Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

15 litų

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 30, 15:51)
va va kad nemokamai  taip ir maniau nebus.. bet  su kainom kazin keik ten ta para mums reiktu 2parom bent...

Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 05 30, 14:44)
Vežimas yra vežimas, ir jokio skirtumo kaip jis ten lankstosi: kaip "skėtukas", "knyga" ar lopšinis  4u.gif

Tai neturetu nucharginti, ane? blush2.gif Nesuprantu as to ryanairiaus, su vaiku dar nekeliave tai klausimu daug, kazkaip as jais nepasitikiu blush2.gif Nes pvz kainorastyje raso kas uz infant equipment (papildoma) kuris sveria ne daugiau 20kg mokestis 10 svaru, kai nueinu i manage my booking raso 20 tai ar as durna, ar as kazko nesuprantu?Nes mes noretumem pasiimti auto kedute.ar galima nuvaziavus butu ir pries tai neuzregistravus ja priduoti?
Atsakyti
Jau daug kartų rašiau, kad praėjusią vasarą vežiaus auto kėdutę, bet neturėjau vežimo ir jokių problemų nekilo. MAn atrodo, kažkas jau buvo rašęs, kad vežies arba kėdutę, arba vežimą. Abiejų nepavyks, nes vaikui iki 5 metų leidžiamas viena "transporto priemonė".
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 05 30, 15:16)
Abiejų nepavyks, nes vaikui iki 5 metų leidžiamas viena "transporto priemonė".

As tiek supratau pati, pasimeciau del kainos kiek kainuotu man priduoti auto kedute i bagaza.Nes CIA raso £10svaru/euru jei as per tinklapi uzregistruoju, bet kodel kai nueinu i manage my booking ir pridedu manes jau praso £20.
Gal neaiskiai sneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 30, 15:51)
va va kad nemokamai  taip ir maniau nebus.. bet  su kainom kazin keik ten ta para mums reiktu 2parom bent...

Paziurekit cia
ikainiai
Atsakyti
Gi jetaus totali blondine as blush2.gif Juk man ta suma pirmyn-atgal raso...Bet mum reikia tik i viena puse kaip padaryt??
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2010 05 30, 16:24)
As tiek supratau pati, pasimeciau del kainos kiek kainuotu man priduoti auto kedute i bagaza.Nes CIA raso £10svaru/euru jei as per tinklapi uzregistruoju, bet kodel kai nueinu i manage my booking ir pridedu manes jau praso £20.
Gal neaiskiai sneku  blush2.gif

Tai i viena puse 10, i abi 20. Ar jus i viena puse tik?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 05 30, 17:02)
Tai i viena puse 10, i abi 20. Ar jus i viena puse tik?

Jau susigaudziau blush2.gif doh.gif Mum reikia auto kedute tik i viena puse, nes paliksime Lietuvoje ja.Tik nezinau kaip tai padryti..
Atsakyti
KLAUSIMAS: turim ryanair bilietus i Bristoli ir is Bristolio namo Kaunan. Bet pradejau gailetis, kad vaikas neimamas i kelione doh.gif

Ar imanoma kaip nors 3 metu vaika prijungti prie skrydzio ar jau niekaip? g.gif
Atsakyti
tai vaikui bilieta nupirkit tuo paciu laiku ir viskas g.gif
Atsakyti
klausimukas
ar skrendant kaunas paryzius uzteks tik ATK korteles ar reik ir paso?
Atsakyti
užteks, juk ES g.gif
Atsakyti