Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Višniukė @ 2010 05 27, 16:32)

Vou kaip gražu wub.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif ,o aš kaip visada per atostogas neturiu laiko siuvinėt ,na bet gal jau kitą savaitę rasiu laiko wub.gif ..nes jau baigiu nagus nusigraužt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2010 05 26, 19:59)
Uzbegau pasirodyti savo procesiuka. Siuvineju HAED'a ir pati svaigstu, kaip man patinka. Kol kas labai uzveda, net negaliu atsitraukti. Neseniai pradejau, tai parodysiu tik pirmaji puslapiuka (is 24-riu). Pagalvojau, kad jus man butumet kaip paskatinimas. Taip save priversciau labiau pasistengti ir ilgam nenumesti darbelio.

Citrinuke, nuostabus tavo Haed wub.gif Ir man labai patinka, kai jie siuvinėjami būtent gobeleniniu dygsneliu 4u.gif
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 26, 20:24)
Šitas vienas iš labiausiai man patinkančių. Norėčiau ir aš kada išsiuvinėti mirksiukas.gif

Kažkaip linksmai suskambėjo žodis išsisiuvinėti smile.gif Merginos tokius darbus siuvinėja po keletą metų... biggrin.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 27, 07:48)
Ką reiškia gera schema, matosi iš merginų anksčiau rastų rusių darbelių:

Čia lietuvė moteris siuvinėja smile.gif Kiek pamenu - draugės šeimą (toj foto, kur moteris, vaikas ir vyras bus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 27 gegužės 2010 - 18:15
Ačiū už pasisakymus mano širdukei, raides greičiausiai naikinsiu, vistiek darbas darytas sau, tai jau savo vardų raidžių nepamiršim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 05 27, 19:04)
Čia lietuvė moteris siuvinėja smile.gif Kiek pamenu - draugės šeimą (toj foto, kur moteris, vaikas ir vyras bus)

user posted image
thumbup.gif
man teks garbė šį savaitgalį su ja į Kėdainius važiuot ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Višniuke,
kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 27, 19:37)
user posted image
thumbup.gif
man teks garbė šį savaitgalį su ja į Kėdainius važiuot  ax.gif  blush2.gif

Paukščiuk, šaunumėlis 4u.gif O gal ji daro schemas ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 05 27, 19:51)
Paukščiuk, šaunumėlis  4u.gif  O gal ji daro schemas ?  blush2.gif

Nežinau, bet labai džiaugiuos, kad turėsiu garbės su ja susipažinti. Bet lyg anksčiau buvo minėta, kad ji neužsiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 05 27, 20:04)
Kažkaip linksmai suskambėjo žodis išsisiuvinėti smile.gif Merginos tokius darbus siuvinėja po keletą metų...  biggrin.gif

Aš tą žinau ir man jokia naujiena. Pati siuvinėju vieną iš HAEDų puse metų ir manau vasarą pabaigsiu tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti