11:56)
O Jus naudojate? Pasiteisina kad kvapa sulaiko? Noreciau Vilniuje ieskoti, Kikoj aisku bus brangiau nei kitur, kol kas randu tik cia, bet neapziurejus nesinori pirkti Katuku WC

Naudoju wc nameli nuo pat pirmos dienos ir neisivaizduoju kaip gali buti kitaip! Pirmiausiai- estetiskiau,graziau,tvarkingiau,svariau, po to- ne taip iskapsto aplinkui ir t.t. Del to filtro ir kvapo - nezinau kaip kitu, bet as nepastebejau, kad jie sugertu kvapa..Jei jau padaro rimta reikala, tai ir jauciasi...Filtro nekeiciau jau beveik metus, bet jokiu skirtumu nepastebejau,kad butu dabar labiau kvapas, o kai buvo naujas filtras- maziau...
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 14, 12:01)
Na as pasiteisinima isivaizduoju funkcijos atlikimu - kvapo sulaikymu, nesitikiu gi kad bus kazkas ypatingo, mane domina ar aplamai jauciamas skirtumas nuo WC be filtro?

ar jaučiasi skirtumas - aišku kad jaučiaisi biggrin.gif nematai viso gėrio, estetinė šio reikalo pusė tikrai thumbup.gif stovi gražus tvarkingas namukas. Dėl kvapo, pasikartosiu - čia labai daug priklauso nuo kraiko, kaip gerai jis tą kvapą sugeria. Na ir aišku privalumas, kad mažiau prisikrato.
Atsakyti
Aš pirkau čia
http://www.tavodraug...nims_katems.htm

Pakankamai aukštais kraštais.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 01 14, 12:04)
Aš pirkau čia
http://www.tavodraug...nims_katems.htm

Pakankamai aukštais kraštais.

Ir as cia pirkau smile.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
QUOTE(Carlin @ 2009 01 14, 12:01)
svarbu kad būtų kuo aukštesnis dugnas, vadinis kraštai bus aukštesni ir mažesnė galimybė daug prikapstyti. Tie petkito bent jau nuotraukose atrodo žemokais kraštais.

butinai atkreipsiu demesi g.gif

QUOTE(fenddi @ 2009 01 14, 12:02)
Tą ne kampinį mačiau gyvūnų prekių parduotuvėje. Bet Kaune.

Taip pilamas tik kraikas.
O dėl filtrų tai nežinau ar jie iš vis kokį vaidmenį vaidina. Dar nei karto nekeičiau.

QUOTE(Diva:) @ 2009 01 14, 12:02)
Naudoju wc nameli nuo pat pirmos dienos ir neisivaizduoju kaip gali buti kitaip! Pirmiausiai- estetiskiau,graziau,tvarkingiau,svariau, po to- ne taip iskapsto aplinkui ir t.t. Del to filtro ir kvapo - nezinau kaip kitu, bet as nepastebejau, kad jie sugertu kvapa..Jei jau padaro rimta reikala, tai ir jauciasi...Filtro nekeiciau jau beveik metus, bet jokiu skirtumu nepastebejau,kad butu dabar labiau kvapas, o kai buvo naujas filtras- maziau...

Va ir galvoju gal pradziai be filtro nusipirkt, nes tokiu manau pasirinkimas didesnis. Pirkau is pradziu dezute paprasta, nes planavome kad veiseja parves, bet labai jau atsibodo pilni namai kraiko blush2.gif

QUOTE(Carlin @ 2009 01 14, 12:03)
ar jaučiasi skirtumas - aišku kad jaučiaisi  biggrin.gif  nematai viso gėrio, estetinė šio reikalo pusė tikrai  thumbup.gif  stovi gražus tvarkingas namukas. Dėl kvapo, pasikartosiu - čia labai daug priklauso nuo kraiko, kaip gerai jis tą kvapą sugeria. Na ir aišku privalumas, kad mažiau prisikrato.

Suprantu, kad jauciasi kur dezute paprasta ir kur namelis, del to klausimu nekyla, tik del filtro svarsciau - bet jei pastebimo skirtumo nera, tai greiciau ir paprasciau susirasim be jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 14, 13:08)
Suprantu, kad jauciasi kur dezute paprasta ir kur namelis, del to klausimu nekyla, tik del filtro svarsciau - bet jei pastebimo skirtumo nera, tai greiciau ir paprasciau susirasim be jo  mirksiukas.gif

o tai namukai ar būna be filtrų? g.gif kiek mačiau visi su jais eina, tai čia man atrodo tas filtras absoliučiai antraeilis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2009 01 14, 12:18)
o tai namukai ar būna be filtrų?  g.gif  kiek mačiau visi su jais eina, tai čia man atrodo tas filtras absoliučiai antraeilis dalykas.

Aš ir galvoju, kad visi wc namukai su filtrais.
Gal sumaišė su kačių transportavimo boksais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2009 01 14, 13:18)
o tai namukai ar būna be filtrų?  g.gif  kiek mačiau visi su jais eina, tai čia man atrodo tas filtras absoliučiai antraeilis dalykas.

QUOTE(fenddi @ 2009 01 14, 13:28)
Aš ir galvoju, kad visi wc namukai su filtrais.
Gal sumaišė su kačių transportavimo boksais? g.gif

Labai senais laikais esu pirkusi be filtro - na pries kokius gal 8 metus, tai kazkaip naturaliai manau kad ir be filtru turetu buti g.gif Na jei ne, tai teks imt kas yra prekyboj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 14, 13:45)
Labai senais laikais esu pirkusi be filtro - na pries kokius gal 8 metus, tai kazkaip naturaliai manau kad ir be filtru turetu buti  g.gif Na jei ne, tai teks imt kas yra prekyboj  blush2.gif

dabar tai žinok tikrai neteko matyt ax.gif kažkaip visur su filtru.
Atsakyti